Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülen Saclara Sirke ile Son

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bir baş sarımsak ortalama 6-7 diş oluyo mayayı da kuru maya kattım bir yemek kaşığı.Ayrıca hiç kokusu yok sarımsağın sirke sarımsağı bastırmıştı sirkede sarımsak kadar ağır değil idare edilir bi şekilde ama ben şok oldum hiç bu kadar beklemiyodum her elimi saçıma attığımda dediğim gibi en az 7 tel gelirdi evde her yerde benim saçlarım olurdu yururken bile dokuluyodu yaklaşıkta bir aydan fazlaca bir süredir boyleydi sacım yarıya indi nerdeyse ama bu tariften sonra elimi saçıma attığımda ya bi tel geliyo yada hiç gelmiyo bu benim için resmen mucize

valla 7 tel geliyosa eline şükretmen lazım ben bi taradımmı 100 tel birden dökülüyo nerdeyse bildiğin kel kalcam yakında :(

Herkes deneyimlerini paylaşmış bende maskemi yazayım:)
Öncelikle eğer içten gelen bir sorununuz yoksa (kansızlık,demir eksikliği,hormonel bozukluk ,b12 eksikliği vs)dış etmenler kaynaklı dökülmeye oldukça iyi gelen bir maske
Malzemeler
2 yumurtanın sarısı (beyazından iyice ayırın)
yarım çay bardağından biraz daha az ısıtılmış zeytin yağı
Bepannthen iğne
Bemiks iğne
Evigen iğne
Az biraz menekşe yağı (yumurta kokusu ve bemiks iğnenin kokusunu bastırmak için )Şart değil ama terleyince bemiks çok kokuyor biraz koyarsanız mis gibi menekşe kokar:)
Malzemelerin hepsini ağzı kapaklı bir kapta çalkalayarak karıştırıp saç diplerinize sürerek streçle sarıp bir saat kadar bekleyerek yıkıyorsunuz.
Yıkama işlemini önce soğuk suyla yapın eğer sıcakla yıkarsanız yumurta pişer:) eziyet olur akıttıktan sonra normal yıkayabilirsiniz:)

Back
X