kızlar evet zeytinyağı saça sürüldüğünde çok faydalı ama bunu sadece bakım amaçlı kullanabiliriz yani saç çıkarmada etkili değil!uzman dermatolog bişiler biliyodur heralde dimi:))
canım bende onun için söylememiştim,eminim saçına iyi gelmiştir:) ama artık öyle çok bunaldım ki şu saç dökülmesinden doktor ilah gibi valla gözümde:)
kesinlikle!bunca yıl niye zaman kaybetmişim hiç bilmiyorum!!ama noldu???GİDEN SAÇIMDAN OLDU Bİ TUTAM KALDI WALLA(( koşun doktora koşun!
benim de saçlarım öyle bırakmıştı ki beni sanki kemoterapi sonrası saç dökülmesi boyutuna ulaşmıştı. Dertaloloğa gittim bana FOLTENE ACTIVE die bir şampuan verdi ve 3 ay kullanmamı söyledi. çok şükür işe de yaradı. ve hatta yeni saçlarıma da kavuştum Allah'a şükür. kontrole gittim ve DOLORES in dediği gibi beslenmeyi yine vurguladı ve destek olarak sypradyn verdi. paylaşmak istedim. :)
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için arkadaşım ama çok ilginç zeytin yağı içine 1 yumurta sarısı katılarak sürüldüğünde çok iyi geliyor aslında.. sağol bilgiler için :)
Çevremden duyduğum şeyi yaptım gittim upuzun saçlarımı kestirdim dökülmesi dursun diye ama hiçbir faydasını görmedim hızla dökülmeye devam etti,sorun içten kaynaklanıyor o yüzden çözümüde içimizde aramalıyız ama dışardan bakım yapmamızında zararı yok faydası var çünkü daha güzel görünüyorlar böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?