nöbet şekerini aldınmı
herkese tavsiye ediyorum şiddetle
vildandan sonra hiç korunmadım..son 5 yıl tedavi gördüm olmadı
2 kere nöbet şekerini deneyip ikisinde de hamile kalmam tesadüf olabilirmi
canım nöbet şekeri ne ben hiç bilmiyorum :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nöbet şekerini aldınmı
herkese tavsiye ediyorum şiddetle
vildandan sonra hiç korunmadım..son 5 yıl tedavi gördüm olmadı
2 kere nöbet şekerini deneyip ikisinde de hamile kalmam tesadüf olabilirmi
ben yukardakilere öyle bişey yaptımki kendi kendime ben bile hayret ettim
normalde kadınla 2 aydır konuşmuyordum...gördüğüm yerde selam vermeden yanından geçip gidiyordum
yine çok gürültü olduğu birgün vildanla yukarı çıktım müsaitseniz çaya geldim dedim
kadın mosmor oldu kalp krizi geçirecekti beni görünce
içeri geçtim oturdum hepsi geldi hoşgeldin dedi.. yan dublextekide vardı..onunlada 1,5 yıldır konuşmuyorum
şikayete gelmedim aşağıda gürültüden duramadık bende sizin gürültüyü dinleyene kadar en iyisi sizinle oturuyum dedim o yüzden geldim dedim
konuşmaya çalıştılar konuşturmadım..uzatmayın ben sizi Allaha havale ettim Allahım beni kurtar bunlardan diye dua edip dolanıyorum , pes ettim artık 50 kere ben 2 kere kocik ikaz etti hala aynısınız değişen bişey yok...bundan sonra bende sizinle takılacam dedim
ne saygısızlıklarını koydum ne düşüncesizliklerini koydum
arkanızdan söylediklerimi yüzünüze söyleyim dedim açtım ağzımı yumdum gözümüakşam 9 da gittim 10:30 a kadar saydım döktüm
apartmanda yaşıyorsunuz kurallara uymak zorundasınız dedim..ben sizden razı değilim dedimama hala içim soğumadı
bu ev beni sıkıyor..eve girince duvarlar üstüme üstüme geliyor
çok şükür beryalim zor günler geçirdik hepsi geride kaldı
ben iyiyim..vildanda iyi hastanede bana arkadaşlık ediyor hemde yardımcı oluyor..annemin yanında beraber kalıyoruz refakatçi
meleğim iyidir heralde..son gittiğimde eli kolu belliydi..gözleri beyni herşeyi görünüyordu
2'li test yaptırdık temiz çıktı..
senin mesajınıda okudum Allah yardımcın olsun
çok değil az kaldı bu sıkıntılı günler geçecek inşallah
şimdi cefasını çekiyorsun onlar büyüsünler sefasını sürersin
bu arada defne çok tatlı maşallah..çok öpüyorum prensesimi.. benim ikincide prenses olabilirmiş büyük ihtimal![]()
slm kızlar nasılsınız
geliyom gidiyom kimsecikler olmuyor
bugün kocikte yok cnm sıkıldı serdarda uyuyor pazarları evde durmaktan nefret ediyom![]()
a.slm cnmselamlar canlarım
nasılsınız
umarım herkes iyidir
sizleri çok özlüyorum fırsat buldukça geliyorum ama kimseyle sohbet edemiyorum denk gelemiyoruz
aktarlarda satılıyor şifalı bi şekercanım nöbet şekeri ne ben hiç bilmiyorum :26::26::26:
ayyyyy diviş sende gelişmeler var
nasıl olduda çıktın komşuna
hayret ettim sana wallahi
bu zamana kadar sabrettin ama hakketti onlar
çok iyi söylemişsin hepsi şaşırıp kalmıştır eminim
içini döktün rahatladın
şimdi durumlar nasıl peki
akıllandılarmı komşuların
bu arada sen nasılsın
anneciğin nasıl
hastahaneden çıkmış gözün aydın
slm beryalimselam canım hoşgeldin
nasılsın bakalım
geçmiş olsun kanki bol bol dinlen cnm tamda hastalık ayına girdik :2:ince giysek üşüyoz kalın giysek terliyoz bende serdarı hasta etcem diye korkuyom :18:geceleri bayağı serin oluyor bizim sıpa üstünü örttürmüyor katiyen uykusunda bile tepikleyip açıyor üstünü uyku tulumu içinde henüz erken terliyor içinde nasıl davrancemi şaşırmış durumundayıma.slm cnm
ben üşütmüşüm gözlerimden yaşlar akıyor,burnum akıyor..çok kötüyüm
doktora gittim ilaç vermedi nane limonla atlatmaya çalış bol su iç dedi
bizde eski günleri çok özledik..
merak etme bişey kaçırmıyorsun ,1 hafta gelme geçmişi okuyum desen en fazla 3 sayfa okursun..pek sohbet muhabbet yok yani
eskidenmiş o günde 10-20 sayfa yazışmalar
aktarlarda satılıyor şifalı bi şeker
iltihap sökücü özelliği var..ağız içi yaralarına çok iyi geliyor
birde acı olan şifalı otları falan tatlandırmaya yarıyor
fiyatıda çok uygun
bir anlık sinirle çıktım saydım döktüm ağzıma geleni ama değişen hiçbişey olmadı
kocikede anlattım yaptığımı boşuna söylemişsin anlasalar o kadar ikaza anlarlardı dedi
çok çok rahat insanlar ömrümde görmedim ben böyle rahat insan
annem çıktı hastaneden çok şükür ama evde bakımı hala devam
ablamla sırayla gidiyoruz..ben çok hastayım gidemedim bugün
Allah biliyorya çok zorlanıyorum..rabbim hem anneme acı çektirmesin hemde biz usanmadan bir an önce şifa versin inşallah
sen nasılsın cnm
eski beryali düşündüm az önce ne kadar neşeliydinbüyüseydi bebişler eski haline dönseydin bize ilaç olurdun yine eski günlerdeki gibi
Allah sanada kolaylık versin cnm![]()
gözün aydın valekızlarrrr ben adet oldum yarın dr gidiyorum
hem psikolog hem kadın doğumcu ikiside arka arkaya
bakalım ne teşhis koyucaklar benim gibi deliye![]()
hayırdır ne okulu :26: oğlun daha 2.5 yaşında değilmislm kızlar nasılsınız biz iyiyiz girip okuyup çıkıyorum oğlanla okula başladık bugün 2 saat kaldık okulda çocukları ve oyuncakları görünce beni unuttu oğlum bakalım alıştırma haftasındayız bakalım yarın ne yapacak
ya citos sorma..benim adetimdir böyle girersem kışa bu şekil devam ederimgeçmiş olsun kanki bol bol dinlen cnm tamda hastalık ayına girdik :2:ince giysek üşüyoz kalın giysek terliyoz bende serdarı hasta etcem diye korkuyom :18:geceleri bayağı serin oluyor bizim sıpa üstünü örttürmüyor katiyen uykusunda bile tepikleyip açıyor üstünü uyku tulumu içinde henüz erken terliyor içinde nasıl davrancemi şaşırmış durumundayımsenin komşularda amma pişkinmiş yüzlerine tükürmediğin kalmış banamısın dememişler
eşşek derisi var yüzlerinde herhalde insan biraz utanır sıkılır
Allahım annene şifa versin sizede güç ve sabır versin cnm anne dedinmi akan sular durur benim için keşke benim anamda sağ olaydı başımın üstünde taşısam az bile yine duygulandım
![]()
beloşum yarın 1 file limon alıyorum ilk iş olarakhem gelmiyonuz diye şikayet ediyonuz geliyoruz kimse yok nerdeseniz huuuu
gidim bari öpüldünüz kocaman
divicim limonlu ballı sıcak su iç gribe iyi geliyor aman ya kış hamileliğide çok zor ben çok çektim bütün kış hasta geçirdim aman dikkat bu arada o komşunun yerinde olmak istemezdim
beryal iltifatın için teşekkür ederim toprağım senin güzelliğinbu arada gözümü korkutuyosun ikinciyi düşüneyim diyorum hooop aman diyorum sonra
sena yaşına girsin bakalım kısmet tabi ikinciyide 6 yılda bulmazsak
bak şimdi yazdım ama kopyalıyorum gitmezse off takıntı oldu bendede yaaaa
hepinize kocaman öpücükler sena uyandı ben kaçar gelince okuyun beğenin yorum yapın yapın işte bişeyler![]()
a.slm cnm
ben üşütmüşüm gözlerimden yaşlar akıyor,burnum akıyor..çok kötüyüm
doktora gittim ilaç vermedi nane limonla atlatmaya çalış bol su iç dedi
bizde eski günleri çok özledik..
merak etme bişey kaçırmıyorsun ,1 hafta gelme geçmişi okuyum desen en fazla 3 sayfa okursun..pek sohbet muhabbet yok yani
eskidenmiş o günde 10-20 sayfa yazışmalar
aktarlarda satılıyor şifalı bi şeker
iltihap sökücü özelliği var..ağız içi yaralarına çok iyi geliyor
birde acı olan şifalı otları falan tatlandırmaya yarıyor
fiyatıda çok uygun
bir anlık sinirle çıktım saydım döktüm ağzıma geleni ama değişen hiçbişey olmadı
kocikede anlattım yaptığımı boşuna söylemişsin anlasalar o kadar ikaza anlarlardı dedi
çok çok rahat insanlar ömrümde görmedim ben böyle rahat insan
annem çıktı hastaneden çok şükür ama evde bakımı hala devam
ablamla sırayla gidiyoruz..ben çok hastayım gidemedim bugün
Allah biliyorya çok zorlanıyorum..rabbim hem anneme acı çektirmesin hemde biz usanmadan bir an önce şifa versin inşallah
sen nasılsın cnm
eski beryali düşündüm az önce ne kadar neşeliydinbüyüseydi bebişler eski haline dönseydin bize ilaç olurdun yine eski günlerdeki gibi
Allah sanada kolaylık versin cnm![]()
haydi hayırlısı bakalımkızlarrrr ben adet oldum yarın dr gidiyorum
hem psikolog hem kadın doğumcu ikiside arka arkaya
bakalım ne teşhis koyucaklar benim gibi deliye![]()
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz girip okuyup çıkıyorum oğlanla okula başladık bugün 2 saat kaldık okulda çocukları ve oyuncakları görünce beni unuttu oğlum bakalım alıştırma haftasındayız bakalım yarın ne yapacak
evet canım 2 çocuk arka arlaya olunca zor arada yaş farkı olsa belki daha kolay olurdu ama olsunslm beryalimnasıl oluyum cnm serdarın peşinde koşturup duruyom ben birtanesinin hakkından zor geliyom sende iki tane tatlı canavar
allah yardımcın olsun cnm
sen nasıl oldun cnm göğüs kafesinde çatlak vardı yanlış hatırlamıyosam iyi oldunmu biraz:26:geçmiş olsun bu arada
![]()
hem gelmiyonuz diye şikayet ediyonuz geliyoruz kimse yok nerdeseniz huuuu
gidim bari öpüldünüz kocaman
divicim limonlu ballı sıcak su iç gribe iyi geliyor aman ya kış hamileliğide çok zor ben çok çektim bütün kış hasta geçirdim aman dikkat bu arada o komşunun yerinde olmak istemezdim
beryal iltifatın için teşekkür ederim toprağım senin güzelliğinbu arada gözümü korkutuyosun ikinciyi düşüneyim diyorum hooop aman diyorum sonra
sena yaşına girsin bakalım kısmet tabi ikinciyide 6 yılda bulmazsak
bak şimdi yazdım ama kopyalıyorum gitmezse off takıntı oldu bendede yaaaa
hepinize kocaman öpücükler sena uyandı ben kaçar gelince okuyun beğenin yorum yapın yapın işte bişeyler![]()
selam kızlar nasılsınız pek giremyorum evde hazırlıklarımı tamamlıyorum canlarım 21 eylülde nasipse doğuma gidiyorum bana dua edin...
canım Allah kolaylık versinselam kızlar nasılsınız pek giremyorum evde hazırlıklarımı tamamlıyorum canlarım 21 eylülde nasipse doğuma gidiyorum bana dua edin...
çok geçmiş olsun canım
hamilelikte pek ilaç alınmıyor
ben 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal çay kaşığı ucuyla karabiber 1 limonun suyunu koyup içerdim çok iyi gelirdi
tavsiye ederim
bu arada eski neşen yerinde ama gösteremiyorum ki
inan sinir harbi
doruk çok ama çok yaramaz
hiç laf söz dinlemiyor
tam defne uyuycak ses yapma diyorum en ses yapan oyuncaklarını açıp oynuyor
yapma diyorum bağırıyor
tabi defnede başlıyor ağlamaya
sonra ne defne uyuyor nede bende hal kalıyor bütün gün mızlanıyor ve hep kucak istiyor
defne çok az uyur gün içinde onda da salıncakta sallanıyor
yatak şeklinde hamağı var onda sallıycan yada uyanıksa hep kucak istiyor
tabi defne kucakta olunca dorukta istiyor
inan sol kolum iptal boyun fıtığı çıktı
zaten göğüs kafesimde kırık
oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy inan uyusunlar vakitleri gelince yoksa diğer zorluklar vız geliyor
gün içinde kendime vakit ayırmam imkansız inan 24 saat bana yetmiyor yaaaaaa
uykuya doyamadan sabah oluyor çıldırcam wallahi bir gün
defne hep uykusunda da kıpır kıpır
doruk gece 2 kez çişe kalkıyor
sen halimi düşün gece 12 den önce yatmak yok ve gece en az 4 kez uyan her seferinde 1 saat uyanık kal geri kalan kısım da uyumaya çalış ve sabah 6:30 da kalkıyorlar canavarlar
yinede çocuklara karşı hep güler yüzlüyüm sabırlıyım ama benden gidiyor herşey
birgün tıkanıp kalıcam
vücudum iflas edecek diye korkuyorum
kızlar dr geldim iki dr lada görüşmem iyiydi psikologla uzun uzun konuştum
huzurluyum ilk defa hafiflediğimi hissettim
ve buraya bi süre gelmeyeceğim dr hayatımdan şimdilik bebek düşüncesini çıkarmamı
bununla ilgili bütün konuları kapatmamı ve aileme çevreme bu konuda ne soru nede destek amaçlı sözcükler kurulmamasını rica etti
sizleri çok seviyorum ama psikolojim için bi müddet uzak durmalıymışım kendinize çok çok iyi bakın ve allaha emanet olun![]()
canım benim allah razı olsun ne muradın varsa versincnm senin adına çok sevindim ama kk'ya ara vereceğin içinde üzüldüm
bugün elektrikler kesikti gelemedim topiğe
umarım gelir okursun burayı
yasin istemiştin 3 tane okudum cnm ...her ne dileğin varsa Allah kabul etsin inşallah kendine iyi bak![]()