dokunsalar ağlayacağım

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
kızlar benim oğlum 6. sınıfta ve dersleri çoook kötü. ne yaptıysam olmadı. özel ders aldırdım. kendim çalıştırdım yıllarca. kendi haline bıraktım. yok olmadı. 1. dönem 5 zayıf getirdi. şimdi üniv öğrencisi birini buldum. her 2 saat çalıştırıyor. geçen hafta yazılısı vardı. bu kadar çabaya rağmen 1 almış yazılıdan.

çok üzgünüm. eşimede söyleyemiyorum. çünkü ümitsizliğe düşüyor. başaramıyor niye boşuna hocaya para veriyoruz der. ne yapacağımı şaşırdım. bu çocuk neden başaramıyor.

birde şöyle bişi var. yazılım mükemmel geçti diyor ve zayıf oluyor. bu nasıl iş. çocuğu olan arkadaşlar yardım lütfen

slm;
acaba dikkat dağınıklığı olabilir mi? doktora götürseniz. benim bir arkadaşımda da vardı aynısı, doktor dikkat dağınıklığı ve B12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor demişti.

slm;
acaba dikkat dağınıklığı olabilir mi? doktora götürseniz. benim bir arkadaşımda da vardı aynısı, doktor dikkat dağınıklığı ve B12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor demişti.

dikkat dağınıklığı varmış. daha önce götürdüm doktora. psikoloğa(kaç seansa gittik psikoloğa hiç fayda etmedi. bende çocuğun iyice psikolojisi bozulur diye korktum bıraktım).

doktor balık yağı dedi. her gün veriyorum. ama yok çok unutkan birde

Dikkat dağınıklığı varsa unutkanlık yapar.
Bence zamana bırakın biraz üstüne gitmeyin kendinizide üzmeyin.
Hayattaki başarı=okuldaki başarı demek değildir.
Mutlaka başarılı olduğu bir konu vardır bunun ortaya çıkması biraz zaman alabilir.
Öğretmenleri ne diyor bu duruma?

balık yağı çocukları ilerki yaşta obez yapıyor kullanımına dikkat et... benim annem şuan 24 yaşındayım istisnasız her sabah işe giderken bana üzüm pekmezi içirir ve 3 tane cevizde elime verir bunlar dikkat dağınıklığını düzeltiyormuş. sizde çocuğunuz ders çalışırken bunları uygulasanız belki bi yararı olur. peki yaramazlığı varmı, içine kapanıklık halide olabilir...

Allah yardımcnın olsun cnm inş en kısa zamanda düzelir

slm;

yok cnm ne yaramaz ne içe kapanık. her şeyi konuşuruz anlatır bana. efendidir. söz dinler ama çooook tembel: ders değince yüzü düşüyor

Benim Kizimda okulda problem yasiyor calistirdim ,ders aldirdim ama ise yaramiyor diyebilirim.simdi saldim ona okulda basarili olsada olmasada onu cok sevdigimi ama basarili olursa daha Mutlu olacagimi soyledim.
Cocugunu 1 sene rahat birak bakalim ne olacak basarisizligini yuzune asla vurma,dersleri kötü deyip karsisinda kahirlanma pohpohla cocugunu sen yaparsin bu Senin Icin bebek oyuncagi sadece konsantre olman yeterli... Kendini uzmen emin ol Bir ise yaramiyor emin ol Elinden geleni yapmissin zaten vicdanin rahat olsun:)

ay benim çocuğum çok kilo aldı ondanmıki? akşam giderken hemen ceviz alıcam çok sağol. pekmez veriyoruz her sabah pekmez bal balık yağı :)

unutkan olma sebebi dikkat dağınıklığından kaynaklanıyordur.o yüzden balık yağı pek fayda etmez.siz konuşmayı denediniz mi?hoca dersi anlatırken dinlemiyo olabilir yada çalışsa bile yüzeysel olarak çalışıyorduk pek önem vermiyordur.

cnm birinci dönem kendi haline bıraktım 5 zayıf getirdi. gerçekten elimden gelenin fazlasını yaptım. spor özel hocalar aylık 1000 tl harcıyorum. helal olsun ama başarısız olunca kahroluyorm

dikkat dağınılıklığı teşhisi konulmuş
tedaviyi bırakmanız olmamış
belirli yaşlardan sonra kendi kendine düzelmesi muhtemel bir sorundur.
ancak okul dönemi nedeni ile
sürecin hızlandırılması için
uzmandan yardım almaya devam edin

cnm konuşmazmıyım kaç kez. tmm diyor dinliyor ama boş. okulda iyi dinlemiyormuş öğr dedi. ders derste öğrenilir diyor. okuldan bomboş geliyor. evdede her gün 2 saat hoca çalıştırıyor. yani yüzeysel değil birebir hoca tuttuk. ama nafile

ilaç başlatıcaz dedi. 2. sınıftaydı o zaman .küçücük çocuğuma ilaç kullandırmak istemedim. psikologa gittik bir süre . orda bir kadınla tanıştım yıllarca getirmiş psikoloğa fayda etmemiş. böyle kabullen ben deva bulamadım dedi. bıraktık psikoloğu. bir daha da götürmeyi düşünmüyorum. çok yıpratıcı

çaresizim. umutlarım yıkıldı. hep iyi sonuç beklerken hayal kırıklığı yaşıyorum

okulda onca saat ders dinledikten sonra bide evde iki saat ders anlatılması yararlı olmaz bana göre.yetişkin bi insanın bile 20dk dan sonra anlaması azalıyo.hocasının dediği gibi ders derste öğrenilir.sözel dersleri hoca anlattığı zaman yazarak not alsın.hem dersi dinlemiş de olur.

cnm dersi bittikten iki saat sonra özel ders alıyor. yani öğrenciler zaten okuldan gelip dinlenince bir iki saat çalışırlar. sabahçı çünkü. bizimki kendi çalışmadığı için hoca tuttuk. günlük 2 saat çalıştırıyor

yok cnm okulda doğru düzgün not tutmuyor. zaten okulda ders dinlemediği için kafası çok yorgun olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…