yok benim başıma bu ikinci kez geliyo bir kez de çekiliş kazananısınız diye bir siteye yönlendirildimGönderdiği site şikayetvar sitesi değil ki, link zaten dolandırıcı sitesi olduğu belli. Üzüldüm adınıza umarım bi sorun yaşamamışsınızdır
1 ay önce başıma çekiliş muhabbetinden geldiği için hesabımı selfie yöntemi ile geri alabildim . o yüzden bu sitelere şifremi kabul etmiyo ben sinirle giriş yapmaya çalışırken arkadaşım o dolandırıcı site deyince jeton düştü benim yazılanlar sinirimi zıplatınca link falan hikayeMerhaba geçmiş olsun dilerim hesabınızı geri alabilirsiniz. Bu tarz şeylerde linke tıklamadan önce linkin uzantısına dikkat ederseniz sizin için koruyucu olacaktır.
Çok geçmiş olsun1 ay önce başıma çekiliş muhabbetinden geldiği için hesabımı selfie yöntemi ile geri alabildim . o yüzden bu sitelere şifremi kabul etmiyo ben sinirle giriş yapmaya çalışırken arkadaşım o dolandırıcı site deyince jeton düştü benim yazılanlar sinirimi zıplatınca link falan hikaye
aaaa bilmiyordum bana ilk kez denk geldibu yeni değil ki yıllardır yapıyorlar bunu, siz görmemişsiniz demek ki.
Çok geçmiş olsunne kadar kötü insanlar var şu dünyada gereksiz şeylerle uğraşan
aslında hakkımda yazılanlara delirmeseydim mantık kullanırdım da işte beni aptal eden sinir ve öfke sorunumCidden hakkimdakisiLkayetLLerigor diye bir sitenin gerçek olabileceğini düşünüyorsanız bırakın sosyal medya kullanmayı
keşke bende geçebilseydim arkadaş engellettirdiBana da geldi. Çok dalga geçtim aptallarla.
ben cidden noluyo ben ne alaka dedim onlar benimle alay etti sanırımBana da gelmişti çok eskiden.
Korkmuş gibi yaptım alay ettim aptallarla
gerçekten öyle bir site var mı bilmiyorum o yüzden o şekilde yazmıştımİlk olarak şikayet var instagramınızı çalıyor cümlenizi silin bence çünkü siteyle alakası yok. Bazı siteleri taklit ediyorlar bu linki atan kişi dolandırmaya çalışıyor. Ki zaten önce bazı hesapları çalıyorlar. Sizde çalınan hesaplardan gelen mesajları arkadaş zannediyorsunuz.
o bana da oldu kuzenim diye inanıp linke tıkladım 3 4 sene evvel 100 lira dolandırıldımBana da trendyolda indirim var buraya bak canım diye instagramdan kendi tanıdığım yazmıştı link attı direkt arayıp sordum siz misiniz diye ben öyle bir şey yazmadım dedi hesabını çalmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?