- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Telefonumdan yaziyorum yazim hatalarindan dolayi Kusura bakmayin[/Q
benımde bır arkadasım dıkkat dagınıklıgı ve hafızaya cok etkısı var dıye balık yagı ve b12 kullanmaya basladı . cok kısa zamandada etkısını gordugunu ıddaa edıyor. marka vermıyım burda ama tamaman dogal urunler ve kılo aldırmıyormus . bırde onu deneyın ıstersenız
kızlar benim oğlum 6. sınıfta ve dersleri çoook kötü. ne yaptıysam olmadı. özel ders aldırdım. kendim çalıştırdım yıllarca. kendi haline bıraktım. yok olmadı. 1. dönem 5 zayıf getirdi. şimdi üniv öğrencisi birini buldum. her 2 saat çalıştırıyor. geçen hafta yazılısı vardı. bu kadar çabaya rağmen 1 almış yazılıdan.
çok üzgünüm. eşimede söyleyemiyorum. çünkü ümitsizliğe düşüyor. başaramıyor niye boşuna hocaya para veriyoruz der. ne yapacağımı şaşırdım. bu çocuk neden başaramıyor.
birde şöyle bişi var. yazılım mükemmel geçti diyor ve zayıf oluyor. bu nasıl iş. çocuğu olan arkadaşlar yardım lütfen
Orta okulda zor zor geçen bir arkadaşım vardı..
Aynı şekilde yazılılardan bir alırdı..
Lise sınavlarına girdiğimizde anadolu liselerine giremedi..
Normal düz liseye gitti..
Orada bir çalışmış bir çalışmış ki anlatmama, görenler şaşırıyordu..
Okul birincisi oldu.
Dersanede fen liselilerin olduğu sınıfta yer alıyordu..
Üniversiteyi tek girişte kazandı..
Kendisinin istemesi lazım.. Ama temeli oturtsun..
Balik yagi ile olacak is degil bu.
Psikiyatriste gidiceksiniz o da oglunuza ilac verecek. Muhtemelen hiperaktivite de var. Ilacin tedavisi olumlu sonuc veriyor
Bu hastaliklar zeka seviyesi yuksek insanlarda oluyor.
Allah şifa versin
Moralinizi bozmak istemem ama demek ki olmuyor. Her cocuk caliskan olacak diye birsey yok. Turlu caba harcadiktan sonra hala ayniysa, olmuyorsa olmuyordur. Onu bu sekilde kabullenip, buna uyum saglayin bence. Yani onun yapabilecegi seylere odaklanin. Ilerde isi gucu de buna gore ayarlansin. Bana cocugunuzun kapasitesinin ustunde seyler bekliyorsunuz gibi geldi. Her anne bekler, ama olmuyorsa olmuyordur. Zorlamak herkesi yipratir.
Bende de cok dikkat daginikligi var. Baskasinin 2 saatte calistigi seyi 6 saatte calisirim. Ama basarimi etkilemedi. Sadece daha uzun, yorucu calismam gerekti. Bu sorunla yuksek lisansa kadar gelebildigime sasiriyorum hatta. Demek istedigim sey, sadece dikkat daginikligi bu kadar zayifa sebep olmaz.
Filmin adı bu izleyince haber ver
bence bir çoçuğun kapazitesi o kadar dır ne kadar zorlansa..olmuyor..beyin almıyor olabilir..üzerine baskı yaptıkca dahada derslerden soğuyabilir..bu tarz çoçukları yurt dışında özel okullara veriliyor..daha yavaş..ve diğerlerine yetişene kadar ..daha sonra normal okula gönderiliyor..ama türkiyede böyle okullar yok galiba...sizin çocuğunuz tembel değil..özel eğitime ihtiyacı var..okulun ismi sonderschule diye bir okul..genellikle anlıyaman yabancı çoçuklarda gidiyordu..ama gerçekten türkiyede böyle bir olanak olsa çoçuklar daha iyi ilerlerdi..
dikkat dağınıklığı varmış. daha önce götürdüm doktora. psikoloğa(kaç seansa gittik psikoloğa hiç fayda etmedi. bende çocuğun iyice psikolojisi bozulur diye korktum bıraktım).
doktor balık yağı dedi. her gün veriyorum. ama yok çok unutkan birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?