Dolandırıldım.Avukat arkadaşlar bakabilir mi?

Faiz yerine organizasyon ücreti ödedik.
Acı bir tecrübe ile bu kanıya vardım sonunda katılıyorum kesinlikle
Resmen ben yandım eller yanmasın modundayım
yani anlamıyorum sırf adı faiz değil diye işin içine faiz girmediğine inanıyor musunuz gerçekten
başka türlü bu çark nasıl dönebilir
diyecek bi şey yok
insan nasıl inanç ve duygularının sömürülmesine izin verir anlamıyorum

Pıtrak gibi adım başı farklı adlarla ‘faizsiz birikim’ şirketlerinin açılmasından belliydi bu işin patlayacağı.
Benim çalıştığım ilçede 1-2 kmlik yol boyunca 5 farklı firmanın tabelasını görünce ‘hah dedim bitcoinzedelerden sonra sıra bunlara para yatıranlara geldi’…
Acilen bir avukatla görüşün derim.
Kardeşim avukat ona sordum sözleşmeyi incelemek lazım dedi.

Son düzenleme:
Ne güzel kusmussunuz eleminizi kederinizi peki sonuç?
Avukat mısınız? Hayır.
Çözüm öneriniz nedir?
Ben duygularımın sömürüldüğünün farkındayım.
Farklı bir fikir varsa fikirlerinizi paylaşın lütfen.

Teşekkür ediyorum.
Pazartesi avukat arkadaşımı ziyaret edeceğim.
Farklı bir avukat arkadaşıma telefonda sözleşmeyi okuduğumda olumlu şeyler söyledi.
Sadece süreç hoş değil.
Dikkatli olmakta fayda var

Iki önce bir arkadaş da benzer sorununu anlattı bana. Ertelemişler sürekli para vermeyi. En son demiş ki arkadaşım lanet olsun anaparami verin o zaman. Ilk basta imza attırdıkları sözleşmede " cayma durumunda para 8 ay sonra verilecek " yazıyormuş. Artık 8 ay bekleyecek yaklaşık 30 bin lirasını almak için. Bu parayı altına yatırmış olsaydi bir senede çok iyi getirisi olabilirdi

belki böyle bir işe bulaşmak isteyen olur da araştırma yaparsa karşısına çıkar başlık ve baştan sömürülmeyebilir

Galiba baya para sıkıntısı çekiyorlar. Sürekli arayıp kalan taksitlerinizi topluca ödeyin şöyle çekilişe katalım böyle yapalım vs diyorlar.

Ödediğimiz harç ve masraflarda üstümüze kar kalıyor.
Ekleme yapmak istedim :)

4 hafta önce mi şikayet ettiniz? Ahhh ahhh tv de yıllardır anlatılıyor haberlerde bu tür dolandırıcılıklar ama akıllanmıyoruz. Kimi fazla para hırsına tüm altınlarını kuyumcuya götürüp veriyor senetsiz sepetsiz kimi örgüt bağlantınız var altın para verin geri vereceğiz yalanına kanıyor kimi çiftlikbank türü yerlerde kimi de güvenli olmayan kripto para şirketlerinde battı. Bunları görüpte halaa aynı tuzaklara düşenlere ben üzülmüyorum maalesef

Önceki mesajlarda yazmıştım.
Benim arkadaşım bu sistemden ev aldı ve sistemle ilgili şikayetlere baktığımda Nisan ayında başlıyor yani ben sisteme katıldıktan 3 ay sonra.
Tabiki katilinmamasi gereken bir sistem.
Ben bunu acı bir tecrübe ile sabitledim.
Sizlerin ve cevrenizdekilerin bulaşmamasını tavsiye ederim

Galiba baya para sıkıntısı çekiyorlar. Sürekli arayıp kalan taksitlerinizi topluca ödeyin şöyle çekilişe katalım böyle yapalım vs diyorlar.
Bir yerde bir açık olduğunu düşünüyorum bende.
Nisan ayında başlamış çünkü şikayetler.
Öncesinde ben böyle bir şikayete denk gelmemiştim

ben de eminevim e girecektim bir ara. hafızam yanılatabilir 30 yıllık firma diye hatırlıyorum. bayağı araştırdım, şikayet sitelerinde fln para kaybına uğrayan yoktu. buna rağmen güvenemedim. bir sürü firma var yeni açılan benzeri. bunların kurucusu ne kadar güçlü bilmek lazım, arkasında kim var, yeni yetme bir firma iş alamazsa patlaması normal. para yatırırken çoook araştırmak lazım. bu yeni firmalara hem de pandemi döneminde para yatırmak doğru değil. siz de bir an önce yasal süreci başlatın. iflas ilan ederlerse parayı almanız zorlaşır. ilk başlatanlar alabiliyor parayı. kasadaki parayı sırayla veriyorlar. para bitince diğerleri kalıyor.

Umarım kurtulursunuz bu beladan tez zamanda

Merhaba, annemle babam aynı firmayla ev aldılar. Tam olarak aynı sorunu yaşadık. Teslimatımız mart ayında olması gerekiyordu ama daha bu ay alacağız. Sebep olarak pandemiyi gösterdiler ve “ne yapalım biz mi başlattık pandemiyi?” Diye ters ters konuşup üste çıktılar. Biz de sözleşmede bir açık aradık ama maalesef bulamadık. İnşallah siz halledebilirsiniz bu durumu. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…