evet canım ben seneler önce ,ismini şu an hatırlamıyorum,okuduğum bir kitapda birbirinize dokunun,sevginizi ve sevildiğinizi daha kolay anlarsınız,iletişimin en kolay yolu budur diyordu.şimdi bu yazıda hatırladım.
ama bebek bunu bilmiyor.demekki gercek birşey.sevgiyi hissetmek için dokunmanın büyüklüğünü anlamamız yeterli.
yeni yeni hatırlıyorum sarılma olduğu zaman pozitif enerji yayılıyor diyordu.buda insanları,olumlu etkiliyormuş.bebekte olduğu gibi.
teşekkürler talincim bana yeniden bu bilgiyi hatırlattığın için.a.s.
Ah canım benim kıyamam..:çok üzgünüm:
Bebekler bayılır zaten anne koynunda uyumayaa.s
Dokunmanın gücü işteşutarafagitti
TeşekkürlerTalin..a.s.
ben bi dokunsalım...
etrafımdaki herşeye dokunurum.sadece insana değil evimin duvarlarına bile.ancak dokunarak hissederim.
atlar bile sevgisizlikten dokunulmamaktan ölüyor.insanoğlu küçücük canıyla nasıl dayansın
kızlar işte sevginin,dokunmanın gücü:1hug:
Lütfen sevdiklerinize her zaman sarılmayı ihmal etmeyin
dokunmak mucizeler yaratıyor
işte kanıtı.........................
Doktorların ölür dediği 24 aylık bebek annesinin göğsünde yaşama döndü.
Ingiltere'nin west lothian bölgesinde yaşayan carolyn isbister (36), 4 ay önce rahminde bir sorun olduğu için, bebeği 24 haftalıkken doğum yapmak zorunda kaldı.
Sadece 566 gram doğan rachael"ın nefes almadığını ve kalbinin de 10 saniyede bir attığını söyleyen doktorlar, ümit olmadığını söyledi. Annesi de "bari göğsümde ölsün" diyerek bebeğin kucağına verilmesini istedi.
Ancak bir mucize oldu ve bebeğin kalp atışları düzeldi. Isbister, 5 hafta sonra bebeğini emzirmeye bile başladı. Geçen hafta 3.5 kiloya ulaşan rachael'in doktorları ise, "bu bir mucize. şimdi hiçbir sorunu yok" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?