takmamak elde değil cnm ..normal olsa zaten ses etmiycez ama anormal derecede gürültülülerçok geçmiş olsun canım ya kıyamam takmamaya çalış bence çocuk bu kadının yaptıklarına bişey diyemem ama cocuklara laf söz geçmiyo görümcmein 2 oğlu var altında kayınaldesi oturuyo geçen onlarda kaldımda 3 gün valla başım şişti sabah 8 de bi başlıyolar akşam gece yatana kadar koltuk tepelerince oraya çıkmsalar top oynuyolar biri 5 biri 2 yaşında o top sürekli duvarlara çarpılıyo kapılar öyle zaten ayakları palet gb güp güp yani görümcem kaygısız ilgisiz bi insan değil ama oturmuyolar işte biz sokaklarda büyüdük çocuklar sitres atmaıyolar enerjikler sürekli deli gb ler ya bana diyo sen cocukgelişimcisin acık oturttur oynat sakin bişiler öretdiyo valla ne kartla otunlara bakıyolar ne oyuncakalrın yüzüne bakıyolar okuldakiyle evdeki otorite bir omuyo yani çocuklara yapcak bişi yok cnaım üzülüp sinir olupta hasta etme kendini
Ahb divinim çok geçmiş olsun canım ya inan bugün aklımda sana bi soru sormak vardı ama neydi hatırlayamadım sen komşum deyince aklıma geldi yeminle epeydir sesi soluğu çıkmıyo arayı düzeltti galiba diye düşünmüştüm valla allah yardımcın olsun be canım bazen senin evede ben bakıp iç geçiriyom ama atalarımız ne demişler ev alma komşu al diye haklılar da huzur olmadıktan sonra vildanın dersleride çok ağır değil mi allah okuyan evlatlarmıza yardım etsin inşallah çok zor okumak
merhaba canlar nasılsınız özlemişim sizleri bilgisayardan pek giremiyorum teldende zor oluyor yazması haberlerinizi okuyup çıkıyorum ay ne ayıp bananeyse bilgisayardan girdim bütün vaktim sena hanımla geçiyor bu aralar babamız dersane sınav telaşında sena bana kaldı cimcime hep ilgi istiyor hele ilgi gösterme anında bi yaramazlıkla karşılaşırsın onun için onunla lay lay lom oyunlar oynuyoruz bazen teyzemiz geliyorda nefes alıyorum biraz yaşlanıyorum artık senanın hızına yetişmek zor oğluşumda 26 haftalık oldu günler ne çabuk geçiyor daha dün gibi geri sayım başladı sayılır heyecanda artıyor günler geçtikçe ama daha oğluma bir isim koyamadık daha doğrusu babamızla anlaşamadık senadada böyle olmuştu ben zeynep o inci dedi sonunda ortak nokta sena oldu şimdide ben hamza istiyorum hemde çok ama o istemiyor baştan güzel isim olur dedi oğlan olacağını duyunca vazgeçti bende artık bişey demiyorum hamza olmıyacaksa doğumdan sonra git nüfusu çıkar getir bana göster ne koymak istiyorsan koy dedim isim banada süpriz olacak zannımca neyse biz kendimizden fazla bahsettik sizler nasılsınız bakalım geçen gün ayşeyi rüyamda gördüm hamileymiş nasıl seviniyorum topiği bi açıyorum çok şükür diyorum oğlu olacakmış ah diyorum birde neslihanım var rabbim onada nasip et diyorum güzel bi rüyaydı sabah uyanınca üzüldüm keşke gerçek olsaydı dedim
divicim sanada geçmiş olsun stresten geliyor insanın başına ne geliyorsa inşallah kısa zamanda geçer pelinle vildoş öp yerime
beryalim toprağım sen nasılsın paşamla cimcime nasıllar
haksever vale az kaldı meleklerinize kavuşmaya başlarsınız artık uykusuz her geceeee yorgun ölesiyeeeaman sağlıklı olsunlarda uykusuz geceler geçiyor geriye cimcimelikleri kalıyor
çitos sen ne yaptın nasıl gidiyor hamişlik serdar paşam nasıl öp benim için
geçen gün eskiden uğrayan kızlar geldi aklıma ne yapıyorlar diye kayra vardı dilnur sinemis okyanus özbek daha çoktuda şimdi aklıma gelenler bunlar inşallah iyidir hepsi
elif hakça sizler nasılsınız
sanırım yarende doğum yapmıştır hayırlısıyla inşallah
hepinizi çok seviyorum kızlar uğramaya çalışıyorum hepinize kucak dolusu
takmamak elde değil cnm ..normal olsa zaten ses etmiycez ama anormal derecede gürültülüler
siz 2 çocuğa tahammül edememişsiniz..benim tepemde 6 tane var...yetmezmiş gibi bitişik komşu 2 tane oğlunu gönderiyor ,akrabaları sürekli bunlarda
kadın kabile reisi gibi sürekli misaifr ve hep çocuklu gelenler
3 sene iyilikle ikaz ettim ..razı olmadığımı söyledim..komşuluk hakkından kul hakkından bahsettim
kadın abdestli namazlı...evinde sürekli sohbetler yapılıyor..cemaatçiler yani...benden çok Allah diyor..Allah rızası için Allah aşkı için yapmayın etmeyin dedim dinlemedi
Allaha havale ettim bende ..yüzüne söyledim Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim
en son kavgamızda beni sen değil senin altında oturanlar anlar anca dedim...zoruna gitmiş o lafım
hem bana her evimde şikayet aldım napıyım çocuklar anlamıyor laftan diyor..hemde komşulara ben hiç şikayet almamıştım meltem bana böyle dedi zoruma gitti ,abartıyor demiş
4 senelik yeni bina apartmanımız..demir kapı kırıldı,mermerler kırıldı,balkonları boyadı boyayı aşağı aktardı bizim balkonlar battı,camların önü berbat ,daha ne diyim ne anlatıyım
dünde kapının önüne koyduğum çöpü kırdılar
hayvan gibi bişeyler insanlıktan görgüden saygıdan haberleri yok
yazın akşama kadar dışarda enerji atıp gece sabaha kadarda evde tepinicek kadar enerjikler
Allahım beni bu hapishaneden kurtarsın hayırlısıyla ..ev üstüme üstüme geliyor
saol cnm..can çıkar huy çıkmaz ne değişecekler
arayı falan düzeltmedim düzeltmeyede niyetim yok
barıştırın bizi demiş komşulara ..komşum bana söyledi ama kabul etmedim...
evim çok güzel ama içinde huzurum kalmadı yukardakiler yüzünden
:123:
ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181
:94::94::94::94::94::94:
selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür anca gelebildim kusuruma bakmayın.pazartesi sabah 10:20 de doğum yaptım.ikimizde iyiyiz çok şükür ...dün çıktım hastaneden...maşallah pek yaramaz bi kızım var teyzeleri...YARENİM yanımda mışıl mışıl uyuyo şimdilik..YAĞIZIMDA çok sevdi ama kıskanıyo gibi babadan...arada gelmeye çalışırım.allaha emanet olun.rabbim sıradaki arkadaşlarımada hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
şuraya bak 9 kişi kalmışız bende tık yok hala
selam kızlar be döndüm eski şekerler ses verin
yeni canlar hoşgeldiniz hepinize selam olsun canlarım
selam kızlar nasılsınız..biz iyiyiz çok şükür anca gelebildim kusuruma bakmayın.pazartesi sabah 10:20 de doğum yaptım.ikimizde iyiyiz çok şükür ...dün çıktım hastaneden...maşallah pek yaramaz bi kızım var teyzeleri...YARENİM yanımda mışıl mışıl uyuyo şimdilik..YAĞIZIMDA çok sevdi ama kıskanıyo gibi babadan...arada gelmeye çalışırım.allaha emanet olun.rabbim sıradaki arkadaşlarımada hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...
selam kızlar nasılsınızzz ben bu uğurlama işinden nefret ettim ya birazönce yine abimi uğurladık ustabirliğine sağlıkla gidip gelsin inşallah kardeş hiçbişeye benzemiyomuş yani içim erio resmennnn(((((((( 50:
selam kızlar 36. haftamız doldu dün doktordaydık 2800kilo 48santim boyu olmuş maşallah kuzumadoktor cok iyi dedi erşeyi normaldi ama cok sıkışıktı hala dönmemiş dönmeside cok zor dedi doktor ilk girdik odaya dosyamı acıyodu tam 36. haftadayız dedim baktı valla bakarak 26. haftada sanardım dedi 36 olmuş maşallah kilo olarak güzel tamamladıkta utrasyonla bakınca bacakları yüzünün yanında kordonuda yüzündeydi 38sonuna kadar bekelriz dönmezse sezeryanla alırız dedi bakalım kısmet nabıcaz nolcak bi heycan kapladı 15 tatil bitmeden kızım gelebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?