saol beryalim heyecanımı hiç sorma:)))
yarın büyük gün
allah yardımcın olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol beryalim heyecanımı hiç sorma:)))
kızlar dr geldim iki dr lada görüşmem iyiydi psikologla uzun uzun konuştum
huzurluyum ilk defa hafiflediğimi hissettim
ve buraya bi süre gelmeyeceğim dr hayatımdan şimdilik bebek düşüncesini çıkarmamı
bununla ilgili bütün konuları kapatmamı ve aileme çevreme bu konuda ne soru nede destek amaçlı sözcükler kurulmamasını rica etti
sizleri çok seviyorum ama psikolojim için bi müddet uzak durmalıymışım kendinize çok çok iyi bakın ve allaha emanet olun![]()
canım allah kolaylık versin
ben takip ediyorum seni ekim annelerine yazdıklarını okuyorum
hayırla sağlıkla kucağına al inşallah bizede dua et
Allah yardımcın olsun beryal okurken ben zorlandım
ama şöyle bişey var allah kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemiyor
aynı şekil ben olsam çıldırırım heralde
sabrına şefkatine hayran kaldım tekrar tekrar
aman sakın tıkanıp kalma birgün sen çocuklarınada lazımsın bizede lazımsın
Ballı limonlu karabiberli tarifini hemen yapacam cnm aldırdım 1 file limon..
canlarım günaydın herkese
nasılsınız umarım herkes iyidir
yarın bircanın bebeği doğacak hayırlısıyla
inşallah sağlıkla kurtulurlar bebeğiyle beraber
divintycim mesajımı okursan eğer unuttum sana yazmayı senin son adet tarihin yok listede
yazarsan eklim listeye
bu arada bebeğinize isim düşündünüzmü
kız olursa şu yada erkek olursa bu olsun dediğin isimler ne ?
saolun canlarım benim allahım isteyen herkese versin inşallah...bende sevgi üzüntü heyecan hepsi karışık şuan...
hoşgeldin haksever..tekrar git psikoloğa 1 kere gidip pes etme inatla giteskişehirden geldik..kavus gb 6gün yüüzümde bi maske..içim çok dolu ..öyle kötüyümki yanlız kalmak istedikçe onalrlayımm..huzurum kalmaıı kendi kendime yapıyorumm.offffffffff
görümcem ve 2 cocuk hayat onların etrafında dönüyo artık ...kıskanmak sa kıskanmak çekemezlikse çekememezlikk yoruldum artık hüngür hüngür ağlamak istiyorum uzak durun az benden nefes almak istiyorum dmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün psikologtan randövü aldım ağlaya ağlaya gittim yolda iki gram moralimde altüst oldu,9bucuktaki ranövüm toplantı var bekleyin 11bucukta dendi bekeldim 1bucukta dendi sinir oldum ağlaya ağlaya çıktım geldimherşey bana karşı hayat bana karşı psikologa bile gremiyorumm bu kadarmı olur yaa
adette olmadım halaa cok kötüyüm![]()
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar allahım sen hakkımızda ne hayırlısı ise onu ver yarabbim (amin)
canım bana annelik ne ? Diye sorsalar karşılığım tek keleimeyle sabır olurdu
ben normalde çok sabırsızım aklıma geleni hemen yapan sabırsız aceleciydim ama çocuklar olunca sabretmeyi fazlasıyla öğrendim
birde benim tek düşüncem bu çocuklar benim ve ben bakmalıyım herşeyiyle ben ilgilenmeliyim derdi var bende
yani kaç yıl bekledim bebeklerimi
bir başkasının benim çocuğuma bakmasını istemiyorum .herşeyleriyle ben ilgilenmek istiyorum.o yüzden eve çocuk bakımı için yardımcı almıyorum.
Sadece temizliğe yardımcı bayan geliyor o kadar.
Annem hep benimle ama bir kez altını aldırtmadım çocukların .yada çorbalarını hep ben yaptım.annem sadece yanımızda oyalayıcı olarak durdu.ben hem annemide yormak istemiyorum hem de en iyi şekilde çocuklarımı büyütme istiyorum yalnız başıma çok zor ama başarabilirim inşallah.
Tek düşüncem kreşe gidene kadar her ikisi için elimden gelen herşeyi yapmak öğretmek beslenme alışkanlığı yada terbiye vermek .umarım iyi bir anne oluyorumdur çocuklarıma.
Benim çocuk büyütmek politikam biraz farklı galiba
çevreme bakınca farkediyorum.ama ben kendimce en iyisini yapmak istiyorum elimden geldiğince tabi
sana günümüz nasıl geçiyor anlatayım.
Sabah 6:30 da kalıkıp ben hemen duş alırım
07:00 de defne uyanır onun biberon maması içirilir.altı alınıp üzeri değiştirilir.defne oyuncaklarıyla oynarken doruk uyanır o da hemen süt ister .onada sütünü ılıtıp veririm .dorukun çiş ve giyinmesi uzun sürer çünkü hemen uyanmaz doruk keyif yapar yatakta.yanında da beni ister.onların sütü çişi derken saat 10:00 olur.bu arada defne 10:00 kadar kestirir yarım saat kadar.dorukla kahvaltıya otururuz annemde gelir.defneyi mama sandalyesinde oturtup önce onun kahvaltılığını yedirip.biz oğlumla ve annemle kahvaltımızı defnenin ağlamaları ve aşağı inme kucak isteme bağırışlarıyla yeriz .yani onlar yer ben 10 defa en az yerimden kalkıp defneye bakarım oyuncakları yere atar toplar tekrar veririm.sonra ben çocukları alır parka götürürüm.yaklaşık 2 saat dışarıda kalırız eve gelirim çocuklara çorba yaparım çorba pişerken ben çocukları yıkarım.çorbalar yenir ve öğlen uykusu
defne salıncağında dorukta yanımda onlar uyuyunca.yemek yaparım.onlara meyve çıkarırım dolaptan yoğurt çıkarırım.kalkarlar meyve ve yoğurtlar yenir.sonra biraz evde oyun oynarız hepberaber en çok dorukun hayvanları var onlardan hayvanat bahçesi ve yapboz oynamayı seviyor doruk mecburen defnede bize eşlik ediyor arada alıp kaçıyor hayvanları ama olsun o da dahil oluyor oyunumuza.
Sonra tekrar dışarı çıkıyoruz.defne bebek arabasına doruk biziklete biniyor doğru parkın yolu tutuluyor.orda doruk parktaki oyuncaklara binip kum oynuyor iyice kuma bulanınca eve geliyoruz.yüne banyo ve yemek faslı derken uyuma moduna geçiliyor.çocuklar uyuyunca ben ertesi günkü yemekleri yapıp ortalığı topluyorum .bazen gece alışverişe çıkıyorum.gece 12 civarı pilim bitmiş şekilde banyo yapıp yatıyorum .durum bu bende .şimdide defne mamasını yiyip uyudu dorukta içeride annemle çizgi film izliyor ben defneyi sallıyorum ve yazıyorum bir yandan .az sonra kahvaltı hazırlamaya kalkıcam ve bu günlük maraton başlıycak.öpüldün canikom.bebişimize iyi bak.
çok yorulsamda gücüm kalmasada hep söylediğim söz
iyiki doğurmuşum çocuklarımı ve iyiki varlar
bakımları zor olsada herşeye değer gülücükleri beni öpüşleri.hele dorukun annemmm demesi yetiyor bana.
Rabbim özlem çeken herkese evlat nasip etsin inşallah
bak sende mucizeni karnında taşıyorsun .kaç yıl bekledin ve rabbim yolladı meleğini.
''gizli bir bahçesin sen içinde mucize taşıyorsun divinty cim''.öpüldün tatlım.
selam kızlar nasılsınız pek giremyorum evde hazırlıklarımı tamamlıyorum canlarım 21 eylülde nasipse doğuma gidiyorum bana dua edin...
iyi akşamlar kıslar nasılsınız bircan doğum yaptıkızını aldı kucağına şükür bugün saat 11de eda hanım teşrif etti dünyamıza
3400 doğmuş maşallah haber vereyim dedim ben giremem selam söyle kızlara dedi ee hep o mu haber verecek benden bak şimdide ben ondan haber getirdim size
öpüyorum hepinizi gene gelirim ben
beryalcim yazdıklarını okudum allahın izniyle yılbaşından itibaren aynı maratona gireceğim benim ne annemler ne de kayınvalidemler burada değil oğlum okula alışma aşamasında kendi diyor gidelim gene diyor evde çok sıkılıyordu şimdi orada oynuyor arkadaşları var enerjisini harcıyor eve gelince o kadar hareketli olmuyor yemekti falan derken akşam erken yatmaya başldık. okul uykusunuda yemesini düzene sokmaya başladı.
bugün şeker yüklemem vardı kan verene kadar 1saat öldüm öldüm dirildim kanı verdikten sonra içtiğim bütün şekerli suyu çıkardım arabayla gitmiştim eve dönerken arabayı nasıl kullandım hatırlamıyorum eve zor attım kendimi yarın sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım ne çıkacak.
bircan inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebişini o doğum yaptıktan sonra ilk sırada ben olacağım
iyi akşamlar kıslar nasılsınız bircan doğum yaptıkızını aldı kucağına şükür bugün saat 11de eda hanım teşrif etti dünyamıza
3400 doğmuş maşallah haber vereyim dedim ben giremem selam söyle kızlara dedi ee hep o mu haber verecek benden bak şimdide ben ondan haber getirdim size
öpüyorum hepinizi gene gelirim ben