Saç Bakım Ürünleri Sac dökülmesi / Vichy inneov

elif7831

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
34
2
36
Hatay
Evet ürün Vichy inneov serisi ; yaklaşık 4 yıldır saclarım dökülüyor ,ara ara durar ara ara hafifleteyerek ilerledi. Fakat bu yıl inanılmaz bir artış oldu , öylekii ciddi açılmalar mevcut. Araştırarak bir cok doktora gittim testler gayet normal çıktı her seferinde ve verdigi tavsiyeler hiç bir ise yaramadı. Cuma gunü yine bir doktora gittim -öneri üzerine- bana bu ürünü önerdi , eczanelerde satılıyormuş hapı var serumu ve birde sampuani var. Yalnız cok pahalı. Hapı ise ilaç değil besin takviyesi olarak geçiyor. Bu ürünü duyan ,kullanan veya herhangi bir bilgisi olan var mı? Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.....

Son düzenleme:
ben de dr a gitmiştim saçım döküldüğü için,önce test yaptı.KANSIZMIŞIM.İlaç yazdı ve bir şampuan önerdi cnm 30tl içinde sadece bitkiler ve vitaminler var,hattta bildiğin yeşilçay kokuyor.Bu kadar pahalıya gerek yok.İsmini hatırlamıyorum,eve gidince yazarım.Ayrıca önceden tutam tutam dökülen saçlarım eskisi kadar dökülmüyor artık

Evet ürün Vichy inneov serisi ; yaklaşık 4 yıldır saclarım dökülüyor ,ara ara durar ara ara hafifleteyerek ilerledi. Fakat bu yıl inanılmaz bir artış oldu , öylekii ciddi açılmalar mevcut. Araştırarak bir cok doktora gittim testler gayet normal çıktı her seferinde ve verdigi tavsiyeler hiç bir ise yaramadı. Cuma gunü yine bir doktora gittim -öneri üzerine- bana bu ürünü önerdi , eczanelerde satılıyormuş hapı var serumu ve birde sampuani var. Yalnız cok pahalı. Hapı ise ilaç değil besin takviyesi olarak geçiyor. Bu ürünü duyan ,kullanan veya herhangi bir bilgisi olan var mı? Kızlar yorumlarınızı bekliyorum.....

Benimde saçlarım yoğun dökülüyordu.Cilt dr um bana bu ürünü tavsiye etti.Tabletini aldım ben.En az 3 ay kullanman gerekli dedi.Şu an kampanya var 3 al 2 öde 160 TL.İlk kutuyu bitirdim 2,ye geçtim.Ama dökülmem çok azaldı.Şiddetle tavsiye ederim.

Sampuani falan kullanıyorsun canım? Biraz bilgi verirmisin bana he birde tükenme falan yapımı farkettin mı tatlım ya?

Sampuani falan kullanıyorsun canım? Biraz bilgi verirmisin bana he birde tükenme falan yapımı farkettin mı tatlım ya?

Şampuanını kullanmıyorum.Şu an bebe şampuanı ile yıkıyorum ve yumuşacık oluyor.Benim saçlarım belime kadar uzun ve gürdür.saçımda boya da olmadığından çok parlaktır.mevsim dönüşlerinde çok az bi dökülme olurdu.kapalı yüzme havuzuna gidiyordum dökülmeyi klorlu havuz suyuna bağlıyordum.Birde saçlarımın katları uzasın diye bu forumdan öğrendiğim Beoanthene Sinemeki kürünü yaptım 2 ay ama ben saçımda etki etsin die 10-12 saat beklettim o da saç köklerinde tıkanma yapıyormuş Dr um dedi ondanda olabilirmiş.Aklınızda olsun herşeyi saçınıza sürmeyin... 4 aydır tutam tutam dökülmem durmayınca ve sağ anlımda açılma başlayınca Cilt Dr una gittim.Yapılan testler sonucu hepsi temiz çıktı.Rutin kullandığım bir ilaç var yan etki de yapabilir dedi ve bana ancak saç köklerini güçlendirmek için vitamin kullanabilirsin dedi.Inneıov u yazdı bana.Çok araştırdım ve aldım dediğim gibi 2 kutudayım ve dökülmem nerdeyse tamamen durdu gibi..Bir çok eczaneye danıştım ve en iyisinin bu tablet olduğunu şiddetle Inneıov u almamı tavsiye ettiler.ben 3 ktutusnu 160 Tl verdim 3 al 2 öde ile ama internet üzerinde Cerrahoğlu eczanesinde 3 kutu 120 TL...

Bende sacımı hiç boyanmadım sürekli kullandığım bir ilaçta yok seninde dediğin gibi belli bir sebepte görünmedi testlerde fakat bana bu sampuani ve serumuda yazdı.... Henüz bakamadım sadece nette baktım bilgiler icin teşekkürler

mrhblr ben kullandım çokta memnun kaldım iki yıl sonra tekrar ihtiyacım her yerde aradım internet sitelrinde yok bulamadım türkiyeye nedenini bilemedğim durumlarda n ötürü gelmiyormuş artık çok üzülmüştm

mrhblr ben kullandım çokta memnun kaldım iki yıl sonra tekrar ihtiyacım her yerde aradım internet sitelrinde yok bulamadım türkiyeye nedenini bilemedğim durumlarda n ötürü gelmiyormuş artık çok üzülmüştm eczanem söylemişti
şuan durum ne bilmiyorum

Back
X