Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ilginç bu durumu bir çok bayan yaşıyor sanırım.bazıları ilgilenince kendimizi önemli hissettirince bizdeki duygular kabarıyor.benim 17li yaşlarda tedavi olmak için gittiğim doktoruma benden yaşça büyük olmasına rağmenbüyük hayranlık duyuyodum heleki beni tekrar görmek istediğini söyleyince
yani ona göre hastayım ama kendimi hasta olarak görmüyorum
ben artık her muayenede kendime daha fazla bakıp gidiyorum o zamanlar ne kadar çocukça şimdi kendi kendime çok ama çoook gülüyorum:90:sonuç evliymiş meğerim duyunca yıkılıveriyorum
sonra mantığım ağır bastı bi daha muaenesine gitmedim çünkü beni hasta oarak görüyodu hepsi bu
![]()
Dikkat edin sapık doktorlarda çoktur hastasına falan yavşayan...
Her ilgiden emin olmayın...
Ak yoluna gideyim derken .ok yoluna gitmeyin![]()
çok güldüm yorumuna![]()
Ben doktorumla evlenseydim, eşime güvenemezdim.. Benden sonra gelen hastasından da etkilenmeyeceği ne malum? Benden etkilenen, başkalarından da etkilenebilir sonuçta.. Hem doktorum beni hasta-doktor çerçevesinde nekadar tanıyabilir ki? Bu da demek oluyor ki, etkilenmişse dış görünüşümden etkilenmiştir, işte bu durum bana yine güven vermez... Çünkü ben karşımdaki beni tanısın ve ruhumu sevsin istiyorum, dış görünüşümü değil... Ayrıca, iş ve aşkı birbirine karıştırmak yanlış bana göre.. Bir doktor,avukat, veya işi ne olursa olsun farketmez herhangi meslekten biri; müşterisinden ne kadar etkilenmiş olursa olsun sınırı ve seviyeyi korumalıdır.. Dünyada başka insan mı kalmadı...?
bu şekilde doktor-hasta ilişkisi dışında biriyle tanışıp evlenseniz de eşiniz başka birinden etkilenebilir.başka birinden etkilenme ihtimali için illa doktor mu olmalı,yani sadece meslek dolayısıyla mı böyle bişey olabilir
Elbette hayır... Yanlış anlamıssınız.. Şunu anlatmak istedim, bence iş ve aşkın birbirine karıştırılması yanlış. Mesleği ne olursa olsun farketmez, müşterisine ilgi duyan bir insan o kişinin dış görünüşüne ilgi duymuştur (çünkü nekadar tanıyabilir), bu durum da bana güven vermiyor maalesef.. Diyelim ki, benden etkilendi ben istemedim.. Daha sonra başka müşterisinden etkilendi.. Bunlar yanlış şeyler.. Etrafımızda bir çok insan varken, müşteriyle veya hastayla birlikte olmak bana ters geliyor mesleki açıdan...
Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76:
Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76: