canımcım allah razı olsun hakseverin fetih hatmi nasıdı
seninde allah yardımcın olsun yukardakileri boğazlayıverde sende kurtul herkes kurtulsun

kız beni görmedinmi sen eklediydim ya bi ara
ben yukardakilere öyle bişey yaptımki kendi kendime ben bile hayret ettim
normalde kadınla 2 aydır konuşmuyordum...gördüğüm yerde selam vermeden yanından geçip gidiyordum
yine çok gürültü olduğu birgün vildanla yukarı çıktım müsaitseniz çaya geldim dedim
kadın mosmor oldu kalp krizi geçirecekti beni görünce
içeri geçtim oturdum hepsi geldi hoşgeldin dedi.. yan dublextekide vardı..onunlada 1,5 yıldır konuşmuyorum
şikayete gelmedim aşağıda gürültüden duramadık bende sizin gürültüyü dinleyene kadar en iyisi sizinle oturuyum dedim o yüzden geldim dedim
konuşmaya çalıştılar konuşturmadım..uzatmayın ben sizi Allaha havale ettim Allahım beni kurtar bunlardan diye dua edip dolanıyorum , pes ettim artık 50 kere ben 2 kere kocik ikaz etti hala aynısınız değişen bişey yok...bundan sonra bende sizinle takılacam dedim
ne saygısızlıklarını koydum ne düşüncesizliklerini koydum
arkanızdan söylediklerimi yüzünüze söyleyim dedim açtım ağzımı yumdum gözümü

akşam 9 da gittim 10:30 a kadar saydım döktüm
apartmanda yaşıyorsunuz kurallara uymak zorundasınız dedim..ben sizden razı değilim dedim

ama hala içim soğumadı
bu ev beni sıkıyor..eve girince duvarlar üstüme üstüme geliyor
evi geçtim mahalleden nefret ettim onların yüzünden
fetih hatiminide kağıda çıktısını almıştım bulunca yazıyım
vildoş hayırlı olsun rabbim sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah darısı ayşenin valenin hakseverin ismi aklıma gelmeyen arkadaşların başına inşallah
ayşe sende relax olmaya çalış bide bakmışsın hamileliğinin halaylarını çekiyoruz burda hayırlısıyla
amin cnm Allah razı olsun çok saol
ben hala inanamıyorum
kucağıma alınca inanırım heralde
canım benim anneciğin daha iyiymiş çok sevindim.allah iyilik sağlık versin
sen nasılsın vildoş ve meleğin nasıl
çok şükür beryalim zor günler geçirdik hepsi geride kaldı
ben iyiyim..vildanda iyi hastanede bana arkadaşlık ediyor hemde yardımcı oluyor..annemin yanında beraber kalıyoruz refakatçi
meleğim iyidir heralde..son gittiğimde eli kolu belliydi..gözleri beyni herşeyi görünüyordu
2'li test yaptırdık temiz çıktı..
senin mesajınıda okudum Allah yardımcın olsun
çok değil az kaldı bu sıkıntılı günler geçecek inşallah
şimdi cefasını çekiyorsun onlar büyüsünler sefasını sürersin
bu arada defne çok tatlı maşallah..çok öpüyorum prensesimi.. benim ikincide prenses olabilirmiş büyük ihtimal
bugün rüyamda evlatlık çok güzel bi çocuk alıyordum annesi akli dengesi bozmultu
ben onun çocugunu kaçırıyordum ama sonra onuda elimden alıyorladı
sonra ablam hamile oldugunu öğrenip başladım ağlamaya çok garip bi rüyaydı
rüyan hayır olsun inşallah cnm
ağlamak gülmek demek en sonunda seninde yüzün gülecek ben inanıyorum
selam canlarımmm hepinizi çokk özledim
divinity canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrr çokkkkkkkkkkkkkk sevindim darısı diger arkadaşlarımızın başınaaa inşallah
bu arada benimde 2. geliyo beryalim sat 22 temmuz listeye yazarsan sevinirim
hepinizi çok çok öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol cnm teşekkür ederim
seninde gözün aydın
sende yıllarca bekledin sabrettin şimdi 2. bebiş yolda
hayırlı sağlıklı kucağınada alırsın inşallah
biz yarından sonra eskişehire gidiyoruz bi süre yokum.... sınavşarım iyi geçti umarım gecebilirm :18:
ve hala adet olmadım ilaclarımıda içtim ki ben
ufss görüşürüz kızlar allaha emanet olun
güle güle Allaha emanet ol
arada banada oluyor bende neslişin dediği gibi kopyalayıp garantiye alıyorum mesajımı
sen bircandan alıyon haberleri ama bircanda 1 hafta sonra doğum yapsın oda gelemez
demekki artık haberleşemiycez
Selam canlar nasılsınızzz...
Meltemciğim [/COLOR]sen nasılsın..
Kızlar bu aradabana gelince Yarın tekrar histerskopi olacağım..Laporoskopiden sonra rahim tekrar kendi kendine yapışma olabiliyormuş..Tedaviye de mecburen bir sonraki ay başlayacağımız için bu ay tekrar histereskopi yapılması mecburiymiş..
Bu normalmiş..Bakalım inş. yarında herşey yolunda gider..

Ayrıca çok yoğunum ve yorgunummmm...Ne olacak benim bu halim bilmemmm...
he birde Huzur Sokağı diye bir Roman var kesinlikle okuyun derim süperrrr..
Gerçi şimdi hiç benzemesede bir filmini yapmışlar ama kitabını okumak insanın içini huzurlandırıyor..
hg neslişim ben iyiyim çok şükür..
operasyonun kolay ve sorunsuz olur umarım
yorgunluk bende de var cnm hiç dinlenemiyorum annemler geldi geleli ne uyku var ne oturmak
yemek düzenim bile alt üst oldu
hastanede hep hazır yemekten bıktım..kocikte işten geliyor akşam ben eve gelene kadar yemek yapıyor cnm benim
bildiğide hep kebap..kebap yemekten usandım
canım neler istiyor ama yapıp yiyemiyorum
hastanede gözümün önünde çorbalar dönüp duruyor 
neyse buna şükür annem bu hale geldiya söylenip şikayet etmek yok ...çıksın hayırlısıyla hastaneden yapar yerim elimden alan yokya