Dolandirildim resmen . .

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaslar,
Aptaligima gülsem mi şov sem mi bilemedim.
Fal merakindan..
Arkadaşlar ben .... üye oldum, ve ilk kez tarot baktirmak istedim. Yaşadığım yerde tarot ile ilgili bakan olmadigi için bende merakımdan denemek istedim.

Herneyse üye oldum. Ve para yatırdım. Ve tarot baktirmak için sözde bir uzman seçtim.
Geri aradı beni.

Merhaba adın ne, ismimi verdim da once görüştük mu yada farklı hesaptan yazdın mı hayır dedim başka dediki chat le yazabilirsin dedi bende dedimki chate denedim ama olmadı.

Yine dene olmazsa sonra yine ararsın dedi. Tmm dedim. Ama her iki tarafta meşgul oldu da sonra dedim başkasına baktirayim dedim. 1 beklemekte yazıyordu. Bakiyem baktım. 0.35 . Fal baktirmadan param gitti. Danışmanlık hizmet faturasına baktım sure: 52 saniye yazıyor ..

Kendimi çok aptal hissetim resmen dolandırılmış bir fal merak yuzunde. Ne gelirse meraktan geliyor bunu anlamış oldim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bende önceden fal baktım ve tabiri caizse hayvan gibi para kazandım kafede falan bakmıyordum ama telefondan bakıyordum 500 liralık fallarım vardı en ucuzu 50 liraydı ve insan lar çıldırmış gibi fal baktırıyodu her türlü aklına gele bilecek fala bakıyordum size göre aslında bakmıyordum bana göre uyduruyordum insanları inandırıcılık yetenegimle olmamış şeylere olmayan kişilere inandırıyordum çok kişi kandırdım hiç kimsede bana yalan söylüyorsun demedi inanmayanın üstüne gidiyordum inandırıyordum sözüm ona hiç bi falcıya inanma hepsi yalan söylüyor gaybı Allahtan başka kimse bilemez çok şükür falı bıraktım artım dua ediyorum hergün Allah beni affetsin diye lütfen geçmişte yaptıgım şeyden dolayı da kimse bana kötü yorum yapmasın

Samimi yazdığınız icin tesekur ediyorum haklisin. Cahillik ettim. Yurdisinda yasiyorum ve burda cidden fal bakicak yerler yok yada tanıdığım. Astrocenter üye oldum 5000 danışmanlığı var yazıyordu ve 100 bin yorum bende baktirmak istedim.

Ben size anlatayım mı fark etmişseniz hep yuvarlak şeyler söylerler herkesim hayatında olabilecek şeyler...

yüzyüze bakarken sizde aa doğru ya var böyle bir durum dediğinizde dediklerinize göre bir fal gidişatı belirler...

belki dolandırıcılar ama insan analizi konusunda mükemmeller...
Ve dolandırıldım olmayacaktı o başlık...
Dolandırılmayı ısrarla istedim olacaktı sanırım...
Ki ben dolandırılmak olarak bakamıyorum ya fal konularına yok arkadaşım öyle şıp diye bir şeyleri bilmek...

kendi eğlencenize bütçe ayırmışsınız...

İnsanşarın baktıgı fal diye bişey yok günümüzde insanları kullanmak insanları kandırmak için söylenen yalan bunlar bunu yapanlarda insanlardan kendini üstün gören ama hiç bi halt bilmeyen insa lar önceden buna bende dahildim ama çok ŞÜKÜR RABBİM BANA yalancılıgı acizligi bırakmayı nasip etti

Ben bu parayla fal merakını hiç anlamıyorum. Bir arkadaşımla kahve içmeye gittik. Orada ister tarot, ister kahve falı bakıyorlarmış. Bu tutturdu baktıralım. Dedim hayatta fal için para harcamam. O zaman ben baktırcam yanımda dur dedi. Tama dedim. Adam geldi kartları açtı ezbere ve hızlı konusuyor. Hep laf salatası. Diyor ki ben ölülerlede konuşabiliyorum. En son Hitlerin doktoru ile konuştum dedi Eee ne dedi dedim Dalga gectiğimi anlayınca bozuldu Yani resmen civatayı sıyırmış

Öğrenciyken bir tarot kafede garsonluk yapıyordum. Yaklaşık 45-55 yaş arası burnundan kıl aldırmayan kokoş kadınlardı falcılar. Müşterilerin çoğu da elit kesimdendi. Birbirlerinin arkalarından konuştukları şeylere inanamazsınız. Gülerek anlatıyorlardı fal seanslarını "ay kadına şöyle dedim inandı" gibi. Patron vardı, mafya babası gibi bir adamdı. Küçük "motivasyon" toplantıları düzenlerdi falcılara hatırladığım kadarıyla; onlara gelen müşterilerin büyük çoğunluğunun kadın olduğunu söylüyordu. Yüzde doksan adamı elinde tutamamıştır, hiçbir çaresi kalmayıp size gelmiştir diyordu. Çok küçük bir yüzde de iş ve para için geliyor buna göre fal bakın müşterilere diyordu. Hiçbir falcı da demiyordu benim sezgilerim güçlü geleceği görüyorum falan diye. Onu şöyle kandırdım bunu böyle etkiledim deyip gülüyorlardı.

Ben sizden çok sizin gibilere o paraları yediren aklı kıt insanlara kötü yorum yapma gereği duyuyorum. Onlar olmasa siz o dolandırıcılığï yapamazdınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…