- 30 Ocak 2014
- 4.880
- 10.209
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
şikayette bulundunuz muİyi akşamlar kızlar
Hiçbir siparişimiz olmamasına rağmen belirli numaralarından aranarak "Kargonuz geldi. Evde bulamamışlar PTT'den alın yoksa ceza ödersiniz" diyerek sürekli taciz ediliyoruz... Bir çözüm bulmak ne güzel olurdu. Ürün almadık. Almazsam ceza varmış,kandırabileceklerini zannediyorlar.
Hoş alsak da sürekli evdeyiz gelmemesine imkan yok. Şikayetçiyim. Engelle engelle bitmiyorlar. Başka telefonlarda arıyorlar şaka gibi. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Telefon numaramı nasıl buldular bilmiyorum. Engelliyorum tekrar tekrar almanız lazımdır,4 gündür bekliyor falan.... mahkemeye vereceklermiş almazsamdolandırıcı olduklarını biliyorum tabii ki.
O kadar rahatsız oluyorum ama bütün her şeyim bu no üstüne kayıtlı başka hat alsam.
Bugün internette bir platforma yazdım. Eğer tekrar atarlarsa artık savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Engelleniyor farklı numaralardan aramalar.... bıktım artık.şikayette bulundunuz mu
Kargo da gelmiş şubede bekliyormuşDe ki verin lan mahkemeye ceza çekmek istiyorum benbakalım ne diyecekler bu arada evet tamam kabul ediyorum tarzı kelimeler sakın kullanmayın
Hangi şubedeymiş peki alamya gidiyorum dediğinizde ne diyorlarKargo da gelmiş şubede bekliyormuş
Yüzüme kapattı ceza ödeyecekmişim. Engelliyorum yine aynı şeyi söylüyor başka telefondanHangi şubedeymiş peki alamya gidiyorum dediğinizde ne diyorlar
Yazık ya onu da çok bekletmeyinKargo da gelmiş şubede bekliyormuş
Bir de telefonlarda bir özellik var Dolandırıcı numaralar ve mesajlar engelleniyor sadece size bildirim olarak geliyor. O ayarı yapabilirsiniz.Bi ara arka arkaya 5 gün aranmıştım. Engelliyorum numara değiştirip tekrar arıyolar günde nerdeyse 20-30 çağrı. İnternet aboneliği taahhüt filan bahanesiyle. Resmen taciz etmişlerdi. Bu arada eşim polis ve hat onun üstüne. Ona rağmen.
Eşime sordum bu ne cesaret diye cezası yokmuşBu ülkede polisi bile dolandırmaya korkmuyorlar o yüzden.
Neyse en sonunda sıkılmışlardı aramayı kestilerde kurtuldum. Sizede takık manyağı denk gelmiş yakında bırakır.
Yazık ya onu da çok bekletmeyin
Tabi bu isin espirisi.. Şikayet vara yazın PTT nin ismini de özellikle yazın. PTT buna bir çözüm bulmalı belki resmiyette onlarla ilgili değil ama onları ismi kullanılarak dolandırıcılık yapılıyor.
Şüpheli olarak geliyor 850lerden ama bu numaralarda hiç olmadı napmam lazım?Bir de telefonlarda bir özellik var Dolandırıcı numaralar ve mesajlar engelleniyor sadece size bildirim olarak geliyor. O ayarı yapabilirsiniz.
Özellikle arama geldiğinde doladırıcı olduğu belirtilen bir yazı da çıkıyor.
Ay size de geçmiş olsunBi ara arka arkaya 5 gün aranmıştım. Engelliyorum numara değiştirip tekrar arıyolar günde nerdeyse 20-30 çağrı. İnternet aboneliği taahhüt filan bahanesiyle. Resmen taciz etmişlerdi. Bu arada eşim polis ve hat onun üstüne. Ona rağmen.
Eşime sordum bu ne cesaret diye cezası yokmuşBu ülkede polisi bile dolandırmaya korkmuyorlar o yüzden.
Neyse en sonunda sıkılmışlardı aramayı kestilerde kurtuldum. Sizede takık manyağı denk gelmiş yakında bırakır.
Btk'nindi sanirim bi hizmeti vardi ticari arama ve smsleri engelleme diye, orada hizmetinizin acik oldugu herseyi kapatmayi denediniz mi?Ay size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah ya...
Yaa çok teşekkür ederim. E-devletten mi yapılıyor daha önce duymadım denicemmBtk'nindi sanirim bi hizmeti vardi ticari arama ve smsleri engelleme diye, orada hizmetinizin acik oldugu herseyi kapatmayi denediniz mi?
E devletten evet durun hatta kendim bi deneyip tam adini yazayim sizeYaa çok teşekkür ederim. E-devletten mi yapılıyor daha önce duymadım denicemm
Bir de telefonlarda bir özellik var Dolandırıcı numaralar ve mesajlar engelleniyor sadece size bildirim olarak geliyor. O ayarı yapabilirsiniz.
Özellikle arama geldiğinde doladırıcı olduğu belirtilen bir yazı da çıkıyor.
Yanımdaki polis memuruna veriyorum diyin.İyi akşamlar kızlar
Hiçbir siparişimiz olmamasına rağmen belirli numaralarından aranarak "Kargonuz geldi. Evde bulamamışlar PTT'den alın yoksa ceza ödersiniz" diyerek sürekli taciz ediliyoruz... Bir çözüm bulmak ne güzel olurdu. Ürün almadık. Almazsam ceza varmış,kandırabileceklerini zannediyorlar.
Hoş alsak da sürekli evdeyiz gelmemesine imkan yok. Şikayetçiyim. Engelle engelle bitmiyorlar. Başka telefonlarda arıyorlar şaka gibi. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Telefon numaramı nasıl buldular bilmiyorum. Engelliyorum tekrar tekrar almanız lazımdır,4 gündür bekliyor falan.... mahkemeye vereceklermiş almazsamdolandırıcı olduklarını biliyorum tabii ki.
O kadar rahatsız oluyorum ama bütün her şeyim bu no üstüne kayıtlı başka hat alsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?