dokuzlu çayla başlıyoruzzzz

sordugun konuda bilgim yok, ama baska bisey var ki yazmazsam icime dert olacak.
Demek ki bu 32 kişi denememiş, kullanmamiş, merak edip okudu diye cevap yazmak zorunda degil ki herkes. bir konu acip & mesaj yazip, sonra da niye cevap yazmiyorsunuz diye milleti azarlama mantigini anlamiyorum ben de. hani kk da en sinir oldugunuz durumlar listesi olsa, benim acimdan 'kociş' lafi ve w li, sesli harleri atilmis, garip kisaltmalar yapilmis, Turkce olmayan, ne oldugu da belli olmayan tuhaf kelimelerle beraber liderlige oynar bu mevzu.

benim açtığım konu sizi mi ilgilendiriyor bayan? okumanız yazmanız da mı yok acaba azarlama gibi bir durum mu söz konusu yoksa sizin anadiliniz Türkçe değil mi? diyet hakkında fikir alışverişi yapıp tartışabiliriz burada. cümleleri anlayamayan insanların dertlerini atma yöntemi olan "hadi kadınlar kulübüne gireyim de bir stres atayım" diyebileceği yer değil burası.

soylenecek cok sey var da, yukardaki cumleden goruldugu uzere bir ise yaramayacak. o yuzden hadi bana eyvallah !

yalnızca son bir soru: kimin actıgı konu kimi ilgilendirir, benim konularım nerde listeye nasıl ulasırım acep ??????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…