Saç Kesim Şekilleri Dolanan saçlarım için ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

esmeralisa

Allah her şeye yeter!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
2.114
990
163
kızlar uzun ve iri dalgalı saçlara sahibim.. dökülmeyi filan geçtim artık ama bu dolaşma artık beni krize sokacak kadar deli ediyor.. ilginç gelebilir ama saçlarım boyasız daha çok dolaşıyor.. boyarsam bir nebze azaltabiliyorum bu sorunu.. saç kremi olarak denemediğim marka kalmadı desem abartmış olmam sanırım.. saçlarımı tarayıp, at kuyruğu yada düzgünce örsem bile yarım saat geçmeden sanki aylardır tarak değmemiş gibi dolaşıyor buluyorum.. artık tahammül edemiyorum.. aslında düğüm olmasından çok birbirine yapışıyor bu sebepten dolayı dolaşıyor.. bir akıl verin nasıl giderebilirim bu sıkıntımı.. artık boyun tarafımda top gibi dolaşan saçlarla karşılaşmak istemiyorum :50::50::50::50::50:

Son düzenleme:
kızlar böyle bir sorun yaşamıyorsanız bile en azından sizce mantıklı gelen fikirler sunmanız beni mutlu edecektir.. doktora gitmekle alakalı bir durum da değilki gidip ona has kremler cartlar curtlar versinde kullanayım :(

var tatlım ama aşırı değil genelde dolaşma saç uçlarımda değil saç köklerime yakın yerlerde oluyor

Son düzenleme:
canım benm saçlarımda ince telli ve uzundu. uçlarındada kırıklarım orta derecedeydi ama senin allattığın gibi taradıktan yarım saat sonra karman çorman taranmamış gibi oluyodu. şimdi kestirdim kurtuldum bu sorundan.... senin sorununun neden kaynakladığını bende bilemedim. en kısa zamanda çözüm bulursun inş. ... :)

canım benm saçlarımda ince telli ve uzundu. uçlarındada kırıklarım orta derecedeydi ama senin allattığın gibi taradıktan yarım saat sonra karman çorman taranmamış gibi oluyodu. şimdi kestirdim kurtuldum bu sorundan.... senin sorununun neden kaynakladığını bende bilemedim. en kısa zamanda çözüm bulursun inş. ... :)

umarım bulurum cnm saol ilgilendiğin için:69: hani sakınan göze çöp batar derler ya.. en önem verdiiğim saçlarımın bu dolaşma sorunu beni çok sinirlendiriyor

muhtemelen kırıklar yüzünden. reklamlardaki gibi elini saçlarının arasından geçirmek istesen bir yerde takılır kalır :)

ben şu gliss'in sıvı saç kremlerinden kullanıyorum. 2-3 fıs yapıp tarıyorum, hiç dolaşma sorunu olmuyor. düğüm çözmeye uğraşmadığın için yeni kırık oluşumu da azalıyor. tavsiye ederim...

muhtemelen kırıklar yüzünden. reklamlardaki gibi elini saçlarının arasından geçirmek istesen bir yerde takılır kalır :)

ben şu gliss'in sıvı saç kremlerinden kullanıyorum. 2-3 fıs yapıp tarıyorum, hiç dolaşma sorunu olmuyor. düğüm çözmeye uğraşmadığın için yeni kırık oluşumu da azalıyor. tavsiye ederim...

gerçekten faydası varsa kesinlikle deniycem canım.. bu arada saçlarım kuru ve ince yapıya sahip.. ister istemez dolaşaktır ama en azından 3 5 saat dolaşmaması daha mantıklı değil mi yada banyodayken ve banyo sonrası sürdüğüm kremler hiç mi kar etmez.. kremlerden nefret eder oldum :47:

Son düzenleme:
bazı saç kremler, cidden etki etmiyor ama... komili ilk çıktığı zamanlarda almıştım, nasıl kremse hiç açmadı saçımı. sarı şişede "ipek" krem bile daha güzeldi. nemlendirici bir saç maskesi alıp haftada bir yaparsan da iyi gelir. mesela ben maske yapayım saçıma, o 1-2 gün saçım şekil tutmuyor.
kuru olursa dediğin gibi dolaşır saçlar, nemlendikçe toka bile kayar gider...

canım saç kremi hakkında master yapbilirim nerdeyse bende.. avondan oriflamemden sipariş ettiiğim kremler 5 para etmez.. hele şampuan markalarının çıkarttığı saç kremleri onlara söyleyecek söz bile bulamıyorum en azından benim sorunum için bir yarar sağlamdı .. sadce ve sadece saç boyalarının kutusunun içinde olan o bakım maskeleri ve kremleri işe yaradı onunda tek, ayrı satıldığı büyük tüpleri sürülmüyormuş.. o konuda bir bilgin varsa belki ben yanlış bilgi edindim.. hemen yollara düşer 10larca kutu alırım

Son düzenleme:
onlar cidden harika oluyor :) hele bir kere garnier miydi, boya sonrası kreminin mis kokusu günlerce kalmıştı saçımda. yumuşacık olmuştu...
ama yok, öylesini hiç görmedim ben de.

ben sana schwarzkoph gliss sıvı saç kremini öneririm. benimde saçlarım çok dolaşır ve ince telli saçlarım. heleki her banyo sonrası zulüm gibi bişey olmuştu benim için. ama çok memnunum hem ışıl ışıl saçlarımı parlatıyo hemde kolay tarama ağlıyo.

canım benim saçlarım da ince telli ve uzun banyodan çıkınca tarıyorum taradıktan sonra kuruyo sanki hiç taranmamaış gibi birbirine girio ve öyle görünüme sahip oluyorum.daha öncesinden de böyle olmuştu saçlarımı biraz kestirdim kırıklarım gitti daha hoş görünmeye başladı.belki saçlar uzadıkça yıpranıosa o yüzden de bu tarz şeyler olabilir.

Aynı sorun bendede vardı. Bende baş edemedim bob modeli kestirdim. sende kestir bence. o düğümler açılaak diye saçlarımı yoluyordum resmen

Aynı problem benim saçımda da var saçlarımı yıkadıktan sonra uçlarına saç kremi kullanıyorum dolaşma çitisme saçımın köküne yakın yerlerde var ince telli ve dalgalı saçlarm bu zamana kadar yaptıgm hic bir bakımla düzeltemedm

Canım öncelikle kırıkların varsa onları kestirip kurtul :) En azından uçlarından aldır onun bile faydası oluyo yani denemiş biri olarak :)
Saç maskesi kullanmak istersen yada memnun değilsen şuraya bi göz at

Watsons ---> Repairing Treatment Wax Honey 500 ML(BALLI SAÇ MASKESİ)

Banyo sonrası için de gliss sıvı saç kremini öneririm :) Benim saçlarım da dolanıp duruyor ama bunların çok faydası oldu umarım yardımcı olabilmişimdir :34:

Back
X