Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dokulmeyi ilk yikamada kesti vichy sampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seldataskin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
8
0
36
Belçika
sacim tahmin edilemeyecek kadar asiri dokuluyordu nerdeyse cikdiriyordum her banyoda ve sonrasinda her yer sac eczaneden sampuan aldim inanmassiniz ilk yikamada yikarken her zamanki gibi dokuldu ayni neyse yikadim kurudu falan elimi sacima atiyorum tek tel bile yok vallahi her sacima dokunusta sayisizca gelirdi elime simdilik memnunum denemek isteyen olursa 30 tl Vichy Dercos Energisant shampooıng ben eczaneden aldim nette de mevcut aynisi belki saha ucuzada denkgelebili r siddetle tavsiye ediyorum 30 liradan bisey olmaz nelere para vermedikki bugune kadar:)

sacim tahmin edilemeyecek kadar asiri dokuluyordu nerdeyse cikdiriyordum her banyoda ve sonrasinda her yer sac eczaneden sampuan aldim inanmassiniz ilk yikamada yikarken her zamanki gibi dokuldu ayni neyse yikadim kurudu falan elimi sacima atiyorum tek tel bile yok vallahi her sacima dokunusta sayisizca gelirdi elime simdilik memnunum denemek isteyen olursa 30 tl Vichy Dercos Energisant shampooıng ben eczaneden aldim nette de mevcut aynisi belki saha ucuzada denkgelebili r siddetle tavsiye ediyorum 30 liradan bisey olmaz nelere para vermedikki bugune kadar:)

Saç dökülmenizin kaynağı neydi o kadar yoğun bir dökülmeyi şampuanın yok etmesi imkansız belki saç derinize olumlu etkisi olmuş olabilir ama ilk yıkamada buda mümkün görünmüyor bunun öncesinde serum yada herhangi bir kür gıda takviyesi kullandınız mı?

[ hayir uzun zamandir kullandigim birsey yok ve saclarim iki yili askindir cok dokuluyordu sampuan sac dokulmesine karsi etkili zaten eczacinin dokulmeye karsi tavsiyesi uzerine aldim

Son düzenleme:
Kızlar şuan ki durumlar nedir sunu hi güncellesek. ????

Back
X