• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıcı gelin.

Der, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.

Kendi eşimi ne diye katıyorsun mevzuya?

Adam sağlıkçı,aklı başında bir insan ama ablasının sözüne bakarak kızı aldı...
Kendi hatası bence. Bu devirde birbirini tanımadan evlenmiyor kimse. Aile olmadan kız alınmıyor biraz tedbirli davransaymış keşke..
Bide bir sürü altın takılmış.
Kınamayın!!

Kendi hatası bence. Bu devirde birbirini tanımadan evlenmiyor kimse. Aile olmadan kız alınmıyor biraz tedbirli davransaymış keşke..
Sülalesini tanımadan herkesle tanışıp görüşmeden nasıl evlilik olmus ki kimse kimseye güvenmiyor nasıl güvenmiş hayret

Siz 4 yıldır eşinizi nasıl atıp gitmediniz?

Ya bi kere bi hata yapılmış olanlar olmuş zaten. Konu anlattığınız gibiyse bu kadarıyla kaldığına şükredin
Çok tehlikeli
Ama bağış konusu intikam gibi yani bi şeye mi sinirlenmiş acaba

Der, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.

Sen ayrıca benim eşimi tanımayıp ne diye yargılıyorsun onu da çözemedim? Konu sahibi ile muhattap olacağına gereksiz gereksiz polemik yaratıyorsun.

Kendi eşimi ne diye katıyorsun mevzuya?
Siz hiç tanımadığınız adamla ilgili yorum yaparken kendi eşinizi düşünerek yorum yaptığınız için olabilir mi? Kendiniz kötü muamele gördünüz diye tüm erkekleri kötü ilan etmeyin lütfen.

Agzınıza sağlık ya kendisi yıllardır çekiyor esşini 1 ayda giden geline laf konuşuyor şiddet görmüştür diye ya

Kınamak mı? Niye kıniyim arkadaşım?
İyi misin sen? Durumdan banane? Tanımıyorum etmiyorum sadece söylüyorum keşke daha fazla tanıyıp evlenseymiş ve bu kadar altın takılmasaymış. Bunda kınanacak bir durum yok ki.

Sen ayrıca benim eşimi tanımayıp ne diye yargılıyorsun onu da çözemedim? Konu sahibi ile muhattap olacağına gereksiz gereksiz polemik yaratıyorsun.
Siz konu sahibinin kuzenini tanıyor musunuz? Siz yargılarken bir şey yok, ben yargılayınca auuuuu.

Ya bi kere bi hata yapılmış olanlar olmuş zaten. Konu anlattığınız gibiyse bu kadarıyla kaldığına şükredin
Çok tehlikeli
Ama bağış konusu intikam gibi yani bi şeye mi sinirlenmiş acaba
Ben kınularımı abartmam olduğu gibide anlatırım aynen böyle daha çok şey var ama özet geçtim bütün konularında gerçektir yani sağolun.

Vay be şeytanın aklina gelmez akıla bak bizde agzimizi havaya açalım kaynanam boyle kocam şöyle huuuu kaynanalar kocalar okuyunda gözünüz insanlik görsün

Vay be şeytanın aklina gelmez akıla bak bizde agzimizi havaya açalım kaynanam boyle kocam şöyle huuuu kaynanalar kocalar okuyunda gözünüz insanlik görsün
:)) bencede şeytanın aklına gelmez sağa sola msj atıp faturaya borç bindirmek

Back
X