- 9 Mart 2011
- 12.003
- 9.625
- 448
- Konu Sahibi Etegiminpilesi
-
yani anlamıyorum sırf adı faiz değil diye işin içine faiz girmediğine inanıyor musunuz gerçektenFaiz yerine organizasyon ücreti ödedik.
Acı bir tecrübe ile bu kanıya vardım sonunda katılıyorum kesinlikle
Resmen ben yandım eller yanmasın modundayım
Ne güzel kusmussunuz eleminizi kederinizi peki sonuç?yani anlamıyorum sırf adı faiz değil diye işin içine faiz girmediğine inanıyor musunuz gerçekten
başka türlü bu çark nasıl dönebilir
diyecek bi şey yok
insan nasıl inanç ve duygularının sömürülmesine izin verir anlamıyorum
Teşekkür ediyorum.Pıtrak gibi adım başı farklı adlarla ‘faizsiz birikim’ şirketlerinin açılmasından belliydi bu işin patlayacağı.
Benim çalıştığım ilçede 1-2 kmlik yol boyunca 5 farklı firmanın tabelasını görünce ‘hah dedim sıra bunlara para yatıranlarda’…
Acilen bir avukatla görüşün derim.
Kardeşim avukat ona sordum sözleşmeyi incelemek lazım dedi.
Ne güzel kusmussunuz eleminizi kederinizi peki sonuç?
Avukat mısınız? Hayır.
Çözüm öneriniz nedir?
Ben duygularımın sömürüldüğünün farkındayım.
Farklı bir fikir varsa fikirlerinizi paylaşın lütfen.
Aynı firma ile araba aldık. Pek sıkıntı yaşamadık ama sıkıntı yaşamaya müsait olaylar oldu ucuz atlattık. Ben de asla tavsiye etmem.Umarım Cherry
Yok yere can sıkıntısı.
Kesinlikle önermiyorum.Halime bakıp ders alsın diğer üyelerde.
Ödediğimiz harç ve masraflarda üstümüze kar kalıyor.Bu tarz yerlerden paranızı geri almak çok zordur. Yazdığınız firmayı ilk defa duydum ki bu tarz firmaların en bilinenleri bile böyle şeyler yapıyor. Sikayetvar’a yazınca bazı firmalar geri dönüş yapıyor onu bir deneyin. Onun dışında dava açıp kazansanız bile paranızı zor tahsil edersiniz ne yazık ki. Dava kazanılınca insanlar direkt parasını alır sanıyor ama adam vermezse ve hesapları boşsa yine alamazsın
4 hafta önce mi şikayet ettiniz? Ahhh ahhh tv de yıllardır anlatılıyor haberlerde bu tür dolandırıcılıklar ama akıllanmıyoruz. Kimi fazla para hırsına tüm altınlarını kuyumcuya götürüp veriyor senetsiz sepetsiz kimi örgüt bağlantınız var altın para verin geri vereceğiz yalanına kanıyor kimi çiftlikbank türü yerlerde kimi de güvenli olmayan kripto para şirketlerinde battı. Bunları görüpte halaa aynı tuzaklara düşenlere ben üzülmüyorum maalesefYazdım.
Hesabınız varsa destek olabilir misiniz?
Birarabam - Şikayetvar
Birarabam ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, kuruluşa dair gelen yorum, şikayet & önerilere Şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Önceki mesajlarda yazmıştım.4 hafta önce mi şikayet ettiniz? Ahhh ahhh tv de yıllardır anlatılıyor haberlerde bu tür dolandırıcılıklar ama akıllanmıyoruz. Kimi fazla para hırsına tüm altınlarını kuyumcuya götürüp veriyor senetsiz sepetsiz kimi örgüt bağlantınız var altın para verin geri vereceğiz yalanına kanıyor kimi çiftlikbank türü yerlerde kimi de güvenli olmayan kripto para şirketlerinde battı. Bunları görüpte halaa aynı tuzaklara düşenlere ben üzülmüyorum maalesef
Bir yerde bir açık olduğunu düşünüyorum bende.Galiba baya para sıkıntısı çekiyorlar. Sürekli arayıp kalan taksitlerinizi topluca ödeyin şöyle çekilişe katalım böyle yapalım vs diyorlar.
Siz ne zaman aldınız arabayı?Aynı firma ile araba aldık. Pek sıkıntı yaşamadık ama sıkıntı yaşamaya müsait olaylar oldu ucuz atlattık. Ben de asla tavsiye etmem.
Geçen yıl Haziran. Mayıs denmişti Hazirana sarkıttılar. Sarsıntıların yeni başladığı zamanmış meğer.Siz ne zaman aldınız arabayı?
Umarım kurtulursunuz bu beladan tez zamandaÖnceki mesajlarda yazmıştım.
Benim arkadaşım bu sistemden ev aldı ve sistemle ilgili şikayetlere baktığımda Nisan ayında başlıyor yani ben sisteme katıldıktan 3 ay sonra.
Tabiki katilinmamasi gereken bir sistem.
Ben bunu acı bir tecrübe ile sabitledim.
Sizlerin ve cevrenizdekilerin bulaşmamasını tavsiye ederim
Geçen yıl Haziran. Mayıs denmişti Hazirana sarkıttılar. Sarsıntıların yeni başladığı zamanmış meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?