Dolandirildim resmen . .

Şimdi belki bana kızcaksınız ama. Bir kitaba 30 TL çok para vermem diyenler 100 TL sine fal için kıyıyorlar. Okuyun kitap okuyun, gazete okuyun, internetten haber okuyun. O zaman her duyduğunuza inanmazsınız. Başkasının fikriyle değil, araştırıp fikir edinip, kendi fikrinizle hareket edersiniz.

BDV'de sürekli fal ile ilgili konu açan sizdiniz galiba. Niye bu kadar fala takıntılısınız çözemedim ama bu fal merakı daha çok para harcatır size.
Benimde böyle takıntılı bir arkadaşım vardı hâlâ da meraklıdır. Bi kere de benim yanımda baktırmıştı kahve ve tarot birlikte bakıyordu oğlan cafeye gelmişti telefonla çağırdı. Suratı bembeyazdı bakan kişinin ben korkmuştum, sen baktırmayacak mısın dedi bende yok benim falım fallanmış nişanlıyım demiştim o evlilik var mı diye baktırıyordu

Hem okudukça Türkçeleri de gelişir.

Değil mi konu sahibi?

Zamanında Tarot kartlari ve kitabını aldım.
Şimdi deseler ki çok iyi Tarot bakan biri var asla baktırmam ve bakmam. Ayrıca kahve falıda enerjim tutarsa döktürürdüm.
Kellemi kesseler kahve falı ne bakar nede baktırırım.
Gayb Allah'tan başka kimse bilemez.

Neyse olan olmuş.
ders olmuştur umarım.
bende fal baktırırım ama bedavaysa eğer
Onun dışında fal gibi şeylere asla para ödemem.
bende yurtdışındayım.
merak ettim nasıl üşenmeden gidip para yatırdınız,uğraştınız?
ne bileyim fal için o uğraşa asla değmez ona şaşırdım

Allahın elcisi bile gaybı bilmezken aciz bi beşeriden medet ummak ne tuaf bi yanılgıdır

Bir kahve içip özelden atarsanız bakarım falınıza Eğlencesine yapılır bunlar, para vermeyin.

21. yüzyılda hala falden medet uman ve bu merak yüzünden para kaptıran/kaybeden insanlara üzülmüyorum nedense.
İçimden dolandırıcılara "helal olsun" demek geliyor.

Ortamda arkadslarla girgirina baktigimiz fal disinda gidp de 5 kuruş vermisligim bakmisligim, baktirmisligim yoktur. Gelecegi kimse bilemez zaten o ayri mevzu da bilse de ben bilmek istemem, hayatimda berbat bisey olacaksa bunun olacagi günu bekleyip durmak epey yorucu olurdu, fala kafayi takmaktan vazgecin hayatiniz fal olmus

Gaybi sadece Allah bilir.Fal olayi buyuk gunah.Herkes hata yapar hepimiz bos seylere para harcamisizdir.Onemli olan bi daha tekrarlamamak.

Reactions: H M
Fal bakan biriyim ve size onerim boyle seylere inanmayin.
*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…