nerdesiniz kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3
evet canım benim bebeklerim..çok teşekkür ederim..Allah hepimize yardımcı olsun ve hepimizin evlatlarını korusun..evet çok zor ama Allah yardım ediyor..selam canım yaa bunlar senin bebişlerinmi çokk tatlılar maşallhhhh...bi tanesiyle ugraşmak çok zorken sen nasıl baş ediyosun allah yardımcın olsun ne diyeyim...çifte anne...olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim canım sana da hayırlı doğumlar..annelik duygusu hiç bişeye değişilmez..sen de tadacaksın hayırlısıyla bu duyguyu..Rabbim isteyen herkese versin inşallah..slm kimsesiz topik sakinleri ayşecim inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
beryal bi öncekinde yazdım ama görmemişin galiba henüz doğum yapmadım canım
sinem sana söyledim görmedinmi kız niye böyle erken doğum seninki 37 haftalıkken
burcin bebişlerin çok şirin gözüküyo allah analı babalı büyütsün inşallah darısı olmaynlara
yarencim yağızın gerçekten yağız gibi delikanlı olmuş allah mürvetlerinide göstermeyi naisp eder inş.
başka ismini sayamadığım arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir bizde iyiyiz çok şükür doğum heyecanı sarmış durumda
3 günümüz kaldı oğlumla kavuşmamıza nasıl bi duygudur anne olmak çok merak ediyorum evlat sahibi olmak allahım arzulayan herkesede nasip eder inşallah
benim netim yok biliyosunuz bulduğum yerden girmeye çalışıyorum burda çok acı ve tatlı günler geçirdik bırakmak mümkün değil doğum yapıncada inşallah habedar etmeye çalışıcam dualarınızı eksik etmeyin nolur can yoldaşlarım
iyiyim canım teşekkür ederim..çok sağol..Allah herkesin evladını korusun..olmayanlara da bir an evvel versin inşallah..burcinn canım nasılsın? maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok tatlılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?