• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandirildik :((

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba arkadaşlar çok k9tüyüm 21 aylik evliyim 7aylik oğlum var düğün masrafları hep biz yaptık KV saolsun komşu düğünü gibi masraf yaptı kinada elime koyulan altini bile esim aldi verdi annesine.bütün takı altınlar borca gitti 1 yıl çalıştım hep borç ödedik. Çocuk oldu raporum bitti KV doldurmasiyla yeri geldi esimle kavga ettik çalışmamak için lüks bi hayatim yok ama hala borcum var ve eşimin maaşı çok az neyse biz yine idare etmeye calisiyoduk takı bugün eşim arayana kadar eşimin kredi kartından hiç tanımadığınız biri kendine 9.750 TL havale yapmış eşim öğrendiğinde beri agliyo sinirden ben de aynı durumdayım şikayet ettik ama sonuç çıkmazsa siz ödemek zorundasınız demiş banka ben şimdi ne yapicam. Eşim ben onu ödersem vururum kendimi diyo yada ödemem giderim cezaevine ne yapicaz akşamdan beri oğlum baktıkça aglayasim geliyo.

Çok geçmiş olsun.. mailorder mı ypmışlar ? inş. ödemek zorunda kalmazsınız .. bu duydugum 2. olay oldu arkadas bankadan almış parasını darısı sızın basınıza ....

Bize de oldu geçen yıl 5000 tl amerikada İncil yayma cemiyeti çekmiş savcılığa gittik bildirdik işlemi dondurdular hala ödemedik.
Banka bu kadar yüklü bi havale yaparken onay istemeliymis istemediği için suç onlarda ki parayi dolandiricilarda tahsil edemedi provizyonda kaldı para. Hemen savcılığa gidin.

Cok gecmis olsun üzüldüm. ..
Allah evladiniza size can sagligi versin düzelir inşallah her sey biz insanlar icin canim...

Benim esiminde kucuk mebalalarda kartindan cekmisler banka sorumlu bizde odemedik. Onlar ugrassin sonucta bir suru avukatlari var.

nasıl ya biz 100 tlnin uzerinde alışveriş yapınca bile mesaj geliyo ki banka size sormadan o kadar paraya onay versin
kredi kartınızdan şifre falan olmadan mı işlem yapılmış anlamadım
geçmiş olsun umarım olumlu sonuçlanır yavrunuzun rızkı heba olmaz

Çok üzüldüm gerçekten zor bir durum,

Ama şifreyi nereden biliyor yapan.İnternet bankacılığından yapılabilir onun içinde parola telefona gelen şifre lazım.Ben anlamadım nasıl olmuş? Havale mi yapmış alışveriş mi?

Olay o kadar karışık ve saçma ki kart kayıp değilesimde ve arayan kkişi o bbankanin numarasıyla ariyo sizin aadınıza bi oyun sitesi bbeşbin TL çekmek istiyo onayliyomusunuz diye esimde hayır tabiki diye o ssırada başka işlem yapıyorlar diğertaraftan eeşim şirket hhattıyla o numarayı ariyo ... Banka genel müdürlüğü diyo esimde doğal olarak inaniyo ve konuşma sonrası 8 işlemle toplam 9.750 TL havale oluyo eşime msj gelince hemen bbankayı arayıp iptal işlemi bbaşvurmuş fakatpara hesaba gecmis bile. Ve adam tekrar arayıp teşekkür eetmiş esimde yazıkgünah kküçük evladım var üc kkuruşa cçalışıyorum ddemiş adamda gülerek banane demiş . ( harfler kendiliğinden çift cçıkıyor kusura bbakmayın bende anlamadım)

Canim aynisi abimin basina geldi,hemde hastane de yatarken..iki kere yuklu meblagda para cekilmis ustelik sifre istemeden..abim geceyi zor etti..yanlis hatirlamiyorsam bankaya yazi yazmisti parayi iade etmisti banka..ceken firma yurt disinda idi..
Esinizde banka ile gorussun onlar muhakkak yonlendirecektir.Cok gecmis olsun bu arada..

Bankaya bildirdi eşimkendi bile giremiyo kapalı suan bütün hesaplar karakola gitti şikayet etti ifade verdi ama gelin görün ki karakoldaki tutum su: bak şikayet ediyorsun ama bütün telefon kayıtlarını dinlerim bir sonuç çıkmazsa nezarette sabahlarsin ona göre emin misin son kararın mi şikayetçi misin bu ne arkadaş yarışma sanki adam utanmasa bizi suçlayıp nezarete atacak. Yarında savcılığa gidecek bakalim bekleyip görcez ama sonuç çıkmazsa ne yapicaz orası mechul

Bana sanki eşiniz birşeyleri onaylamış gibi geldi yoksa onaylamadan böyle bişey çok zor yani.anlatmadığı yada atladığı bişey olabilir vicdan azabıyla.olan olmuş ama bankayla mutlaka iletişimde kalın ve arkasını arayın yoksa ödemek zorunda kalırsınız

Olay o kadar karışık ve saçma ki kart kayıp değilesimde ve arayan kkişi o bbankanin numarasıyla ariyo sizin aadınıza bi oyun sitesi bbeşbin TL çekmek istiyo onayliyomusunuz diye esimde hayır tabiki diye o ssırada başka işlem yapıyorlar diğertaraftan eeşim şirket hhattıyla o numarayı ariyo ... Banka genel müdürlüğü diyo esimde doğal olarak inaniyo ve konuşma sonrası 8 işlemle toplam 9.750 TL havale oluyo eşime msj gelince hemen bbankayı arayıp iptal işlemi bbaşvurmuş fakatpara hesaba gecmis bile. Ve adam tekrar arayıp teşekkür eetmiş esimde yazıkgünah kküçük evladım var üc kkuruşa cçalışıyorum ddemiş adamda gülerek banane demiş . ( harfler kendiliğinden çift cçıkıyor kusura bbakmayın bende anlamadım)
Yok artık bide tekrar arayıp dalga mı geçmiş:KK57: Eşinizi konuştururken hesap bilgilerine mi ulaştılar acaba . Allah yardımcınız olsun.

Nasil ya bu kadar basitmi para haangi hesabaa yatmis bunlar cikar.adamlar dolandiriciligi sektor haline getirmis.
geçen yıl bizi de 34000 biri dolandirdi kişi belli elimizde senetler adam suçunu kabul etti ama serbest dolaşıyor ceza almadı.
inşallah para ödemek zorunda kalmaSiniz

Eşim başta söylediğim besbinin iptalini onaylamış ve numara bankanin olunca doğal olarak. Farklı numara olsa neyse ama tanıdık 444 banka numarası kim olsa inanir

Beş bin tlnin iptalini onaylamış tamam e diğer para nerden çıktı onu anlamadim.
Bana öyle geliyor ki eşiniz oyun sitelerinde harcamış olmasın gerçekten. Hani 5 bin yatiririm 15 bin alırım borç harç kapanır diye dusunmustur olmayincada size böyle birşey uydurmuştur.

Back
X