Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar DOLANAN SACLARA ETKİLİ CÖZÜMÜ OLANLAR!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Irlandakizili

huyum kurusun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
68
42
38
saclarım boyalı.. saatlerce o saçları tarayıp acmak için uğasıyorum ne ideolojiler sundular.. ne çözümler ürettim... maskeler, mavisular,bebekyagı,saç kremleri, ama olmuyor olmuyor olmuyor....boyamaktan vazgecmek evet bir çözüm secenegi ama sacımı boyamıs olmak bni mutlu ediyor daha farlı cözümler sunabilirmisnz acaba :)

Boyanın içine biraz badem yağı ve zeytinyağı karıştırın.

Onun dışında nemi az olan saç karışır, kabarır, birbirine girer. Saçınızı nemlendirin. Isı içeren işlemlerden, jöle köpük vb şekillendiricilerden uzak durun. İçinde paraben, sls, sles olan saç ürünlerinden uzak durun. Daha doğal sampuanlara yönelin. Saçınıza en az haftada bir kez yağ bakımı yapın. Bunlar mucize değil iki haftaya sonuç beklemeyin. En az altı ay sonra sonuç alırsınız düzenli kullanımda.
Saçlarınız belli ki çok yıpranmış. Bir yerden başlamanız gerek.

Keratn yapılıyormş yıpranmış saçların sanırım yaptırabilirsin ben çözümü kısa kestirmekte buldm

cok iyi bunları deniyecegim bu boyanın icine katılan yağlar boyanın tutma derecesini azaltır mı acaba

saçlarıma kat verdirip saç miktarını azaltmakta buldum ben çözümü..ayrıca bence boyayla değil saç yapısıyla alakalı..kızımın da saçları aynı..bağıra ağlaya tarıyoruz saçları..

onunda tesiri var tabiki ama boyalıyken cok cokkk dolanıyor hele birde uzunsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…