• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruyla evlenen var mı?

doktorlar gün boyunca onlarca hasta görüyorlar içlerinden birinden etkilenip evlenmeleri biraz zor bir durum gibi geliyor bana..
ama kader nolacağı da bilinmez..

Benim bir arkadaşım sürekli gittiği diş hekimiyle evlenmişti.:55:

çok ilginç bu durumu bir çok bayan yaşıyor sanırım.bazıları ilgilenince kendimizi önemli hissettirince bizdeki duygular kabarıyor.benim 17li yaşlarda tedavi olmak için gittiğim doktoruma benden yaşça büyük olmasına rağmen:9:büyük hayranlık duyuyodum heleki beni tekrar görmek istediğini söyleyince:16:yani ona göre hastayım ama kendimi hasta olarak görmüyorum:61:ben artık her muayenede kendime daha fazla bakıp gidiyorum o zamanlar ne kadar çocukça şimdi kendi kendime çok ama çoook gülüyorum:90:sonuç evliymiş meğerim duyunca yıkılıveriyorum:68:sonra mantığım ağır bastı bi daha muaenesine gitmedim çünkü beni hasta oarak görüyodu hepsi bu:40:

evet en yakın arkadaşım evlendi.
Hastanede yatarken O zaman henüz tam doktor olmamıştı eşi staj yapıyordu ... sonra doktor oldu arkadaşımda iyileşti ve şimdi evlendiler... Muşta doğu görevini yapıyorlar :)) :80:

çok ilginç bu durumu bir çok bayan yaşıyor sanırım.bazıları ilgilenince kendimizi önemli hissettirince bizdeki duygular kabarıyor.benim 17li yaşlarda tedavi olmak için gittiğim doktoruma benden yaşça büyük olmasına rağmen:9:büyük hayranlık duyuyodum heleki beni tekrar görmek istediğini söyleyince:16:yani ona göre hastayım ama kendimi hasta olarak görmüyorum:61:ben artık her muayenede kendime daha fazla bakıp gidiyorum o zamanlar ne kadar çocukça şimdi kendi kendime çok ama çoook gülüyorum:90:sonuç evliymiş meğerim duyunca yıkılıveriyorum:68:sonra mantığım ağır bastı bi daha muaenesine gitmedim çünkü beni hasta oarak görüyodu hepsi bu:40:

Canım benim yaa:31:

Dikkat edin sapık doktorlarda çoktur hastasına falan yavşayan...

Her ilgiden emin olmayın...

Ak yoluna gideyim derken .ok yoluna gitmeyin :9:

Ben doktorumla evlenseydim, eşime güvenemezdim.. Benden sonra gelen hastasından da etkilenmeyeceği ne malum? Benden etkilenen, başkalarından da etkilenebilir sonuçta.. Hem doktorum beni hasta-doktor çerçevesinde nekadar tanıyabilir ki? Bu da demek oluyor ki, etkilenmişse dış görünüşümden etkilenmiştir, işte bu durum bana yine güven vermez... Çünkü ben karşımdaki beni tanısın ve ruhumu sevsin istiyorum, dış görünüşümü değil... Ayrıca, iş ve aşkı birbirine karıştırmak yanlış bana göre.. Bir doktor,avukat, veya işi ne olursa olsun farketmez herhangi meslekten biri; müşterisinden ne kadar etkilenmiş olursa olsun sınırı ve seviyeyi korumalıdır.. Dünyada başka insan mı kalmadı...?

çok güldüm yorumuna :60:

:27::27::27:

Öyle ama... :27:

Bir kez daha buna benzer konu vardı; doktorunun ilgisi nedeniyle doktoruna aşık olmuştu...

Halbuki anlattıkları basit bir doktor-hasta ilişkisiydi...

Her ilgiyi kişisel algılamayın; onun hastasısınız sonuçta elbette sizinle ilgilenecek...:51:

Ben doktorumla evlenseydim, eşime güvenemezdim.. Benden sonra gelen hastasından da etkilenmeyeceği ne malum? Benden etkilenen, başkalarından da etkilenebilir sonuçta.. Hem doktorum beni hasta-doktor çerçevesinde nekadar tanıyabilir ki? Bu da demek oluyor ki, etkilenmişse dış görünüşümden etkilenmiştir, işte bu durum bana yine güven vermez... Çünkü ben karşımdaki beni tanısın ve ruhumu sevsin istiyorum, dış görünüşümü değil... Ayrıca, iş ve aşkı birbirine karıştırmak yanlış bana göre.. Bir doktor,avukat, veya işi ne olursa olsun farketmez herhangi meslekten biri; müşterisinden ne kadar etkilenmiş olursa olsun sınırı ve seviyeyi korumalıdır.. Dünyada başka insan mı kalmadı...?

bu şekilde doktor-hasta ilişkisi dışında biriyle tanışıp evlenseniz de eşiniz başka birinden etkilenebilir.başka birinden etkilenme ihtimali için illa doktor mu olmalı,yani sadece meslek dolayısıyla mı böyle bişey olabilir

bu şekilde doktor-hasta ilişkisi dışında biriyle tanışıp evlenseniz de eşiniz başka birinden etkilenebilir.başka birinden etkilenme ihtimali için illa doktor mu olmalı,yani sadece meslek dolayısıyla mı böyle bişey olabilir

Elbette hayır... Yanlış anlamıssınız.. Şunu anlatmak istedim, bence iş ve aşkın birbirine karıştırılması yanlış. Mesleği ne olursa olsun farketmez, müşterisine ilgi duyan bir insan o kişinin dış görünüşüne ilgi duymuştur (çünkü nekadar tanıyabilir), bu durum da bana güven vermiyor maalesef.. Diyelim ki, benden etkilendi ben istemedim.. Daha sonra başka müşterisinden etkilendi.. Bunlar yanlış şeyler.. Etrafımızda bir çok insan varken, müşteriyle veya hastayla birlikte olmak bana ters geliyor mesleki açıdan...

Elbette hayır... Yanlış anlamıssınız.. Şunu anlatmak istedim, bence iş ve aşkın birbirine karıştırılması yanlış. Mesleği ne olursa olsun farketmez, müşterisine ilgi duyan bir insan o kişinin dış görünüşüne ilgi duymuştur (çünkü nekadar tanıyabilir), bu durum da bana güven vermiyor maalesef.. Diyelim ki, benden etkilendi ben istemedim.. Daha sonra başka müşterisinden etkilendi.. Bunlar yanlış şeyler.. Etrafımızda bir çok insan varken, müşteriyle veya hastayla birlikte olmak bana ters geliyor mesleki açıdan...

katılıyorum, ayrıca etik değil. normalde bir doktorun hastasıyla çıkması etik değildir. düşünsenize meme muayenesi yaptığı bir hastasından etkilense doktor o zaman bütün meme muayenesi yaptıklarından etkilenmesi lazım. çoğu doktor bu konuda kendini kapatır, hastasına o gözle bakmaz. her hastasıyla ilgilenir, her hastasını hatırlayabilir doktorlar yani normal şartlar altındaki şeyleri farklı birşeye yormamak lazım. bir de çoğu yüzük takmaz steriliteden dolayı, bunu da akılda bulundurmak lazım.

Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76:

Son düzenleme:
hmm eğer doktorum şuan ki sevgilim olsaydı evlenirdim o da doktor dğil zaten ay gözüm ondan başkasına kör olmuş ayol:17::16:

vallahi daha önce gittiğim diş hekimi ilgilenmişti kartını vermiştiama sapık olduğunu hissetmiştim bi dahada gitmedim zaten. ondan sonra nörologa gittim nörolog tıp fakultesındendi o da cok ılgı gostermıstı dıger hastalarına gore hatta ögle yemegı yemek ıstemıstı daha sonra faceden arkadas olduk. yanıma gelmeyı gormek ıstedıgını vs söylemıstı. bı daha gıtmedım. bulusmadıkta zaten. ama benden hoslandığıını bellı etmıstı. nedense onunlada olmadı. zaten sureklı gorusmelerı erteledıgımden o da rahatsız ettıgını dusunup bı daha arayıp sormadı. aslında bu sekılde dusunulmemesı lazım. suankı sözlenecegım evleenecegım adam daha önce alısverıs yapmak ıcın gıttım yerde tanıstım. ve tamamen tesaduf oldu hersey. ustelık ortak tanıdıklarımız da vardı benı daha oncede gormustu. ama ben hatırlamıyordum. bu sekılde dusunmek yanlıs bence. sana bakarsa baskasına da bakar diye. suanki sevdiğin adamda sana bakarsa baskasınada bakar o zaman. sonucta iş icabı gorustuğu bir sürü bayan var çevresinde değilmi? ben katılmıyorum bu düşünceye.

Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76:

Bu ne demek oluyor şimdi?!

Bile bile evli olduğu halde bir doktorla ilişkiyemi gireceksiniz?

Duygu yoksunu olduğunuz belli zaten her halinizden,bu kadar aşağılara düştüğünüze göre...

benim de tanıdığım üç arkadaş var.Bi katip arkadaş savcıyla, diğer ikisi de hakimle evlendiler.Olabiliyo demek ki niyet önemli:27:

Kamera nerede?:3:

Back
X