• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandirildik :((

Eşim iddia bile yapamaz sevmez anlamaz takip etmez yLan söylediğini asla düşünmüyorum söyleyecek olsa başka türlü söyler. Teyzesinin oğlu 10-15 liraya iddia oynar ona bile kızar haydan gelen huya gier diye

Olay o kadar karışık ve saçma ki kart kayıp değilesimde ve arayan kkişi o bbankanin numarasıyla ariyo sizin aadınıza bi oyun sitesi bbeşbin TL çekmek istiyo onayliyomusunuz diye esimde hayır tabiki diye o ssırada başka işlem yapıyorlar diğertaraftan eeşim şirket hhattıyla o numarayı ariyo ... Banka genel müdürlüğü diyo esimde doğal olarak inaniyo ve konuşma sonrası 8 işlemle toplam 9.750 TL havale oluyo eşime msj gelince hemen bbankayı arayıp iptal işlemi bbaşvurmuş fakatpara hesaba gecmis bile. Ve adam tekrar arayıp teşekkür eetmiş esimde yazıkgünah kküçük evladım var üc kkuruşa cçalışıyorum ddemiş adamda gülerek banane demiş . ( harfler kendiliğinden çift cçıkıyor kusura bbakmayın bende anlamadım)
Çok enteresan
Umarım açığa çıkar

Nasıl bir ortam olduk telefonla oturdukları yerden para akışı yapıyorlar.kafaları nasıl neye çalışıyor.
tanımadığımız numara arasında açmaya korkar olduk dolandiricimi diye
allah vicdan versin

Eğer karttan çekilen para dolandırıcılık olursa banka karşılıyor diye biliyorum.

Bu isler bu kadar basit değil. Ne yazdığınız anlaşılmıyor.
Gidin bir avukata danışın.
İsin peşini de bırakmayın.

Merhaba arkadaşlar çok k9tüyüm 21 aylik evliyim 7aylik oğlum var düğün masrafları hep biz yaptık KV saolsun komşu düğünü gibi masraf yaptı kinada elime koyulan altini bile esim aldi verdi annesine.bütün takı altınlar borca gitti 1 yıl çalıştım hep borç ödedik. Çocuk oldu raporum bitti KV doldurmasiyla yeri geldi esimle kavga ettik çalışmamak için lüks bi hayatim yok ama hala borcum var ve eşimin maaşı çok az neyse biz yine idare etmeye calisiyoduk takı bugün eşim arayana kadar eşimin kredi kartından hiç tanımadığınız biri kendine 9.750 TL havale yapmış eşim öğrendiğinde beri agliyo sinirden ben de aynı durumdayım şikayet ettik ama sonuç çıkmazsa siz ödemek zorundasınız demiş banka ben şimdi ne yapicam. Eşim ben onu ödersem vururum kendimi diyo yada ödemem giderim cezaevine ne yapicaz akşamdan beri oğlum baktıkça aglayasim geliyo.

ya nasil böyle birsey oluyor? nasil bir banka bu o kisiyi bulamiyor? havale yapilan tarih sisteme gecmistir Allah askina elini kolunu sallaya sallaya nasil böyle birsey oluyor? Lütfen bankaya sorusturma acin yada nr bileyim arastirin ve o kisiyi bulmaya calisin.

Olay o kadar karışık ve saçma ki kart kayıp değilesimde ve arayan kkişi o bbankanin numarasıyla ariyo sizin aadınıza bi oyun sitesi bbeşbin TL çekmek istiyo onayliyomusunuz diye esimde hayır tabiki diye o ssırada başka işlem yapıyorlar diğertaraftan eeşim şirket hhattıyla o numarayı ariyo ... Banka genel müdürlüğü diyo esimde doğal olarak inaniyo ve konuşma sonrası 8 işlemle toplam 9.750 TL havale oluyo eşime msj gelince hemen bbankayı arayıp iptal işlemi bbaşvurmuş fakatpara hesaba gecmis bile. Ve adam tekrar arayıp teşekkür eetmiş esimde yazıkgünah kküçük evladım var üc kkuruşa cçalışıyorum ddemiş adamda gülerek banane demiş . ( harfler kendiliğinden çift cçıkıyor kusura bbakmayın bende anlamadım)

Mutlaka savcılığa suç duyurusunda bulunun. Bankadan şikayetçi olun. Bankaya bildirdiginiz Bilgileriniz başkasının eline geçmiş sonuçta. Artı şikayet vara bu konu hakkında yazı yazın. Banka sizinle iletişime geçecektir. Sonuçta yüklü miktar sizin izninizi almaları gerekebilir. Rabbim yardım etsin.

ya nasil böyle birsey oluyor? nasil bir banka bu o kisiyi bulamiyor? havale yapilan tarih sisteme gecmistir Allah askina elini kolunu sallaya sallaya nasil böyle birsey oluyor? Lütfen bankaya sorusturma acin yada nr bileyim arastirin ve o kisiyi bulmaya calisin.

Şikayet vara (site ismi vermek dpgru mu bilmiyorum ama onemli bir durum ve etkili) yazsın. Geri donuyor banka ve çözümlemeye calisiyor

Bankaya bildirdi eşimkendi bile giremiyo kapalı suan bütün hesaplar karakola gitti şikayet etti ifade verdi ama gelin görün ki karakoldaki tutum su: bak şikayet ediyorsun ama bütün telefon kayıtlarını dinlerim bir sonuç çıkmazsa nezarette sabahlarsin ona göre emin misin son kararın mi şikayetçi misin bu ne arkadaş yarışma sanki adam utanmasa bizi suçlayıp nezarete atacak. Yarında savcılığa gidecek bakalim bekleyip görcez ama sonuç çıkmazsa ne yapicaz orası mechul

Telefon dolandırıcılığı bu paranın kimin hesabina gittigi de belli. Korkmayın banka parayi geri alır.

öncelikle eşinizden telefon görüşmesi sırasında kart bilgilerini almışlar orası belli oldu.bu şekilde hesaba ulaşmışlardır.ancak banka ne olursa olsun telefonla ulaşarak bu kadar yüklü meblayı onaylıyor musunuz diye sormalıydı.bu sebepten bankanın üstüne gitmelisiniz mutlaka..
bir de ben ilk mesajınızdaki durumj anlamadım..elinizdkei tüm altınları bozdurup evlilk masraflarınızı karşılıyor doğru mu anladım? sonraki borçlar neden peki?

Benim kuzenimin kredi kartından nasıl olduysa taa San Fransiscodan 40 euro çekilmiş.
Hatta 2000 TL daha çekilmeye çalışılmış ancak yeterli bakiye olmadığı için çekememişler.
Kart numarasını ve arkadaki CV no'sunu nasıl bulup çekebilmişler anlayamadık.

eşinizin şifresini bilmeleri lazım ,onuda geçtim ekstrede çıkar ve nereye gittiği gözükür.banka siz ödersiniz diye bişey söyleyemez ,ayrıca kredi kartından nakit eft yapıldığını ilk kez duyuyorum.limiti nekadar 20 bin falanmı?yanlış hesaba yaptığın eft bile aynı gün iade ediliyor.atm de dolandırıcıları bulunuyor çekilen para iade ediliyor.hatta örnek vereyim bizim * bir banka ya yatar maaşımız patronumunkinide ben çekiyordum hamile olduğu için çıkamıyordu dışarı,bizim banka atm si önce kartı veriyor sonra parayı birgün kendi çekmek için gitmiş tutarı falan yazmış kartı verince hesapta para yok sanıp dönmüş gelmiş ,arkasında bekleyen kişide şak diye parayı alıp gitmiş onu bile buldular ve para bize geldi düşün artık

Çok gecmıs olsun ne dıyecegımı sasırdım

Merhaba arkadaşlar çok k9tüyüm 21 aylik evliyim 7aylik oğlum var düğün masrafları hep biz yaptık KV saolsun komşu düğünü gibi masraf yaptı kinada elime koyulan altini bile esim aldi verdi annesine.bütün takı altınlar borca gitti 1 yıl çalıştım hep borç ödedik. Çocuk oldu raporum bitti KV doldurmasiyla yeri geldi esimle kavga ettik çalışmamak için lüks bi hayatim yok ama hala borcum var ve eşimin maaşı çok az neyse biz yine idare etmeye calisiyoduk takı bugün eşim arayana kadar eşimin kredi kartından hiç tanımadığınız biri kendine 9.750 TL havale yapmış eşim öğrendiğinde beri agliyo sinirden ben de aynı durumdayım şikayet ettik ama sonuç çıkmazsa siz ödemek zorundasınız demiş banka ben şimdi ne yapicam. Eşim ben onu ödersem vururum kendimi diyo yada ödemem giderim cezaevine ne yapicaz akşamdan beri oğlum baktıkça aglayasim geliyo.

arkadaşım önce sakin olun. bankalardaki personel hukuki süreçleri bilemeyebilir ve borçlu siz olduğunuz için siz ödemek zorundasınız diyebilir.
direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun ve bunu sakın geciktirmeyin. o süre zarfında dava devam ederken bankaya savcılık borcu dondurun talimatı verebilir.

canım arkadaşımında başına geldi norveçten bi elektronik eşya mağazasından 1000 tl lik alışverişi Euro yada dolar olarak bilmiyorum çekmişler karttan aldı bankadan parasını ama iki ay sürdü.

Pislikler pis islere kafa yoracağına faydalı şeye yorsalar atomu parçalarlar.muhtemelen kartı kopyalamıslardır. Uf tük.haklarına basvurun

Kullanılan kartın bankasına gidip dilekçe veriyorsunuz , onlar hallediyor.
Kardeşimin kartı kopyalanıp Amerika'da alışveriş yapıldı , bankanın güvenlik açığı olduğu için ilgilendiler hemen.

Ben anlayamadım eşiniz telefonda kendi bilgilerini vermiş o şekilde mi kullanılmış kart?

Back
X