selam kızlarrrr ben hamileyim darısı isteyenlere..
çok geçmiş olsun canımbende napıym canım yatılı misafirim var kaç gündür.uğrayamıyorumda topiğe.
Benim enfeksiyon geçmemiş beryalcim şimdide iğne verdi dr. Hergün 1 tane offf off ne zaman bitcek bu eziyet ya habire bişey çıkıyor elimden birşey gelmiyor dua etmekten başka
selam bircan nasılsın canım.görüşemez oldukcanım allah hayırlısını versin inşallah hamilesindir...ya bende pko var ilaçsız adet olamıyorum şu hayıtı ne kadar nasıl içiosun anlatırmısın bide hayıt otumu içtiğin çayıda varmışşş
selam canımkızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.
selam arkadaşlar nasılsınız...dün oğlumun doğum günüydü.hiç hatırlanmamışız canınız sağıolsun...
selam kızlarrrr ben hamileyim darısı isteyenlere..
iyiyim canım sen nasılsıngünaydııın beryalcimm nasılsınnnnnn
tekrar hoşgeldin canımherkese merhabalar arkadaşlar tam sizi buldum misafirlerim geldi kızkardeşim ve ailesi birde babam bendelerdi bilgisayarın başına hiç oturamadım şimdi yoklar gittiler az nce annemle konuştum hani ben tekrar hamile kalmak istiyodumya ramazandan beri korunnmuyoz ve şuana kadarda olmadı annem diyo banaki ben lohusa iken yan komşum geldi bize oğluyla oda 3 aylıktı şimdi annem diyoki yıllanmamış yani yaşına girmemiş erkek çocuğu seni bastı ondan kalamadın tekrar siz ne dersiniz gerçi bunlar batıl inanç eskiler byle biliyo ama ne bilem onlarda yaşayıp grmüşler bi bildikleri var acaba bunu bilen varmı başınıza bööyle birşey geldimi yada çevrenizde böyle birşey duydunuzmu
yerim ben o kıpırdağı yerim
bundan daha fazla tuvalet ziyaretimi abooooyandık desene
çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
iyiyim beryalim senden naberrr dorukk paşaa nasıllar hüma iyi valla çok şükür bol bol kuduruyo tutturuyo ay bide inat ki görmen lazım mahvedio beni yaaaa...
naber kızlar hala olmadım ama bugün belim ağrıdı olcak sandım ya of olsun mu olmasın mı nasıl dua ediceğimi şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum yaaaa hayırlısı ne diyeyim
canım rabbimden hayırlısı neyse o olur inş inşallah güzel haberler veririsin bizenaber kızlar hala olmadım ama bugün belim ağrıdı olcak sandım ya of olsun mu olmasın mı nasıl dua ediceğimi şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum yaaaa hayırlısı ne diyeyim
ben birazdan çıkarım yaa benimki mızmızlandı hala bu saate kadar ayakta görüyonuzmu sıpayı
ooooooooo manken mi olacan kız başımızakızlar bu arada herkesi kocaman kocaman öptüm ben cok iyiiym
diyete basladım zayıfladıkca kendime güvenim geliyo
diyetisyene gitmek cok faydalıymış onu gördüm saglıklı besleniyorum artıkın
öyle işteeeeeeeee allahım herkesin gönlünden geceni nasip etsin
HAKSEVERCİM allahım hayırlı olanı nasip etsin inşaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh
saglıklı bebişin olurda doya doya sevinirizzzzzzz
DİVİNİTYİİİİİİİİİMMMMMMM NERDESİN KUZUM UZUN SÜREDİR GİRMEMİŞİN:26:
oo bütün kızlar toplandık olmuş ne habersiniz minnoşlar
vale cim ya canım allah sanada banda olmayan bütün kardeşlerimize nasip etsin inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşe nerde ya hiç görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?