Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dökülen saçlar için argan yağı şampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tubatuba__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
5
2
35
Merhabalar,
Saçlarım epey dökülüyodu bende mayıs ayında saçımı kazıtmıştım şimdi iyi uzuyo ama dökülen yerler gene aynı :KK43: bende pantene nin argan yağını kullanmaya başlamıştım haftada 1kere saçıma sürüp bikac saat beklettikten sonra yıkıyodum bazende üşeniyodum... geçen gün de bi kozmetikçiye girdim. rastgele şampuanlara bakarken satıcı kız yanıma geldi ve bana, Argan Oil Hydrating Shampoo isimli bir şampuan önerdi ... eczane ürünü dedi bir alana bir bedavaymış arkadaşımla aldık. kız bunu kullanınca başka bişiye gerek kalmaz dedi... bende ekstra bakımlara üşendigim icin bu şampuanı aldım ama bu tarz şeyler kullanan varmı acaba gercekten faydası olur mu ?

Merhabalar,
Saçlarım epey dökülüyodu bende mayıs ayında saçımı kazıtmıştım şimdi iyi uzuyo ama dökülen yerler gene aynı :KK43: bende pantene nin argan yağını kullanmaya başlamıştım haftada 1kere saçıma sürüp bikac saat beklettikten sonra yıkıyodum bazende üşeniyodum... geçen gün de bi kozmetikçiye girdim. rastgele şampuanlara bakarken satıcı kız yanıma geldi ve bana, Argan Oil Hydrating Shampoo isimli bir şampuan önerdi ... eczane ürünü dedi bir alana bir bedavaymış arkadaşımla aldık. kız bunu kullanınca başka bişiye gerek kalmaz dedi... bende ekstra bakımlara üşendigim icin bu şampuanı aldım ama bu tarz şeyler kullanan varmı acaba gercekten faydası olur mu ?
Canım argan lı değil de ben Keratinli şampuan kullandım, çok memnunum, zaten keratin dip bakım seti var onu denedim süper birşeymiş. bakalım 2. seti de devam edeceğim, ilk haftaki hızlı uzamaya ve dökülmeye etkisi devam ederse süper olacak.

argan yağı olarak alassalayı denedim çok iyi bir yağ. bugün forumlarda araştırıyorum cevap bulamadım ama şampuanıda sipariş ettim bakalım umarım güzeldir.

Merhaba arkadaşlar Benim saçlarım da çok dökülüyor ve birhayli azaldı ayrıca da çok kuru ne önerebilirsiniz acaba. Saçlarımı dolgunlaştıracak

X