Doktorun vurdumduymazlığı

doktorların bu hava bin beşyüz gibi davranmaları , hastalarına hakaretleri son çıkan kanundan sonra iyice arttı. görev başındaki memura hakaret hapis cezası fln , nasıl olsa haklı çıkarım düşüncesiyle insanlara afedersiniz hayvan gibi davranıyolar. tabiki saçmasapan sorular soran yada bilgisiz insanlarla karşılaşabiliyor olabilirler ancak bu sinir küpü davranmalarına , bi soru sordugunda dövmekten beter etmelerine hk tanımıyor. bence bimere hemen şikayet edin o doktorun ismiyle konu sahibi , savunması istenecektir. o da huzursuz olsun , belki başka insanlara yapmaz. hepimiz insanız doktor , halk ne fark ediyor..

Sen hele bir başla doktor bana gülmedi şikayetine savunma yazmaya başladığında yeniden görüşürüz

Canım, doktorlar genelde ilacı nasıl kullanacağınızı anlatmazlar. Ha anlatana denk geldim mi, geldim ama ilacın nasıl kullanılacağını eczacı söyler genelde. Doktorun tavrını ben de hoş bulmadım, şöyle deseydiniz "Yaa nasıl olur internetten baktık mantar diyordu emin misiniz?" falan deseydiniz doktor kızardı, çünkü internetten kendine teşhis koymak çok yanlış yönlendirebilir, başım ağrıyor yazsan beyin kanseri çıkıyorsun zaten. Doktor da internetten bakılması konusunda biraz hassas galiba. :) Telefonlara da cevap vermez doktorlar, malum hasta yoğun. İsterseniz BİMER'e şikayette bulunun ama bence içinizi ferahlatmak adına başka bir doktorla daha görüşün derim. Geçmiş olsun annene. :)

Sen hele bir başla doktor bana gülmedi şikayetine savunma yazmaya başladığında yeniden görüşürüz

Benim şikayetim doktor bana gülmedi değil. Bana gülüp gülmemesi umrumda değil. Bana bağırmasın çocuk gibi fırçalamasın yeter.

Neyse bazı şeyler sahiden müstehak ya çok da konuşacak bişey yok.

Ben şikayet etmeyeceğim abartacak bişey yok fakat artık sinirlenmeye başladım. Bir de üstüne ben terbiyesiz saygısız çıkacağım bi aa mantar değilmiş iyi bari dedim diye. Yok kızarmış da öyle dersem haklıymış. Size kızarlarsa siz eğin boynunuzu o halde. Konu da kapansın lütfen.

Sağol canım. Yani ben ilacı değil ama tedavi sürecini anlatmak zorunda diye biliyorum. Görüşme sadece bi sn bakmadan bile teşhis, bağırma tersleme ve ilaç yazımıyla son buldu. Reçeteye de yazmamış. Eczacı da göremedi. Reçeteye yazması gerekirdi en azından. Eczacı da kendince yardımcı olmaya çalışmak zorunda kaldı.

Öğrenmiş oldum ilacın anlatılmak zorunda olmadığını. Ama üstüne bir de neredeyse ben cahil yordam bilmez çıkacağım bi mantar dedik diye. Ona da çıkıp mantar olabilir iyi bak falan demedik yani. Mantar olmaması iyi oldu rahatladık gibisinden söyledik.

Çok teşekkür ediyorum canım.

Yo ben sizin için söylemedim, siz şikayet edecek olursanız mevzu bunun bir tık ötesinde olacak ama. Zaten şikayetten de vazgeçtiniz sakinleşip yeniden düşününce. Evet güler yüzlü olmalıydı tamam ama olmadı diye şikayet etmek ve sonucunda bir yaptırım beklemek mantıksız. Yine de karar sizin bir doktoru şikayet edebilmek bir tık ötenizde zaten, parmağı olan yapıyor bunu.. o yüzden ne doktorun umrunda bu şikayetler ne de başhekim müdür vs...

Şu ana kadar hiçbir doktorum ilacı nasıl kullanacağımı anlatmadı. Israrla aramanız gereksiz olmuş.

Israrla aramadım ki hanımefendi. Bir kere aradık alo alo diyip kapattı. Sonrasında da sekreter ha bağladım ha bağlıyorum yaptı. En sonunda görüşme almıyor dedi. Başından söylemediler ki biz de bağlanmaya çalışıyoruz sanıyoruz.

Telefona cevap vermek zorunda degil. Gücünüz bir doktora yetiyor.

Bakın işte ben burda patlarım :)

Ben sizin burda aldatılıp boşanamayan ezik yeni üyeniz değilim. Bir konu açtık diye bu şekilde tepkiler yetti artık. Bir okuyun konuyu yazdıklarımı.

Bir derdim var değil mi bura kardeşim. Konuşmanın siniriyle açtım sonra vazgeçtim bitti. Ne gücüm yetti doktora? Geldim paylaştım burda. Dövdüm mü şikayet mi ettm ekmeğinden mi ettim? Ne gücün bi doktora yetiyo? Doktora gücümüz yetse lafımız geçse böyle afedersin it gibi muamele görmeyiz zaten. Yok yere atarlanmayı ne çok seviyorsunuz arkadaş. Ne çok seviyorsunuz pis muamele eden doktorsa statü sahibiyse ezilmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…