doktorların bu hava bin beşyüz gibi davranmaları , hastalarına hakaretleri son çıkan kanundan sonra iyice arttı. görev başındaki memura hakaret hapis cezası fln , nasıl olsa haklı çıkarım düşüncesiyle insanlara afedersiniz hayvan gibi davranıyolar. tabiki saçmasapan sorular soran yada bilgisiz insanlarla karşılaşabiliyor olabilirler ancak bu sinir küpü davranmalarına , bi soru sordugunda dövmekten beter etmelerine hk tanımıyor. bence bimere hemen şikayet edin o doktorun ismiyle konu sahibi , savunması istenecektir. o da huzursuz olsun , belki başka insanlara yapmaz. hepimiz insanız doktor , halk ne fark ediyor..Burda doktoru savunanlara inanılmaz şaşırdım. Ben de bi doktor adayıyım ama o doktorlardaki kendini beğenmişliği, sebepsiz azarlamayı çok iyi bilirim. Kimse kusura bakmasın o işi bedavaya yapmıyor karşılığımda bi para alıyosa görevini hakkıyla yerine getiricek. Bu doktorlar yüzünden doktora gitmeye çekinen kaç insan var. Konu sahibi ben olsam sonuç alamayacak bile olsam şikayet ederdim.
Sen hele bir başlaBurda doktoru savunanlara inanılmaz şaşırdım. Ben de bi doktor adayıyım ama o doktorlardaki kendini beğenmişliği, sebepsiz azarlamayı çok iyi bilirim. Kimse kusura bakmasın o işi bedavaya yapmıyor karşılığımda bi para alıyosa görevini hakkıyla yerine getiricek. Bu doktorlar yüzünden doktora gitmeye çekinen kaç insan var. Konu sahibi ben olsam sonuç alamayacak bile olsam şikayet ederdim.
Sen hele bir başladoktor bana gülmedi şikayetine savunma yazmaya başladığında yeniden görüşürüz
Canım, doktorlar genelde ilacı nasıl kullanacağınızı anlatmazlar. Ha anlatana denk geldim mi, geldim ama ilacın nasıl kullanılacağını eczacı söyler genelde. Doktorun tavrını ben de hoş bulmadım, şöyle deseydiniz "Yaa nasıl olur internetten baktık mantar diyordu emin misiniz?" falan deseydiniz doktor kızardı, çünkü internetten kendine teşhis koymak çok yanlış yönlendirebilir, başım ağrıyor yazsan beyin kanseri çıkıyorsun zaten. Doktor da internetten bakılması konusunda biraz hassas galiba. :) Telefonlara da cevap vermez doktorlar, malum hasta yoğun. İsterseniz BİMER'e şikayette bulunun ama bence içinizi ferahlatmak adına başka bir doktorla daha görüşün derim. Geçmiş olsun annene. :)
Yo ben sizin için söylemedim, siz şikayet edecek olursanız mevzu bunun bir tık ötesinde olacak ama. Zaten şikayetten de vazgeçtiniz sakinleşip yeniden düşününce. Evet güler yüzlü olmalıydı tamam ama olmadı diye şikayet etmek ve sonucunda bir yaptırım beklemek mantıksız. Yine de karar sizin bir doktoru şikayet edebilmek bir tık ötenizde zaten, parmağı olan yapıyor bunu.. o yüzden ne doktorun umrunda bu şikayetler ne de başhekim müdür vs...Benim şikayetim doktor bana gülmedi değil. Bana gülüp gülmemesi umrumda değil. Bana bağırmasın çocuk gibi fırçalamasın yeter.
Neyse bazı şeyler sahiden müstehak ya çok da konuşacak bişey yok.
Ben şikayet etmeyeceğim abartacak bişey yok fakat artık sinirlenmeye başladım. Bir de üstüne ben terbiyesiz saygısız çıkacağım bi aa mantar değilmiş iyi bari dedim diye. Yok kızarmış da öyle dersem haklıymış. Size kızarlarsa siz eğin boynunuzu o halde. Konu da kapansın lütfen.
Şu ana kadar hiçbir doktorum ilacı nasıl kullanacağımı anlatmadı. Israrla aramanız gereksiz olmuş.
Telefona cevap vermek zorunda degil. Gücünüz bir doktora yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?