Saç Kesim Şekilleri Dolanan saçlarım için ne yapmalıyım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım omuzlarıma bile değmiyo düşün o kadar kısa fakat taramak bir ölüm çocuken bile annem bu yüzden kısa kestirirmiş hatta bebekken saçımın arkası düğüm olurmuş:37: ben saçım sampuanlıyken akan suyun altında tarıyorum farkettiyseniz su altında saç çabuk açılır denizde havuzda vs. hem şampuanın kayganlığıyla hem suyla çok daha rahat tarıyabiliyorum en azından bi dene sende.

Bunun birtek sebebi olabilir.O da saçların fazla kimyasaldan ya da boya gibi şeylerden yıpranmış(yanmış)tır.Bu nedenle istersen taradıktan 2 dakika sonra saçına elini at sanki 3 aydır taranmamış izlenimi verecektir.Ve tek çözüm yolu var saçlarını kestireceksin.Çok üzgünüm...:50::71:

saçlarım oryalden ve diğer kimyasalları bir arada kullandıktan sonra seninki gibi olmuştu. senin saçına açıcı işlemi falan uygulandı mı?

mavi suyu öneririm. o iyi açıyor saçı ama büyük ihtimalle onu da kullanmışsındır.

bu durum saç tipinle de alakalı olabilir. gerçi kalın telli ve kuru saçlarda daha çok gördüm bu problemi ama.

Gliss Oil Nutritive sıvı saç kremini öneriyorum.Yukarıda da saçını kestirmeni söyledim ama kestirmeye kıyamıyorsan birde bu ürünü dene.Baktın olmuyor kestirirsin...

Son düzenleme:
Ben de çok şey denedim ama en son avonun turuncu kavanozda durulanmayan bir kremi var adını bile tam bilmiyorum bi arkadaşım kullanıyormuş yarım kavanozu ben aldım elinden:)bi onu dene eger ıslak saça sürersen kesinlikle iyi

Sevgili arkadaşım maalesef ben de aynı dertten muzdaribim.Benim saçlarım herkezin hayran olduğu iri dalgalı kalın telli gür saçlar idi:)Yaş 40 ı geçinde bilhassa şakakak ve enselerdeki saçlar daha fazla olmak kaydı ile inceldiler...İşin içine kötü boyalar falan da girince sanırım son 1o yıldır bu karışık ensede topak olan saç durumu bende de vukuu buldu:)Tülin Şahin in sitesinden okuduğum kadarı ile o da bizim gibi kalın telli ve kuru dalgalı saçlara sahip saçların karışmaması için ipek yastık kılıfı öneriyor denemedim denenebilir.Tahminimce bizdeki elektriklenmeden dolayı da bu olay biraz fazla oluyor yanlış hatırlamıyor isem Brown un böyle bir saç fırçası var elektriği alan denenebilir ama tuzludur sanırım...Ancak her şeye rağmen 2 alternatifimiz olduğunu biliyorum biri kestirmek diğeri de kaliteli bir krem ve yıkanmayan serum ,krem tarzı ürün kullanmaktır.Bu arada bir arkadaşımın saçlar düz kalın telli ama onun da ense topak..Kuaförün dediğine göre saçı kestirmek de çözüm diilmiş hep olurmuş:(

Arkadaslar benımde aynı ense kısmımda kı saclarım aynen düğüm düğüm oluyor yoluyorum artık tararken ve hangı serumu kremı kullandıysam fayda etmedı hatta bı ara cok canım sıktılar ordakı o tutamı kestım :) su an bıle gunduz ıyı ama yatıp kalkınca yıne o kısım dugum oluyor delırecegım artık bu sactan:2:

bi kuaför arkadaşım bana marien diye bi serum vermişti. saçlarım nemliyken onu sürüyorum, nerdeyse tarağı değdirmeden açılıyor. dolanma sorununu ben de yaşıyordum ama bu serumdan sonra kurtuldum. tavsiye ederim.

nelly bifasico yeşil çay özlüyü tavsiye edebilirim bu sorunun için, benim saçlarım düz o yüzden nelly bifasico sea silk kullanıyorum, yeşil çay özlü olan dalgalı saçlar içindi sanırım. duştan sonra havluyla saçlarımın nemini aldıktan sonra sıkıyorum hemen açılıyo saçlarım. :)

kızlar dolaşma sorunu bende de var. özellikle gece uykuda dolaşıyor. bende yatmadan önce saçıma durulanmayan saç bakım kremi sürüp iki yandan sıkıca melik örüyorum. gece dolaşma sorunundan kurtulmuş oluyorum. gün içinde de gliss in sıvı saç kremini sıkıyorum. iki kez tarıyorum. saçımı yıkarken de şampuanı iyice arındırıp sonra saç kremi bolca sürüp yedirp bekletip yıkıyorm. Elidorun turuncu saç kreminden memnunm ayrıca. ve hafta da bir kez zeytin yağ ve saç maskesi karışımı sürüp gece yatıyorum sabah yıkıyorm. yani çok ugrasmak lazım :( bunları yapınca %80 azalıyor dolaşma

Aynı dert bende de vardı gliserin yağını çeşitli yağlarla karıştırdm sacima surdum 4-5 saat bekleyip yıkadım 2 haftadır kurtuldum bundan. Kuruluktan oluşuyor canım. Gliserin de saçı nemlendiriyor.

kızlar uzun ve iri dalgalı saçlara sahibim.. dökülmeyi filan geçtim artık ama bu dolaşma artık beni krize sokacak kadar deli ediyor.. ilginç gelebilir ama saçlarım boyasız daha çok dolaşıyor.. boyarsam bir nebze azaltabiliyorum bu sorunu.. saç kremi olarak denemediğim marka kalmadı desem abartmış olmam sanırım.. saçlarımı tarayıp, at kuyruğu yada düzgünce örsem bile yarım saat geçmeden sanki aylardır tarak değmemiş gibi dolaşıyor buluyorum.. artık tahammül edemiyorum.. aslında düğüm olmasından çok birbirine yapışıyor bu sebepten dolayı dolaşıyor.. bir akıl verin nasıl giderebilirim bu sıkıntımı.. artık boyun tarafımda top gibi dolaşan saçlarla karşılaşmak istemiyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Saç tellerinin ince olduğunu tahmin ediyorum.Bir de dalgalı olunca karışıyor tabii,bende de olur.lee stafford poker straight krem+morfose keratin serum+tangle teezer compact

Back
X