- Konu Sahibi selinyilmaz
-
saçlarım aşırı dökülüyor ve çok kuru bu sebeple eczanelerde olan saç analizcisine gittim ve ekranda saç köklerimi gördüm bioblas kullanıyordum ve durmuştu gerçekten dökülme meğer saçköklerim hep tıkanmış. Hemen attım bioblası çöpe ve priorin aldım ilk şampuanı kullanmak istedim duruma göre hapı alırım dedim 15 gün sonra tekrar gittim analize ve saçlarım nasıl parlıyordu anlatamam. Hapınıda aldım şimdi sonucu 3 ay sonra yazarım ama saçlarımın dokusu ble değişti şampuanı kesin tavsiye ediyorum.
kızlar priorini günde kaç tane alıyorsunuz?
doktor bana günde 1 kapsül olmak üzere verdi,ama kullanma şeklinde günde 2 veya 3 kez alınmalıdır diyor
dozun yetersiz gelmesinden endişeliyim
kızlar priorini günde kaç tane alıyorsunuz?
doktor bana günde 1 kapsül olmak üzere verdi,ama kullanma şeklinde günde 2 veya 3 kez alınmalıdır diyor
dozun yetersiz gelmesinden endişeliyim
çok yoğun dökülme yaşayanlar günde 3 tablet alıyolar sende öylese içebilirsin ben günde 2 kez içtim gerçekten süper bi vitamin inanılmaz derecede toparladı saçımı ve dökülmemi kesti tabi b12 eksikliğinden dökülüyodu hem b12 ilaçları hemde priorini aynı anda içtim çok iyi geldi bana
bişey sorabilirmiyim bilmiyorumkismile
b vitamini ve priorini kilo alımı yaptımı ya da iştah açıklığı gibi bir yan etki söz konusu oldumu, peki tüylenme yaptı mı eyvahedigeldismile sırf bu yuzden kullanmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?