kız ilahi hakseverkız ben bir derdim var topiğine hiç yorum yapmam ki:97:
aman ne işim var delilerle
vayyyyy prolu oldun artık ya bize havada atarsın
ye kürküm ye
ay çok güldüm darısı başına canım yemek yarışmalarına katıl sende para verip alamadım yarışıp aldık nabalım
nasılsınız canlar herkes iyidir inşallah biz yine malum kış ayı hamilelik ve grip üçlüsünü yaşıyoruz sağolsun grip kış boyunca hiç yanlız bırakmıyor beni az gitsede nefes alsam diyorumşükür hamileliğim güzel ve sıkıntısız geçiyor maşallah diyeyim üç ay çektim ama şimdi rahatım senayla vakit geçiriyoruz hergün başka bir güzellik yaşatıyor kızım bana konuşmaya başladı bi diller görseniz şimdilik ne diyor anlamıyorum çoğunu ama anlaşıyoruz edi büdü tabi yaramazlıkta devam dedeler geldi şükürde biraz rahatladım şimdi parpa gittiler yani parka
divi pelinin dişi çıkmış hayırlı olsun artık nereden isterse oradan ısırsın dicem ama çıtırları ısırsa daha iyi biz kartlaştık artıkbirde hsta olmuşsunuz çok geçmiş olsun bu kış ayları gerçekten zor rabbim korusun
huzeyfe doğum yapmışsın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza
haksever yazdıklarını okudum öncelikle geçmiş olsun hamilelikte çok zor hasta olmak cicileride almışsınız güle güle sağlıklı günlerde kullansın güzel zeynebimiz biz daha bişey almadık ablamızdanda bişey kalmadı hepsini vermiştik beşik ve araba dışında herşey sil baştan olacak iki üç çıtçıtlı badi aldım o kadar zamanı gelince alırız inşallah
ayşe banlamışlar seni kıyamam kız karışma bırak herkes yesin birbirini bak sen keyfinebu arada geçmiş olsun diyorum bak küsme emi
beryalcim hala dönmedi galiba inşallah iyilerdir biraz rahat etmişsindir toprağım inşallah ev çocuklar aksilikler derken yıprandın baya
hamişler iyimisiniz yoktur bi sıkıntı umarım vale çitos lightlife başka kim vardı ya hatırlayamadım işte neyse bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum hamiş olmayı bekleyenlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum
öptüm hepinizi güzel haberlerinizi bekliyorum
tekrar geçmiş olsun cnmgözün aydın canım huzurla mutlulukla saglıkla büyüt meleğini sütün bol besleyici olsun
aynen canım hastayken daha zormuş ilaç kullandırmıyolar acilde bile sadece soguk hava verebildiler ölücem sandım nesef alamıyodum artık çok şükür şimdi iyiyim uyumak büyük bi nimetmiş anladım insanda sinir asabiyet yapıyo uykusuzluk heryeri agrıyo insanın bu sinüzitte grip nezle nin bayabi kat fazlası gb bişi hiç nefes alamıyosun heryerin tıkanıyo ve baldı ıhlamurdu felan kar etniyo illa yiceksin iğneyi antibiyotigi anca o zman sökülüyomecburen antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktor minibüs otobüse bile binme dedi yani oturuyorum totomun üstüne eşimde ekmek almaya bile salmıyo sag olsun :)) cumartesi bebegimi görmeye gidicem işte o zaman dışarı çıkıcam herelde biraz karantinaya aldım kendimi :)) ben o pelinin minnak parmaklarını hüpp yaaprım öpüyorum prensesinibende bugün kızım coştu hareket ederken diyorum sen bi çık dıarı anneye vurmak ne demek göstericem ben sana totonu ısırcam diyorum böle yatakta güreşelim öpüşelim koklaşalım hep hayal kuruyorum rabbime binlerce şükürler olsun hepimize yaşatsın bu duyguları
ayşeye gelince geçen dikkatimi çekti hani arkadaşalrını yorumlarını görüyosunya sayfanda öle gördüm konu dikkatimi çekti baktım bi kız 2-3 kere adet oldum kızım ama bikaç aydır adet olmuyorum hamileyim mi acaba yazmışo konuya baya bi yorum yapmıştı ayşecim herelde o yüzden banlanmıştır valla öyle abuk subuk konular oluyoki en iyisi hiç bulaşmamak yorum yapınca çünkü ban alıyo insan :18:
geçmiş olsun kızzSelammm güzelller mapısdan çıktım da
huzeyfee yaşı olsun olsun oğluşun canmm bol bol sütün olsun inşallahhh
haksever maşallah pek bi cicisin allah nazardan korusun kız sizi nevresiminde pek bi güzelmiş güle güle kullan
divinty apalamak ne bilmiyonmu kız hani yürümeye başlamadan emekliyorlar ya sen bilmiyonmu yoksam
pelinciğimede sanada çok geçmiş olsun kuzum sivas çok soğuk değilmi canım dün takvimde ezan saatlerine bakarken sivasda ikindi ezanı ve akşam ezanı ne kadar erken okunuyo öyle hele yatsı demekki orada gün daha çabuk ağarıyo
evet divinim bazı dengesizlere yorum yapacağım diye 24 saatliğine banlandım haksız yere oldu yani saol haksever divine anlatmışsın aslında ben bu sitenin yıllardır üyesiyim böyle şey görmedim ama olsun bakalım
neysem bi geçmiş olsun dilekleri yazarsınız
yazmazsanızküserim size
saol canım .kart mart ..kartım diye yırtamazsın ısırtacamnasılsınız canlar herkes iyidir inşallah biz yine malum kış ayı hamilelik ve grip üçlüsünü yaşıyoruz sağolsun grip kış boyunca hiç yanlız bırakmıyor beni az gitsede nefes alsam diyorumşükür hamileliğim güzel ve sıkıntısız geçiyor maşallah diyeyim üç ay çektim ama şimdi rahatım senayla vakit geçiriyoruz hergün başka bir güzellik yaşatıyor kızım bana konuşmaya başladı bi diller görseniz şimdilik ne diyor anlamıyorum çoğunu ama anlaşıyoruz edi büdü tabi yaramazlıkta devam dedeler geldi şükürde biraz rahatladım şimdi parpa gittiler yani parka
divi pelinin dişi çıkmış hayırlı olsun artık nereden isterse oradan ısırsın dicem ama çıtırları ısırsa daha iyi biz kartlaştık artıkbirde hsta olmuşsunuz çok geçmiş olsun bu kış ayları gerçekten zor rabbim korusun
huzeyfe doğum yapmışsın gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza
haksever yazdıklarını okudum öncelikle geçmiş olsun hamilelikte çok zor hasta olmak cicileride almışsınız güle güle sağlıklı günlerde kullansın güzel zeynebimiz biz daha bişey almadık ablamızdanda bişey kalmadı hepsini vermiştik beşik ve araba dışında herşey sil baştan olacak iki üç çıtçıtlı badi aldım o kadar zamanı gelince alırız inşallah
ayşe banlamışlar seni kıyamam kız karışma bırak herkes yesin birbirini bak sen keyfinebu arada geçmiş olsun diyorum bak küsme emi
beryalcim hala dönmedi galiba inşallah iyilerdir biraz rahat etmişsindir toprağım inşallah ev çocuklar aksilikler derken yıprandın baya
hamişler iyimisiniz yoktur bi sıkıntı umarım vale çitos lightlife başka kim vardı ya hatırlayamadım işte neyse bütün hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum hamiş olmayı bekleyenlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum
öptüm hepinizi güzel haberlerinizi bekliyorum
11.30 da oglum dünyaya gözlerini acti 12.00 de beni çıkardılar çok şükür 3.200 gr 50 cm sağlıklı oğlumu kucağıma verdiler darısı bekleyen arkadaşlarima
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle lafa nasıl başlasam sizlerden nasıl özür dilesem beni affedersiniz bilmiyorum.ne deseniz haklısınız.umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım. En yakın zamanda okumak istiyorum.ben yokken neler olmuş çok merak ediyorum.görüşmek üzere. Herkese iyi akşamlar.[/QUO
Hakca artık nasıl özür dilersen dile biz bilmeyiz
yani diğer kızlar gidenler gelmiyoda sen ihmal etmezdin pek sendemi gebesin yoksam maşallah ara veripde gelenler ya hamile oluyo yada doğurmuş oluyo allah herşeyin hayırlısını versinamin ecmain)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?