Dokuz Doğuranlar

sinemis canım tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün çooooooooooook tatlı bu delikanlı ya maşallah süphanallah

.&ayla canım tebrik ederim çok sevindim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
vale14 vale canımsın çok sevindim canım inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunacak annesine inana çok sevindim canım yaa ne güzel ya maşallah çoğalıyoruz darısı bizim başımıza dualarını eksik etme emi rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
bitte tebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
ÖZLEMıMSıN özlemimsin canım çok sevindim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah bu sefer miniğin sıkı sıkı tutunur inşallah annesine

kızlar çok kilo aldım ben yaaaaa toplamda 13 kilo almışım ve daha doğuma kadar da alırım ohaoldumsmile evde olsam kim bilir kaç kilo alırdım iş yerinde sürekli bir şeyler yemediğim halde bu kadar şiştim bakalım doğuma kadar ne kadar alıcam...artık hacı yatmaz gibi olurum sanırım doğuma yuvarlanarak gidicem ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 boyum 1,75 ama bu hızla boyda iflas edecek bende kaydirigubbakcemile3

selam kıslar doktora gittim bugün meleğim 660 gram olmuş.herşey çok iyi dedi doktorum.şeker yüklemesi yapıldı bide sonucu yarın alacağım.çok zormuş ya iki defa kan verdim birer saat arayla inşallah oda iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…