• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoruyla evlenen var mı?

Bu ne demek oluyor şimdi?!

Bile bile evli olduğu halde bir doktorla ilişkiyemi gireceksiniz?

Duygu yoksunu olduğunuz belli zaten her halinizden,bu kadar aşağılara düştüğünüze göre...
önce bi kendine gel istersen,ne demek aşağılar düşmek.sen kimsen ve beni ne kadar tanıyorsun.
ayrıca benim öyle birsey yapacağımı bu yazımdan cıkartabiliyorsan senin de kafandan kimbilir ne fesatlıklar geciyorda bunu düşünüp yazabilmişsin.
o yazıda eşi doktor olanlara bir uyarıda bulundum.insanca paylaşımda bulunuyoruz.lütfen konuyu sabote etmeyin.yanlış ve çirkin anlayışlarınızı kendinize saklayın da iç yüzünüz ortaya çıkmasın.

benm arkdaşım şu anda nişanlandı yakında evlenecekler bunda ne aramak istediğinizi anlayamadm

önce bi kendine gel istersen,ne demek aşağılar düşmek.sen kimsen ve beni ne kadar tanıyorsun.
ayrıca benim öyle birsey yapacağımı bu yazımdan cıkartabiliyorsan senin de kafandan kimbilir ne fesatlıklar geciyorda bunu düşünüp yazabilmişsin.
o yazıda eşi doktor olanlara bir uyarıda bulundum.insanca paylaşımda bulunuyoruz.lütfen konuyu sabote etmeyin.yanlış ve çirkin anlayışlarınızı kendinize saklayın da iç yüzünüz ortaya çıkmasın.

Olur kendime gelirim..:27::27:
Kimin içinin kötü olduğuda belli... :)
Benim de eşim doktor.. İyi ki uyardın bizi yahu...:51:
Ne kadar teşekkür etsek azdır...:68:

Son düzenleme:
Olur kendime gelirim..:27::27:
Kimin içinin kötü olduğuda belli... :)
Benim de eşim doktor.. İyi ki uyardın bizi yahu...:51:
Ne kadar teşekkür etsek azdır...:68:
Allah eşine sabırlar versin valla.
Şurda hiç tanımadığın birine yazdığı iki laftan dolayı yapmadığın hakaret kalmadı.
Yazık acıyorum adama....:68:

Allah eşine sabırlar versin valla.
Şurda hiç tanımadığın birine yazdığı iki laftan dolayı yapmadığın hakaret kalmadı.
Yazık acıyorum adama....:68:

Hakaret derken?
Burada tek bir hakaret eden varsa o da sizsiniz.
Bizi bağlamaz,siz kendinize hakaret ediyorsunuz.
Evli bir doktorla beraber olabileceğinizin izlenimini veriyorsunuz açıkça.
Yazdıklarınızı mı okuyorsunuz yoksa kendinize yandaş mı arıyorsunuz belli değil!!!

Cvplar için cok tsk ediyorum kızlar.cok da fazla yok sanırım doktoruyla evlenen ama şurası kesin ki o an yaşadığınız hassaslık ve sağlığınızın değeri ölcüsünde doktor da gözünüzde o derece değerleniyor çünkü derdinizin bilgisi onda.ve inanılmaz bir değer ve güven olusuyor çoğu insanda.Allah doktor eşi olanlara yardım etsin.çünkü az boşluk bırakırlarsa duygusal acıdan kendilerini anlattığım değer ve güven duygusuyla biri yakalayıverir Allah muhafaza onları :76:

anlamıyorumm ben yaa cidden anlamıyorumm....biri yakalayıverirmiş....bi kadın bi kadın a nasıl bunu yapabiliyor anlamıyorumm...eee tabiii doğruu bir KADIN var, bide KADINCIK var.....

Burda ne derseniz hemen yanlış anlaşılır. çünkü aradan birileri hemen çıkar. konu açarken bile korkar oldum şimdi kelimelerimden birini aradan cımbızla çeken olurmu die...:32:

Hakaret derken?
Burada tek bir hakaret eden varsa o da sizsiniz.
Bizi bağlamaz,siz kendinize hakaret ediyorsunuz.
Evli bir doktorla beraber olabileceğinizin izlenimini veriyorsunuz açıkça.
Yazdıklarınızı mı okuyorsunuz yoksa kendinize yandaş mı arıyorsunuz belli değil!!!
Bana ilk yazılanları okursanız hakareti görürsünüz.aşağılara düşmek vs. eğer bu hakaret deilse size de bir iltifat olarak aynı kelimeleri kullanabilirim o zaman.
Bizi bağlamaz derken?bana hakaret eden üye ile aynı kişimisiniz onu da anlayamadım ama siz kimseniz ben tanımıyorum.ve buraya merakımdan dolayı actığım bir konu yüzünden ve sizin yanlış anlayıslarınız yüzünden kendime durup hakarette ettiremem.egonuzu burda tatmin etmeyin.beğenmediğiniz bir yorum varsa güzelce uygun bir dille cevap yazmanız sanırım cok zor değil.

Son düzenleme:
anlamıyorumm ben yaa cidden anlamıyorumm....biri yakalayıverirmiş....bi kadın bi kadın a nasıl bunu yapabiliyor anlamıyorumm...eee tabiii doğruu bir KADIN var, bide KADINCIK var.....

evet canım aynen öyle uzayda yasıyormus gibi davranmanızı anlayamadım.hayır yani hayatta herkes herseyi yasıyor yapıyor ve bu sitede sütten çıkmıs akkasık misali millete terbiye vermeye kalkıyor.
şimdi bu yazdıklarımada baska yerelere cekip bana hakaret etmeniz olasılığını göz önüne alıp,seviyesini koruyabileceklerden yorum bekledğimi eklemek istiyorum

Bana ilk yazılanları okursanız hakareti görürsünüz.aşağılara düşmek vs. eğer bu hakaret deilse size de bir iltifat olarak aynı kelimeleri kullanabilirim o zaman.
Bizi bağlamaz derken?bana hakaret eden üye ile aynı kişimisiniz onu da anlayamadım ama siz kimseniz ben tanımıyorum.ve buraya merakımdan dolayı actığım bir konu yüzünden ve sizin yanlış anlayıslarınız yüzünden kendime durup hakarette ettiremem.egonuzu burda tatmin etmeyin.beğenmediğiniz bir yorum varsa güzelce uygun bir dille cevap yazmanız sanırım cok zor değil.

Hay Allah 2. üyeliğim yakalandı,ben ne yapacam şimdi?:5:
Arkadaşım doktor eşleri dikkatli olsunlar diye uyaran siz değil misiniz?
Sizin mi kafanızdan geçiyor evli doktor ilgi gösteriyor diye onunla beraber olmak benim mi?:98:

Hay Allah 2. üyeliğim yakalandı,ben ne yapacam şimdi?:5:
Arkadaşım doktor eşleri dikkatli olsunlar diye uyaran siz değil misiniz?
Sizin mi kafanızdan geçiyor evli doktor ilgi gösteriyor diye onunla beraber olmak benim mi?:98:

Bak canım kardeşim,bu zamana kadar tek bir tane bile evli doktor benimle ilgilenmedi,hatta doktorlarımın evli mi bekar mı olduğunu bile bilmem.Rica ediyorum artık sacmalamayın.iyice paranoyak olmussunuz siz bu sitede sanırım.Bir daha benimle ilgili ahlak dışı yorumlar yapmayın lütfen.ne demek evli adamla evlenmek aklımdan geciyormuş.kendi kötü fikirlerini bana yapıştırma lütfen.sen bu kadar kolay dile alabiliyorsan bu durumu senin aklından cok defa geçmiş demekki.ben burdan bunu anlıyorum

demek ki kocamı aldatma potansiyelim varmış da ben bilmiyomuşum :27::27::27:
doktor olanlar direkt çapkın filan oluyo bize okulda çapkınlık 101 dersi koyuyolar zaten :27:

Ben doktorumla evlenseydim, eşime güvenemezdim.. Benden sonra gelen hastasından da etkilenmeyeceği ne malum? Benden etkilenen, başkalarından da etkilenebilir sonuçta.. Hem doktorum beni hasta-doktor çerçevesinde nekadar tanıyabilir ki? Bu da demek oluyor ki, etkilenmişse dış görünüşümden etkilenmiştir, işte bu durum bana yine güven vermez... Çünkü ben karşımdaki beni tanısın ve ruhumu sevsin istiyorum, dış görünüşümü değil... Ayrıca, iş ve aşkı birbirine karıştırmak yanlış bana göre.. Bir doktor,avukat, veya işi ne olursa olsun farketmez herhangi meslekten biri; müşterisinden ne kadar etkilenmiş olursa olsun sınırı ve seviyeyi korumalıdır.. Dünyada başka insan mı kalmadı...?

çok mantıklı... ben geçen sene doktorumdan çok etkilenmiştim ama benden 30 yaş büyük, evli, iki çocuklu falandı adam :) yani çok karizmatikti karizmasından etkilenmiştim.. ama doktoruna ciddi ciddi aşık olan insanlar tanıyorum bu yüzden de hastalık hastası oluyorlar :18:

tövbe yarabbim böyleleri yüzünden sevgilimin gırtlağını sıkıyorum boşuna,
demek uslu uslu işini yapsa evli çocuklu bile olsa yine de dikkat etmek gerekiyormuş doktor eşlere. öğrendiğim iyi oldu ya valla. yoksa kaparlar fln adamı arkamı dönmeyeyim en iyisi ben. zaten adam da hastalar arasından o piti piti yapıyordu hangisini seçsem diye.
anal fissürü olup da sevgilim pansuman yapsın diye ısrar eden bayan geldi aklıma şimdi, bazı hastalar gerçekten hasta oluyorlar sanırım.
ne güzel ki çoğu doktor hastasına o gözle bakmaz, hastalar kendi kendine gelin güvey olur böyle işte.
tus sonrası abazalaşmış birkaç doktoru meclis dışı bırakıyorum:52:

geçenlerde gitmiş olduğum psikoloğum bana tanışmak istediğini söleyen bi mesaj attı.. sanırım çökmüş olan ruhsal bozukluklarımdan faydalanmak istediiii!! :33:

ilginç bi durum oldu bundan 2-3 ay öncesinde.
bizim bi akrabamızın konşusununkızı var. tanışmıyorum kendisiyle.
göğüsleri çok büyükmüş,sağlık problemleri yaratıyormuş.
kendine uygun bir estetik cerrah bulup göğüslerini küçültmüş.
ondan sonracığıma bu cerrah aşık olmuş bu kıza, evlenmek istediğini söylemiş.
kız ailesi annemin tabiriyle:'paket yapmış' resmen kızı.

bu arada kız 17 yaşında:53::53::53::53:

açıkçası adamın sapık olduğundan şüpelendim.

annem de o kadar okudun kapamadın bak bi cerrah diyo.iyice damat beklentisi yükseldi valla.

ben zararlı çıktım işte bu alışverişten.(alışveriş diyorum,çünkü arada aşk yok bence)

ya canim evlenen vardir tabiki ama bazi doktor yemini vardir ki bu doktorlar buna burda uymazsalar sikayet edile biliyo doktor hastasiyla evlenemz.benim dusuncem ben doktorla evlenmezdim cunki muayneyi gunde yuzlerce insan girse hele birde özel muayne ise yani dispanser gibi falan ben bekarken boyle dusunurdum o yuzden asikolmazdim daha dogrusu olamazdim,sif buraya ben girip cikmiyorum manken gibi guzel bi kiz yada guzelin guzelide vardir derim hep bu yuzden kendini begenmem adam kimbilir ne gibi bebek gibi kizlari muayne etmistir ha bide bazi kizlarimiz karizmatige ve yakisiklilga bakmazlar ee nede olsa doktor itbar sahibi dusunu kocan ne is yapiyor yada baban ne is yapiyor doktor falan yani bence okumsun yanina okumus gerekir belli bi zaman sonra ayni dilden konusulmazsa ee nasil olsa anlamiyo neden bu konu hakkinda kosup cene yorayim der cunku bi doktora gitmistim bana tip dili latin ce sayiyo ben hep anlamadim bu nedemek su nedemek sorup durdum beni adam galiba hemsire yada asistan falanmi gödu ne sononda bana anladigin bir dilde örnek veryyim dedi ooo hergun boyle örnek verirsem 3tane hasta muayne edebilirim dedi

allah allaaah bana mı denk gelmiyor allah aşkına, nerde bu aşık olunacak karizmatik doktorlar :1:

valla oramı buramı açtığım doktorum bana ilgi duysa, daha önceki muayenesinde acaba beni taciz mi etti diye düşünür ve çok rahatsız olurum. Kaldı ki bence de hiç etik değil. Doktorsundur hastanede başka bir hastayla tanışırsın vs o başka.. ama muayene ettiğin hastaya karşı böyle bir tavrın olmamalı.

Back
X