Dokuz Doğuranlar

selam canım yaa bunlar senin bebişlerinmi çokk tatlılar maşallhhhh...bi tanesiyle ugraşmak çok zorken sen nasıl baş ediyosun allah yardımcın olsun ne diyeyim...çifte anne...olumunekankayizsmile
evet canım benim bebeklerim..çok teşekkür ederim..Allah hepimize yardımcı olsun ve hepimizin evlatlarını korusun..evet çok zor ama Allah yardım ediyor..
çok teşekkür ederim canım sana da hayırlı doğumlar..annelik duygusu hiç bişeye değişilmez..sen de tadacaksın hayırlısıyla bu duyguyu..Rabbim isteyen herkese versin inşallah..
burcinn canım nasılsın? maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok tatlılar...
iyiyim canım teşekkür ederim..çok sağol..Allah herkesin evladını korusun..olmayanlara da bir an evvel versin inşallah..

yok kıslar yokkkk sancılardan öldüm öldüm ama dogum olmadı daha birazdan tekrar hastaneye gidicem bakalım artık

uf kıslar bugün eşim gece işe gitmeye başladı senede iki hafta gece işi oluyo.alışkın değilim akşamları onsuz olmaya çok canım sıkılıyo çok. :gitme:

slm kıslarrr yine size açılmaya geldim ne yapacagımı bilmiyorum yaptıgım seyler yanlıs mı dogru mu onu da bilmiyorum eşim 1 aydır işe basladı oyun delisi oldugu için bana dediki xbox oyun makinesi alacam al dedim bende o kırılmasın diye tuttu 500 tl yi ona verdi ona bişi demedim simdi de cdlerini alacakmıs bende dedim ki bebegimiz 7 aylık 2 ay kaldı doguma neden cocuga bişi almayı düşünmüyorsunda başka şeyleri düşünüyorsun ben düşünmüyo muyum diyo bu düşünmemek mi ben kaçarak evlendim 10ay oldu bana hiçbirsey ama hiçbisey alınmadı bi gün bile bişeye ihtiyacın var mı diye sorulmadı okuyordum calısıyodum cok sevdigim için de eşime kaçtım ben bunları mı hak ediyorum suçum sevmek mi ben bişi görmedim çocugum görsün istiyorum ama onu düşünende yok benim gibi 7 aylık oldu daha bi atlet bile alınmadı mafoldumbenmafoldumben ömrümün baharında üniversiteyi kazandım aynı zaman dada calısıyordum sırf sevgi yüzünden herseyimi bıraktım nerde yanlıs yaptım bu gün tartıstım onunla sonra işe gitti içime battı bi yandan da allahım bi yol göster ne yapmalıyım bu durumda onu da bilmiyorum
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

papatya canım stres yapma bebek için alış verişe daha erken eşinide kendinide sıkma tatlım bırak yazık adam heveslenmiş oyuna alsın istediğini valla benim kocişte oyun manyağı milyarlarca para harcamıştır emin ol oyun için benimde az kaldı doğuma ve bende bi hazırlık yapmadım ne yapacağımı bilmiyorumki şimdilik alsam bile sadece hastane için gerekli olanları alacam doğduktan sonra alırız canım sıkma canını bebeişide kendinide üzme eşinide tabiki ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…