Dokuz Doğuranlar

herkese iyi akşamlar kızlar beryalcim henüz doğum yapmadım canım önümüzdeki perşembe günü inşallah sezeryan olucam biliyosunuz 2 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum o yüzden riske atmak istemedik doktorumla sezeryana karar verdik şu anlık her şey yolunda gidiyo çok şükür inşallah sorunsuz bi şekildede kucağımıza alırız yavrumuzu ve doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımada aynı temennilerde bulunuyorum

eeeeeeeeeee kızlar başka ne var ne yok sinem sen doğumun haftaya filan demişsin ama erken değilmi daha 37 haftalıkken niye böyle erken bi sorun yoktur inşallah boyu kilosu filan ne kadar

ayşecim sonuçların nasıl çıktı inşallah herşey yolundadır fırsat buldukca yine giricem allaha emanet

hayırlı akşamlar kızlarrrr
canlarım huzeyfe özbek valem haticem elifim şimdiye kadar tahlili veripte hemen sonuç aldığımı gördünüzmü benim hiç
ama olsun kızlar herşey de vardır bi hayır ben yeterki sabırlı olayım meleğim gelmesi için herşeye katlanırım yeterki o gelsin hayırlısından
kızlar verdim bugün tahlili çarşamba günü alıcaz sonucumuzu
aksilik o günde halamın gelini gebelik halhili vericek ama inşallah onun mucizeside gelir o şimdi tüp bebek koydurdu yatıyor rabbim yüzünü güldürü inşalllah
allahım tüm kullarını bebek hasretiyle sınamsın çok zor takmamak elde değil kızlar
inşallah huzeyfeciğim sağsalim alırsın oğluşunu kucağına
tabi hepiniz kızlarrrrr

sumoşşşş seni görüyommm ama sesin sedan yokkkk kızzzzzzzzzzz

bak burdayım canım sanada hayırlı akşamlar tatlım nasılsın artık iyisin dimi
valla hepinisi çok özledim ama kimseler yokki be gülümŞeniz

çok şükür canım çok iyiyim.inşallah sende iyisindir.ya bu topik neden boşaldı herkes kayboldu sende gelmiyosun artık

çok şükür canım çok iyiyim.inşallah sende iyisindir.ya bu topik neden boşaldı herkes kayboldu sende gelmiyosun artık

iyi olmana çok sevindim canım ben aslında hep geldim ama bi ara eşim bilğisayara bişey yüklemiş üyelğim değilde misafir olarak girdim
şimdide eşimden bana düşmüyor net aman canım yanımda olsunda başka bişey istemiyom bennn

haticem eğer bi sakıncası yoksa mesneni bari aç kız ordada yazışırız ben açıyom hadi

uf ya eski günleri özledim ah ogünler ah geri gelse keşke :gitme:

benim yeni üye olduğum günler ne kalabalıktı ama ben gelemezdim o ayrı konu şimdie giriyom iyi kötü ama kimseler yokkkşutarafagittişutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…