Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclara Sirke ile Son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
arkadaşlar suna dumankayanın tarifini uyguladım sonuca inanamadım ya hemde ilk kullanımda.Zaten suna dumankaya da ilk kullanımda keser dökülmeyi demişti çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim önceden banyoda bi topak banyo sonrasında her elimi saçıma attığımda en az 7 tel gelirdi üzülürdüm ağlardım hatta ama banyoda 4 tel döküldü saçımı yıkarken yane küvette sayılcak kdr az saç vardı ve sonra saçımı kuruladım elimi attım korkarak ve çeke çeke aşa doğru indirdim sadece bir tel geldi elime.sarımsak var kokar kokusu geçmez diye düşünmeyin srke 1 litre olduğu için sarımsağın kokusunu bastırmış sirkeyide idare edersiniz artık . .

tarife gelince 1 litre sirke elma veya üzüm farketmez ben üzüm sirkesinden yaptım sonra bir baş sarımsak ve maya sarımsağı ezip maya ve sirkeyi de içine ilave edip bi kutuya koyun azını kapayın 2 gün bekletin onun içinde.iki günün sonrasında saç diplerinize uygulayıp 2-3 saat bekletin ve sonra yıkayın inş sizlerde de aynı etkiyi yapar :hooray::nazar:

bu habere çok sevindim ama ağlamak istiyorum benimde saçık dökülüyo söylediğin şeyi uygulicam ama herif beni boşamassa iyidir:Roflol: nefret ediyo sarısak kokusundan napi bi gece dayansın :dilcikar::Roflol:

princess, canim sagol paylastigin icin benimde onceden cok dokuluyordu su aralar o kadar degil ama yinede denesem mi diye tereddut ettim acikcasi...
yinede su koku isi beni dusundurdu, cok mu fena yani birkac kez sampuanlayinca dahi kaliyormu bu koku??
birde ne kadar araliklarla yapiliyormus bu, bir sefere mahsus degildir sanirim degil mi?.......

ya arkadaşım ne olursun aynı dert bendede var hemde felaket bi biçimde dökülüyor..tarifi tam olarak verirsen çok sevinirim..mesela sarımsak kaç tane maya yaş mayamı kuru mayamı ve miktarı ne kadar?????çok acele yardıma ihtiyacım olacak hemen cevaplarsan çok sevinirim:1hug:

ya arkadaşım ne olursun aynı dert bendede var hemde felaket bi biçimde dökülüyor..tarifi tam olarak verirsen çok sevinirim..mesela sarımsak kaç tane maya yaş mayamı kuru mayamı ve miktarı ne kadar?????çok acele yardıma ihtiyacım olacak hemen cevaplarsan çok sevinirim:1hug:

Evet işte budur...sarmısak kaç adettir ve maya ne tür mayadır? yaş ise ne kadar,kuru ise ne kadar kullanılacaktır?
Bu arada teşekkürler.

Arkadaşlar saçlarınız dökülüyorsa öyle tariflerle uğraşmayın benimde eskiden saçlarım dökülüyordu ne yapabilirim diye bir araştırma yaptığımda erckozmetik.com adresinde hc adlı ürünü gördüm çeşitli bitkilerden yapılmış doğal bir ürün olması ve etkilerinin bilimsel olarak kanıtlanması nedeniyle hemen sipariş verdim artık saçlarım hiç dökülmüyor üstelik kolayca şekil alıyor ve çok canlı tariflerle uğraşmak yerine bence bu ürünü deneyin:))

bir baş sarımsak ortalama 6-7 diş oluyo mayayı da kuru maya kattım bir yemek kaşığı.Ayrıca hiç kokusu yok sarımsağın sirke sarımsağı bastırmıştı sirkede sarımsak kadar ağır değil idare edilir bi şekilde ama ben şok oldum hiç bu kadar beklemiyodum her elimi saçıma attığımda dediğim gibi en az 7 tel gelirdi evde her yerde benim saçlarım olurdu yururken bile dokuluyodu yaklaşıkta bir aydan fazlaca bir süredir boyleydi sacım yarıya indi nerdeyse ama bu tariften sonra elimi saçıma attığımda ya bi tel geliyo yada hiç gelmiyo bu benim için resmen mucize

canım arkadaşım ince detaylı anlatımın için teşekkür ederim..umarım bendede işe yarar ama genede sormak istediğim bişey var..sen bu hazırladığımız karışımı haftada kaç defa uyguluyorsun ve bu karışım ne kadar süre böyle bozulmadan kalıyor?yoksa her defasında yeni sirkeli karışımmı hazırlanıor?merakımı hoş gör ama denemediğim şey kalmadı son umut sirkeyle sarımsakta:çok üzgünüm:

evet yaaa
benimde çok dökuluyo
peki haftada kaç kez
kaç dk kullanıcaz?

bu bilgileri de paylaşırsan çok sevinirim

bi de yukarı da maya sarımsağı demişsin
sarımsak demek istedin sanırım?

maya sarımsağı dememişimdir bitişik yazınca oyle anlaşılmış kusuruma bakmayın toz maya ve sarımsak ayrı ayrı alın onu :) bu karısımı haftada 2 kez uyguluycam bozulmuyo ağzı kapalı bi kutuda saklayabilirsiniz pamuklada ben saç diplerine sürdüm o suya batırıp pamukla işte 2-3 saat kadarda beklettim ama bnm bu ilk uygulayışım ve sonuc mukemmel zaten suna dumankayada ilk kullanımda dokulmeyi kser demişti cidden de oyle oldu inş siizn dökülmelerde durur neasıl bir felaket çok iyi bilirim

Ya su bildigimiz pakmaya var ya ,hamur isleri icin kullaniliyo,o degilmi?:)

bu süper ya,hepsi evde bulunan malzemeler.inş herkeste etkisi olur.malzemeler evde olmayınca insan üşeniyor.git al falan.neyse çok teşekkürler sana da suna dumankayayada

bende de asiri sac dökülmesi var... canim deniycem bu tarifi insallah faydasi olur.
yoksa bu gidisle kel kalicamsenağlama. paylasimin icin cok saol arkadasim:enbuyukkk:

bende de asiri sac dökülmesi var... canim deniycem bu tarifi insallah faydasi olur.
yoksa bu gidisle kel kalicamsenağlama. paylasimin icin cok saol arkadasim:enbuyukkk:

bende aynı senin durumundaydım diğer topiklere yazmısımdır mutlaka zaten ama bu mucize gibi geldi defalarca soyledim gerçi ama kusuruma bakmayın mutluluktan =) inş sende de işe yarar canım ki öyle olcanı düşünüyorum

Back
X