Dolandırıldık fikir verir misiniz acil

Milyonlarca borcu olan adamın evine malına el koyamıyorlar da tıçı kırık bi ilaç için mi malınıza el koyacaklarmış Sakın korkmayın, Sağlık Bakanlığı da böyle bir şey için aramaz, genelde CIA falan gelir eve. Hangi adliyede olduklarını öğrenin, biz de geliyoruz bakalım diyin ne olacak görün. Bu adamlar hiç bir şekilde ceza almadıklarıniçin azıttılar iyice. Babamı da bir ara bilmem ne komiserim diyip arıyordu, ad soyad hrr şeyini veriyordu. Babam en sonunda onu öyle bir işletti ki adla arayamadı. İnanmayın böyle şeylere.
 
Parayı verirseniz dolandırılırsınız polise gidin
 
Abla kocan seni dolandırmaya kalkıyor olabilir mi?
 
Arayan şahıs tekrar arayamadı zaten şuana dek, edevlette de dava mava görünmüyor eşime dedimki edevletini de kontrol etme, keyfine bak engelle geç bu kadar basit
 
Arayan şahıs tekrar arayamadı zaten şuana dek, edevlette de dava mava görünmüyor eşime dedimki edevletini de kontrol etme, keyfine bak engelle geç bu kadar basit
Escort sitelerine falan mı girmiş? İnadına bana hiç cevap vermediniz ama ben bu kadar korkmasının sebebinin bir ilaç olduğunu düşünmüyorum, tehdit ediliyor olabilir, siz fatura vs gördünüz mü? Bir de site de kapanmış Allah Allah.
 
Böyle saf adamlara nasıl koca diyorsunuz diyecektim ama birbirinizi bulmuşsunuz.
 
nasıl alacaklarmış 90 bin neye dayanarak yani?
açmayın telefonlarını, isimde veriyosa versin şimdi panellerde 100 tl yi dıdının dıdısının bile bilgisi satılıyor.
 
Görmedim ne sormuştunuz, hayır tabiki öyle sitelerle işi olmuyor arayıp ben adliyede sizi bekliyorum dedikleri için işkillenmiş (hırsız olsa orda mı bekler diye düşünmüş)
 
Böyle saf adamlara nasıl koca diyorsunuz diyecektim ama birbirinizi bulmuşsunuz.
Sağlıkla ilgili bişey yaşayınca insan ne yapacağını bilemiyor Allah başınıza vermesin! Dolandırılacağını söylemiştim başımıza da geldi çaresizlikten almış ucuz diye sonra pişman oldu zaten gidip eczaneden normal almıştık sonrasında
 
ilaçları eczane dışında bir yerden alamazsınız o satılan ilaçların hepsi sahtedir. gıda takviyesi diye gecen vitaminler sadece internette satılır. gidip eczaneden parasını verip rahatlıkla alabileceğiniz bir ilaçmış. size önerim aldığınız kartıda iptal ettirip yeni kart çıkartmanız bilgilerini kaydetmiş olabilirler. onun dışında tehditlere inanmayın büyük ihtimalle zaten cinsel ilaç aldıkları için utanır bizi şikayet bile edemezler diye düşünüyorlar ki sizde eczane yerine internetten almaya çalıştığınıza göre tam bu tarz da düşünen insanlarsınız diye düşünüyorum o sebeple telefonlarını engellemeniz yeterli.
 
Sağlık için adres doktordur. Cialis ereksiyon için alınan bir ilaç. Kanser gibi anlatmanız garip.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…