- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
Sebep olarak pandemi ve BDDK surecini gösteriyorlar.Anlayamadım parayı vermiyorlar mı?.
Sebep nedir?
Biz kabul etmiyoruz parayı verin diye bastırcaksınız. Olmazsa avukata vericez diceksiniz. Ayrıca sosyal medyada paylaşıp rezil edin.
Teklif yok.Sistem nasil isliyor ki faizsiz? Yani sonuc olarak ne teklif ediyorlar
Sebep olarak pandemi ve BDDK surecini gösteriyorlar.
30 Haziran da noterden ihtarname göndereceğimi ve gecikme için maddi manevi tazminat davası açacağımı da belirttim.Farklı fikirler de almak istedim.
Başka neler yapabilirim
Yazdım.Sosyal medyada ifşa edin+ şikayet vara yazın
Faiz yerine organizasyon ücreti ödedik.Bu kamu spotunu 100.kez yazıyorum. Rica ediyorum banka olmayan yerlerden uzak durun yoksa türlü türlü saçmalık yaşarsınız. Kimse kimseye bedava para vermiyor, faiz yok diyen yerler de aidat alıyor, işletme parası alıyor bir şekilde para gene ödüyorsunuz hiçbir fark yok. Bu tür işletmelerin derdi din, faiz falan değil asla dertleri para toplamak inançlı insanları kandırıyorlar işte. Tekrar yazıyorum bankadan şaşmayın.
Faiz yerine organizasyon ücreti ödedik.
Acı bir tecrübe ile bu kanıya vardım sonunda katılıyorum kesinlikle
Resmen ben yandım eller yanmasın modundayım
Noterden ihtarname göndermenin bir tesiri olur mu yoksa direk avukata vekalet verip dava açma yoluna mi gitmeliyim?Yapmış olduğunuz sözleşmeyi alıp bir avukattan danışma hizmeti alın. En sağlıklı bilgiyi bu şekilde alırsınız.
Avukatım ama sözleşme madde ve şartlarını incelemeden şunu yapın demek olmaz. Danışma hizmeti esnasında nasıl bir süreç izleyebilirsiniz uzun uzadıya konuşursunuz zaten.
Kaçacaklarsa zaten paranızı hiç vermeyeceklerdirNoterden ihtarname göndermenin bir tesiri olur mu yoksa direk avukata vekalet verip dava açma yoluna mi gitmeliyim?
Dava süreci beni korkutuyor açıkçası adli tatil dava süreci o bu derken adamlar paraları alıp kaça da bilir
Umarım CherryBiraz diş gösterin noterden ihtarname çekince popoları tutuşunca öderler bence. Biraz uğraşırsınız ama alırsınız bence
İnternete o firmayı yazıp baktığımda ne gazete haberleri ne dava süreçleri gördüm.Yorumlarda tek tek okudum.Son iki ayda sistem patlamış durumda ne olur ne biter bilemiyorum.Kaçacaklarsa zaten paranızı hiç vermeyeceklerdir
Yasal olarak haklarınızı arayın bence de
Dava gerekiyorsa dava aracılığıyla
Evet yaa ,sonuna kadar katiliyorum sizeBu kamu spotunu 100.kez yazıyorum. Rica ediyorum banka olmayan yerlerden uzak durun yoksa türlü türlü saçmalık yaşarsınız. Kimse kimseye bedava para vermiyor, faiz yok diyen yerler de aidat alıyor, işletme parası alıyor bir şekilde para gene ödüyorsunuz hiçbir fark yok. Bu tür işletmelerin derdi din, faiz falan değil asla dertleri dinin adını kullanıp para toplamak inançlı insanları kandırıyorlar işte. Tekrar yazıyorum bankadan şaşmayın.
Ben hukuki işlemleri tarafların kendisinin yapması görüşünde değilim. Eğitiminiz bu yönde değilse atlayacağınız bir detay dava sürecinizi olumsuz etkileyebilir.Noterden ihtarname göndermenin bir tesiri olur mu yoksa direk avukata vekalet verip dava açma yoluna mi gitmeliyim?
Dava süreci beni korkutuyor açıkçası adli tatil dava süreci o bu derken adamlar paraları alıp kaça da bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?