- Konu Sahibi princess.17
arkadaşlar suna dumankayanın tarifini uyguladım sonuca inanamadım ya hemde ilk kullanımda.Zaten suna dumankaya da ilk kullanımda keser dökülmeyi demişti çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim önceden banyoda bi topak banyo sonrasında her elimi saçıma attığımda en az 7 tel gelirdi üzülürdüm ağlardım hatta ama banyoda 4 tel döküldü saçımı yıkarken yane küvette sayılcak kdr az saç vardı ve sonra saçımı kuruladım elimi attım korkarak ve çeke çeke aşa doğru indirdim sadece bir tel geldi elime.sarımsak var kokar kokusu geçmez diye düşünmeyin srke 1 litre olduğu için sarımsağın kokusunu bastırmış sirkeyide idare edersiniz artık . .
tarife gelince 1 litre sirke elma veya üzüm farketmez ben üzüm sirkesinden yaptım sonra bir baş sarımsak ve maya sarımsağı ezip maya ve sirkeyi de içine ilave edip bi kutuya koyun azını kapayın 2 gün bekletin onun içinde.iki günün sonrasında saç diplerinize uygulayıp 2-3 saat bekletin ve sonra yıkayın inş sizlerde de aynı etkiyi yapar :hooray:
tarife gelince 1 litre sirke elma veya üzüm farketmez ben üzüm sirkesinden yaptım sonra bir baş sarımsak ve maya sarımsağı ezip maya ve sirkeyi de içine ilave edip bi kutuya koyun azını kapayın 2 gün bekletin onun içinde.iki günün sonrasında saç diplerinize uygulayıp 2-3 saat bekletin ve sonra yıkayın inş sizlerde de aynı etkiyi yapar :hooray: