- 9 Kasım 2016
- 68
- 42
- 38
- Konu Sahibi Irlandakizili
-
o sinirle akla gelmiyor degil 3 saat saç aradgm günleri biliyorum bnKazıtıp kurtulmak garanti çözümü
bundan bilgim yoktu bi aratırıp bakim su taraklaraYeni taraklar cikti dolasan saclari kolay aciyor onlardan alin.
denedim duş sonrası karısmıs sacla tekrar karsı karsıya kalıyorum malesefDusta kremliyken tara
kuaforlerin uyguladıkları metodlar saattkları ürünler nedense bna yaramıyor 5 liralk daksa 90 tl vererek yedigim kazıkla kalıyorum sadece..Keratn yapılıyormş yıpranmış saçların sanırım yaptırabilirsin ben çözümü kısa kestirmekte buldm
cok iyi bunları deniyecegim bu boyanın icine katılan yağlar boyanın tutma derecesini azaltır mı acabaBoyanın içine biraz badem yağı ve zeytinyağı karıştırın.
Onun dışında nemi az olan saç karışır, kabarır, birbirine girer. Saçınızı nemlendirin. Isı içeren işlemlerden, jöle köpük vb şekillendiricilerden uzak durun. İçinde paraben, sls, sles olan saç ürünlerinden uzak durun. Daha doğal sampuanlara yönelin. Saçınıza en az haftada bir kez yağ bakımı yapın. Bunlar mucize değil iki haftaya sonuç beklemeyin. En az altı ay sonra sonuç alırsınız düzenli kullanımda.
Saçlarınız belli ki çok yıpranmış. Bir yerden başlamanız gerek.
bende !! umarım muhtesem bir çözüm yolu cıkarSac acmak uzerine ne tarz ideolojiler sunulabilir merak ettim cidden
Boyadan yıprandıysa kestirmek çözüm ya da şampuanın içine saf zeytinyağı koy belki iyi gelirkuaforlerin uyguladıkları metodlar saattkları ürünler nedense bna yaramıyor 5 liralk daksa 90 tl vererek yedigim kazıkla kalıyorum sadece..
onunda tesiri var tabiki ama boyalıyken cok cokkk dolanıyor hele birde uzunsasaçlarıma kat verdirip saç miktarını azaltmakta buldum ben çözümü..ayrıca bence boyayla değil saç yapısıyla alakalı..kızımın da saçları aynı..bağıra ağlaya tarıyoruz saçları..
suan kı gecici cözümüm bu ama kuruyunca yine aynı teraneBanyodan sknra argan yag kullanin
cok iyi bunları deniyecegim bu boyanın icine katılan yağlar boyanın tutma derecesini azaltır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?