dokunsalar ağlayacağım

yok cnm bu tarz sorunlar yok. çok unutkan ve dikkatini veremiyor. bugün öğrendiğini ertesi gün yapamıyor

birde balık yağı oranı fazla olan şuruplardan kullanacğım ben hafızayı bayağı güçlendiriyormuş balık fazla yediremedik bu kış ne yazıkki

çoooook çaresizim ilaca umut bağlamıştım ama yararı yok zararı çok. şu ana kadar bütün derslerden zayıf aldı
oğlumun geleceği için çok endişeleniyorum

derse veren kızla konuştum. 2 aydır anlattıklarımı unutmuş sil baştan anlatıyorum diyor. dün demiş yarın şu kitaplarını getir. akşam oğlum anne bu hafta ders yokmuş başka dedi. aradım yok cnm yarın kitaplarınla gel sonrasında hafta sonuna kadar yok dedim. nasıl böyle anlamış dedi kız şoklarda

o ne ki cnm bilmiyorum ben ?

Öğretmenlerin öğrenme güçlüğü çektiklerini farkettikleri öğrencileri rehberlik araştırma merkezinr (ram)a yönlendirilmesi gerekiyor. Onlar inceleyip çocuğun problemini rapor halinde bildiriyorlar, gerekirse özel eğitime yönlendiriliyor. Ayrıca öğretmenlerinin de ona özel plan yapması ve uyması gerekiyor. Misal toplama çıkarma bilmiyorsa ona 6. Sınıf konuları anlatılmaz ona göre plan yapılr ve sınavları da ayrı olur... okulla konuşun 6. Sınıf biraz geç ama yine de yönlendirmeye çalışın

cnm öğretmenleri çok anlayışsız hiç bir laftan anlamıyor. Psikolog form gönderdi öğretmene neler yazdıysa psik. Okurka yüzü değişti. Başarısız diyorlarda başka şey demiyorlar. Biz bilmiyoz sanki

yoktu cnm bişisi. Dr bu tarz ilaçlar ritm bozukluğu yapabiliyor dedi çok korktum. Troit olsa kanda çıkmazmıydı. Bir sürü kan testi yaptılar cnm bilmiyorumki

yoktu cnm bişisi. Dr bu tarz ilaçlar ritm bozukluğu yapabiliyor dedi çok korktum. Troit olsa kanda çıkmazmıydı. Bir sürü kan testi yaptılar cnm bilmiyorumki
Elinizde test sonuçları var mı tiroit,tsh,tsh3 ve tsh4 olarak geçer doktor hangi tahlilleri istedi bilmiyorum ama bazen hastaların söylemesi gerek tiroitlere baktırmak istiyorum diye eğer hastalar istemezse kanda çıkmaz.

cnm elimde test sonucu yok dr bilgisayarına gitti dediler dr ırdan baktı. Neyse 15 de randevum var yine o zaman söylerim bakın diye
çok saol

Benim erkek kardesimdd boyleydi Annem ne kadar sıktıysa ne kadar üstünde durduysa ne yaptıysa yaptı ders dımlemesıne çalısmasında basaralı olamadı.. Fakat liseye basladi simdi Lise 3. Sinifta ve derslerindd cok basarali belgesiz Karne getirmez liseye basladigindan beri cok ders calisiyo dersleride cok duzeldi ve bunun sayesinde okul cok pahali bi dershane de parasiz gonderiyo.. Yani cok ustune gitme sanirim cok ustune gittiler dahada cok kendilerini cekiyolar boyle seylerden Kimi cocukalrda sonradan degisme oluyo bekle sabirla duzelir insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

babamda aynı şeyi söylüyor sizinle sonradan açılır belki diyor ama yıllar geçiyor böyle alışır gider diye korkuyorum okadar tembel o kadar sorumsuzki anlatamam

babamda aynı şeyi söylüyor sizinle sonradan açılır belki diyor ama yıllar geçiyor böyle alışır gider diye korkuyorum okadar tembel o kadar sorumsuzki anlatamam

Hak veriyorum size kuskulanmakta ama elinizden geleni yapmissin biraz zamana birakin bence belkide insallah hersey bir bakmissiniz duzelivermis

dikkat eksikliğinden oluyor canım. psikiyatriye götürmenizi tavsiye ederim. ben kuzenimi götürdüm

Öğrenme güçlüğü olan çocuklar vardır. Sağlık yönünden akranlarıyla aynı gelişimsel şeyleri gösterir ama öğrenme zorluğu yaşar.
Konuyla ilgili psikiyatriden önce Pedagog a götürmenizi tavsiye ederim. Konu benim meslek alanımda ayrıca. Bu arada bende zamanında sınıfta kalmıştım , sorumsuzdum şimdi çok iyi yerlere geldim :) Umutsuzluğa düşmeyiniz.

dikkat eksikliğinden oluyor canım. psikiyatriye götürmenizi tavsiye ederim. ben kuzenimi götürdüm

götürdüm cnm psikiyatrist ve psikolog aynı anda izliyor bir aydır da ilaç kullanıyoruz. hiç fark yok. ilacın yan etkileri çarpıntı baş ağrısı var. dr bıraktırdı bugün kontrol vardı. başka ilaca geçtik yan etkisi yokmuş ama etkisi bir ayda gösteriyormuş. bir aya okul biter ağustosta başlayalım dedi. ben yazın ing mat özel ders devam edecek dedim. o zaman şimdi başlayalım dedi

geçen bir dersini üç kez götürmesini söylememe rağmen onu değilde yanındaki test kitabını götürmüş düşünebiliyormusun. yollarda ağlaya ağlaya eve gittim. çok çaresizim

çok üzücü bir durum. benim kuzenimde hala okuma yazması yok ve kuzenim 7.sınıfa gidiyor test sonucuda çok kötü çıktı zaten. sanırım biraz zeka geriliği vardı benim kuzenimde.
sizde test falan yapıldımı? kuru kuru ilaç verilmez.. heleki piskolojik..
üstünde durun o doktor olmasa başka doktor.. yani durumu kabullenmemek lazım..

Hak veriyorum size kuskulanmakta ama elinizden geleni yapmissin biraz zamana birakin bence belkide insallah hersey bir bakmissiniz duzelivermis

evet zamana bıraktım mecburen
yoksa her cumartesi onun dersine uğraşıp zerre karşılık almayıp işlerimin kalması ağlama krizleri moral bozukluğu depresyonda cabasıydı inan. bugün yazılı olmasına rağmen dün hiçbir şey yaptırmadım gezdi tozdu. ama ben çoook mutluydum

uzun zaman sonra ev temizledim dip köşe :)

En iyisini yapmissin o zaman :) :) :)

üzülmeyin benim abimde çok zayıf getirirmiş 9 zayıf 10 zayıf. sonra babam onu zor bir işe vermiş yağ pas içinde eve gelince okumanın önemini anlamış abim. şimdi emniyette üst düzey abim. ama annem üstüne çok düşermiş abimde tık yok yani içinde yokmuş ders ozaman. işe girince anlamış kaç bucak olduğunu dünyanın:)))

evet cnm test yapıldı. hiçbir sorun yok. hatta aritmetikte yaşıtlarından yüksek zekalı imiş. 2 saate yakın bir süre teste tabi tuttuar 250 tl verdik

sadece dikkat eksikliği teşhisi konuldu. bunun için bir ilaç verdi (sadece dikkat olduğunu düşünmüyorum çocuk relaks dünya yıkılsa umrunda değil. tembel sorumsuz bu kadarı hastalık olamaz. okulda bir satır yazı yazmıyor defterine bu hastalık olamaz. psikolojik olarak yönlendiriilirmi bilmiyorum.

ne yapacağımı şaşırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…