neyi şikayet edeceksiniz tam olarak? telefona cevap vermemesini ise cevap vermek zorunda değil. bir sorununuz varsa gidip konuşmanız lazım. hakaret yok, küfür yok, muayene etmiş, reçetesini vermiş. ilaç kullanımını eczaneye de sorabilirsiniz aslında. çünkü reçetede gerekli açıklamalar vardır.. şikayetiniz çok gereksiz olur ayrıca hiçbir sonuç da çıkmaz
İnternetten bakıp teşhis yapılabiliyorsa doktora gitmeyin o zaman?Yıllarca eğitim alan insana gidip mantar olabilirmiş derseniz öyle tepki görmeniz çok doğal.
Her gün kaç hasta muayene ediyolar herkese uzun uzun açıklama yapacak lüksleri yok doktorların.İlacı nasıl kullanacağınızı da internete sorsaydınız keşke.
Benim dermatoloğum telefonlarıma cevap vermişti. Sanırım doktor inisiyatifinde olan bir şey. Reçetenin veya ilacı işaretlediği kağıdın üzerinde yazması lazım. Eczacıya sordunuz mu? Eğer bilginiz yoksa başka bir doktora gidin uğraşmayın o kişiyle.
Ben bakmam internetten.Internetten baktığımız her şey doğru çıksaydı ohoo.Mantar olabilirmiş demedik hanımefendi. Mantar olmadığını öğrenince rahatlayıp muhabbet eder gibi aa mantar değilmiş iyi bari dedik. Siz bir belirti verince neymiş ne değilmiş bi bakmaz mısınız.
Herkese lüks muamele istemiyorum ki insan gibi davranış istiyorum. Gerçekten cahil de olabilirdik hastaya kötü davranmak fırçalamak mı gerekli anlamadım.
Kusura bakmayin ama dr ee bana niye geldiniz teshisi koymussunnuz iste diyebilirdi .
Dra gosterin o neoldugunu zaten soyler yok internette mantar yaziyo aa degilmiymis nedemek acmaz tabi telefonu .
Recete yazarken kackere kullanilcagi yaziyo yada teshis arti ilaci gorunce eczaci yazar.
Ilac firmasindaki ne bilsin daha yeni mi baslamis ilerlemis mi kullanim sekli ona goredir.
Onlar sadece genel kullanimi bilir
Niye sinirlisiniz anlamadim google amca anlatmiyo mu ilaci. kullanimini ?
başka doktora göster canım muhatap dahi olma
bimere yazabilirsin şikayet içinde canımÖyle yapacağım canım herkese teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?