- 30 Mayıs 2017
- 487
- 17
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Tamam eşine de ki çıkar 90 bini ver :)Ben direkt dedimki dolandırıcıdır seni korkutup para almak için isimlerimizi kullanıp adliyeye gel para yollayacaksın vs diyolardır dedim ama eşim diyorki dolandırıcı olsa adliyede buluşalım demez ki diyor anlamadım
Aayy eşinizin uyap vatandaşına girin bakalım arabuluculuk dosyası açılmış mı ki zannetmiyorum. Cep telefonundan tcleri soy ağacınızı buluyorlar takılmayın böyle şeylereSite ismi vermek burda oluyormu bilmiyorum, dediğim gibi eşim bir iki ay önce bi online siteden (eczanede çok pahalı diye) ilaç almış o sitede dolandırıcı çıktı yanlış ürün yolladılar sonra şikayet var a baktım herkese aynı şeyi yapmışlar, şimdide arayan kadın diyormuş ki sağlık bakanlığından mı ne arıyorum diyomuş ARABULUCUK mu neymiş 20 bin veirrseniz size lehinize olur yoksa davayla uğraşırsınız ben dolandırıcı olsam şuan adliyede olur muyum gelin beni burdayım diyormuş
Adı üstünde dolandırılmışsınız , eşiniziaradığında ;" Bir dk polis memuru sizinle görüşecekmiş"diyin bakın bir daha o telefon çalıyor mu ?Neyin içine düştük anlamıyorum sanırım şöyle bi şey mi varmış arkadaşlar cinsel ilaç olduğu için alırken sağlık bakanlığına falan bi haber dilekçe mi gerekiyormuş , siteden ürünü alırken okudum anladım ı işaretliyoruz ya onu tabi alırken yapmış eşim, artık ne yazıyorduysa orada onla ilgili bi sıkıntıymış çok saçma değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?