Dokuz Doğuranlar

ikinci bebeğin seni fazla bekletmeden gelir inşallah. canım
arkadsaşını için de çok sevindim
darısı bizim topiğimizde bebek hasreti çeken arkadaşlarımızın başına inşallah

sağlık olsun canım
bir daha ki ay gelir inşallah sen tedavi olarak neler yaptın yada şu an kontrole falan gidiyormusun ?

iyi geceler canlarım
doruk ve defne uyudular bende sizlere bakim diye hemen topiğe geldim arada da giriyorum fırsat buldukça ama kimseye pek denk gelemiyorum.
inşallah herkes iyidir.

iyi geceler canlarım
doruk ve defne uyudular bende sizlere bakim diye hemen topiğe geldim arada da giriyorum fırsat buldukça ama kimseye pek denk gelemiyorum.
inşallah herkes iyidir.

iyi geceler canlarım
inşallah herkes iyidir.

fgvvVvbb6yy6yycxds
Ffghjjccxc

GÜNAYDIN KIZLAR
N asılsınız herkesler nasıllll
eylül ayı bitti geldi ekim 1 bugün inşallah bu ay yüzümümz güler ayın 15 inde endokri bölümne gidecem tabi aynı gün adetim gelirsede doğum doktoruna gidecem allahım nolur adetim gelmesin bebeğim gelsin inşallahhh hayırlısı ile eli ayağı düzğün sağlığı sihhati yerinde olsun inşallah

hem kızlar yaptığım düşüğe hiç üzülmedim evet ilk başlarda çok üzüldüm ama geçen ay doktorum düşük yapman bana kızma ama ayşe hanım tam isabet olmuş dedi o değerlerle hem sağlam olmazdı zaten düşerdide dedi olsada sağlam olmazdı dedim rabbim dualarımı kabul etmiş çok şükür inşallah 2 hamileliğim sağlıklı olur bebeği olanlar doğurmak üzere olanlar nolursunuz bizleri unutmayın sizlerde bu yollardan geçtiniz sizi çok ama çokkkk seviyom canım arkadaşlarım

bu ney kız
herhalde ahmet yasir oğlumuz yazmış

Yok canım ben beceremedim mobil takılıyorum ondan oldu inşallah tedavilerinde muvaffak olursun bende dediğim gibi kilolarımi verdikten sonra kalmayı istiyorum hele on versem onbeş te verebilirsem ne âlâ

saol canım düşünüp uzun uzun yazmışsın kızmıyorum tabiki düşündüğümüz için söylüyoruz ..sen yanlış hatırlıyosun sanırım ben şimdiye kadar yaptıkalrımı sayım en sonda ''MADDİ MAVEVİ HERŞEYİ DENEDİM''diyeyim sende ''HAKLISIN''dersin sanırım:)

ben 18 yaşında evlendim adetlerim hep düzensizdi..evlendim geçiktirici kulllamıştım evlenince adet olurum günü belli değil die balayına gittik 3.gün adet oldum sonra 2bucuk ay olmayınca hamilemiyim diye korka korka mahalledeki bi polikinliniğe gittim..kadın hatta elle felande baktı eski ebeymiş kendisi yaşlı bilgili bi doktordu ..bana dedi büyük bi kistin var ameliyatla alınması gerekiyo..bunu duyunca hemen doktor araştırdık..medikal parkta ahmet yılamza amliyat olmak için gittik ...adam muane etti ve daha yasın 18 sen pkolusun bu kistleri bünyen hep yapıcak adet söktürücüyle atabilirsin ama gerek bile yok suan patlamış 10 gün içinde adet olur atarsın dedi dedigi gbde aldu..2-3 gün sonra adet oldum ve kist gitti....sonra 1 sene boyunca o doktora gittim yasın küçük deyip hep kovdu beni ama ben ısrarla gidip yumurta takibi yaptırdım..prolaktinim için ilaç içtim..her ay klomen...catlatma ignesi..günde 2 tane seker ilacı...psikolojim alt üst oldu midem iflas etti..endoskobi yaptırdım..ilaclara ve sitrese bagli yara ve ünser gb bişi dediler diyet yaptım aylarca bişi yiyemedim üzüm ve ekmekle aylarca ac kaldim..sonra düzelince bu sefer bahar hastanesinde nagihan hanıma gitttim ..o bize hemen tesler yaptı eşime test yaptı hiçbi sorun çıkmadı..rahim filmi cektirdim acık cıktı.... olmaması için tek neden pko onlada hamile kaln cok ama olmadı işte... defalarca yumurta takibide nagihan hanımla yaptımm...sonra gene psikolojim bozulunca biraz ara verdim tatile gittik hamamlara hem faydası olur dediler ordada olmadı..süt buguları,sogan kürleri,incir kürler,aslan pencesi,cinvan perçemi,hayıt suyu ....vss denemedigim bişey kaldımı bilmiyorum..medineden ,mekkeden sular,istanbuldan 7 camiden toplanmış sular...gidilcek ziyarwetedilip dua edilcek heryer...daha neler nelerr....hocalar ,muskalar,hatimler,meryem suresi hatimi,münciye hatimleri defalrca........ daha sonra bölede olayınca tekrar ahmet yyılmaza gittim ve artık 21 yasındaydım büyüdüm ve bana asılama yap dedim:)) güldü tamam dedi asılama yaptık adam öyle bi konuştuki kesin tutar dedi yumurtaşlarım degerleri süperdi eşimin sperm sayısı kalitesi süperdi olmadına o bile inanamadı..bende sonra ara verdimmm annem kolu yandı 2 hafta hastanede kaldı ve ben ona baktım eşimle 1 kere o münasebetimiz olmustu ama o ay hamile kalmışım adet günümde hazır hastanedeyim test yapayım dedim yaptım ve deger 28 cıktı adam hamilesin dedi beni bi aglama krizi tuttu boşaldım resmen agla agla fenalık gecirmişim sonra eşim geldi beni aldı hemen doktora gittik ertesi gün kanamam basladı tekrar test yaptırdık 58.9 felan cıktı dedi hamilelik sürüyo iğne felan verdi jel verdi ama tuvalete her gidişimde ağlıyodum biliyodum durmuyodu gidiyodubigün bile durmadı içimde gitti ...bundan sonra daha kolay olur dedi ama 2 sene geçti olmadı..daha sonra baska doktor arastırdık osman haldun develi oglu özel sadece üreme merkezi profösör kendisi asılamayıda bi ayda 2 kere yapıyo degişik bi yöntemi var dediler ona gittik üst üste 3 kez aşılama denedik arabamızı sattık onun parasını ona yedirdik...olmadı olmadı olmadı....... sonra eşimde bende işi bıraktık 1 seneye yakın doktora gitmedim bırak kafanı rahatlat olur dediler gitmedim unuttum olmadı yine olmadı... şimdi uludag üniversitesi ne fakulte hastanesi tüp ebbek bölümüne gidiyorum bugün git yarın gel şimdilik böyle nabıcamı bilmiyorumben elimden gelenin fazla ve fazlasını yaptım inan omuzlarıma taşıyacagımdan fazlasını aldım hep...maddi ve manevi bütün sınırlarımı zorluyorumm...tek bi tutuncak dalımız kaldı oda tüp bebek ama önce psikologg benim için...

yani dicem oki''BEN MADDİ VE MANEVİ HERŞEYİ YAPTIM CANIM''

TAKDİR ALLAHIN OLMAYINCA OLMUYO İŞTE...

kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tatlım gecen ay gıtmıştım kontrole ışte ılaç falan kullanmıyorum artık bı sure normal yolla denıcez olmassa asılama denıcez Allah ızın verırse

kıslarr hep ağlayan olmım bugün güzel bi haber vereyim sizee açıköğretimden üniversiteye başlamıştım bu sene 4 yıllık işletme ve 7 dersim vardı toplam finalde ara sınavda 2 ders gecebilmiştim 5 dersim kaldı bütünlemeye ...hiç umudum yoktu ama mat. hariç hepsini geçmişim çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkk

oh allahım buna ihtiyacım vardı cok şükür

herkese günaydınlarrr
DİVİNCİM ÖZEL MSJ KUTUNU BOŞALT SANA MSJ GÖNDEREMİYORUM UMARIM BU YAZIYI OKURSUN

:123:

02 / 10 / 2012

SAAT : 12:55

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1. firdevs2006: ______ 15 MART ________________ KIZ
2.sinemis84: ________ 1 NİSAN ________________ ERKEK
3. sifaa: _____________________________________
4.divinity vildangel ):__11 HAZİRAN ______________
5.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
6..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

canım ayşem seni böyle moralli görmek çok güzel
inşallah adet olmazsın bu ayda meleğin gelir.ama adet olsanda üzülme bak dr gideceksin inşallah güzel gelişmler olur
tebrik ederim canım ben demiştim hamilesin diye ilk söylediğinde
inşallah sımsıkı tutunur meleğin .sağlıkla kucağına alırsın
tatlım gecen ay gıtmıştım kontrole ışte ılaç falan kullanmıyorum artık bı sure normal yolla denıcez olmassa asılama denıcez Allah ızın verırse

hayırlısı olsun canım
artık hep bizimle ol
kaybolma başka yerlere

tebrik ederim canımmmmmm
hep böyle mutlu ol inşallah

herkese günaydınlarrr
DİVİNCİM ÖZEL MSJ KUTUNU BOŞALT SANA MSJ GÖNDEREMİYORUM UMARIM BU YAZIYI OKURSUN

selam canımmmmmmmmmmm
divinity bende çok merak ettim nerelerde acaba.inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…