Dokuz Doğuranlar

slm kızlarr ben 22. temmuzda saat 5.25 gece 54cm boyunda 3.500 kilo ağırlığında oğluşumu doğurdum doğumum normal oldu allah olmayanlara nasip etsin hepinize dua ettim bol bol şimdi dinleniyorum oğluşumda anası gibi mavş olacak sanırım ama yüzü babası aynı kirpikleri rahmetli babamınki gibi anne olmak çok güzel bi duygu anlatılmaz yaşanır yani hepinizi çok özledim görüşürüzz fırsat buldukca giricem

ayyy canım benım Allah analı babalı buyutsün sağlıklı mutlu omurler versin.sanada cok geçmiş olsun.maasallah uzun boylu bızımkıde 52cm di.sende kavustun yavruna Allah diğer arkadaslarımızada nasip etsin insaallah hayırlısıyla

mavişim canım gözünaydın çok sevindim şekerr..
allah sağlıkla büyütmeyi nasibetsin inşallah

[/QUOTE][/QUOTE]
ayyy doğum yapancaklarda 2. sıraya gelmişimmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

maaşallah canım
gözünaydın çok sevindim valla olumunekankayizsmile

sagol vildancım çok şükür iyiyiz kızmla bir ara ekleyim suna uyanmak üzere en kaçar kendinize iyi bakın canım
Allah iyilikler versin
beklerim cnm eklersen sevinirim
bizde bebiş hasretimizi resimlere bakarak gideriyoz
bilirim seni bilmem mi canım olumunekankayizsmile
öyleyse sorun yok tabi arada naz yapmak iyidir ben hep yaparım sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile diloşum hiç denk gelemiyoz senle çok özledim seni boshayallersmile
göbüş büyüdümü göbüş :jeyyar:
babam ankaraya gitti ...annem yine çok hasta ..bende doğalgazcılar yüzünden evden çıkamıyorum..aldık annemi bize getirdik.bizde kalıyor o yüzden giremiyorum ..nesi var diye sorma aynı hastalık
dr yıkım başlamış vücutta demiş... hastaneye yatacak ramazana kadar tedavi olacak inşallah

tebrik ederim mavişim Allah uzun ömürler versin bebişe
maşallah senin gibi boylu poslu olmuş 54 cm çok iyi .. resim isterik resiiiimmmmm alkisalkisalkis yakışıklının resmini koy bakalım kapiş

diloooooooooooşşşşşşşşşşşş delikafadulden delikafadulden
dur annemin üstünü örtüp geliyorum zar zor uyuttum nete bakıyım diye

valla seni yakalayana kadar canım çıktı kaç gündür kaydirigubbakcemile3
gelip gelip gidiyorum kimsecikler olmuyo artık burda bilmiyorumkismile
göbüş büyümedi ama zaten bir miktar mevcuttu sırnaşık şey
korkuyorum valla ya çok kilo alırsam diye eyvahedigeldismile
neyse bunlar boş dertler de
annen için Allahtan acil şifalar diliyorum valla çok üzüldüm
inşallah bir an önce iyileşir :Saruboceq:
sen bak ona ben burdayım nasılsa yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum senin bu hazır cevaplarına
yirim ben o göbüşü
kilo alacan tabiki haftada 500 gr normal olanmış cnm
takma bunları kafaya doğumdan sonra bi problem olmazsa (inşallah olmaz) emzirerek 6 ayda verirsin o kiloları

hadi ya eccik daha uyusaydı keşke boshayallersmile

neyse git bari napalım canım

vildan uyarttı kapıyı çarptı :mymeka:
neyse diloşum babam bugün dönüyormuş akşama gitmezsede yarın gider anniş
denk gelirsek inşallah yarın konuşuruz bidenem Şeniz
aha çıktım görüşürüz özle beni olumunekankayizsmile

sırnaşık şeysırnaşık şey

peki nezaman başlıycak bu 500 gr lar :1shok:
şimdilik bir artış yok ama daha sonra alırsın diyolar hep bende korkuyorum valla
inşallah dediğin gibi çabuk veririm kiloları
bana bak daha karnım şişmedi çocuk doğmadı ben kiloları nasıl vereceğimi hesaplıyom kaydirigubbakcemile3

çok kısa oldu böyle ama yinede hiç görüşememekten iyidir
inşallah yarın tekrar görüşürüz
öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güzel yaa herkes hamiş yada bebişlerine kavuşmuş bir zamanlar ne kadar uğrasıyorduk
darısı diğer arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…