Dolandirildim resmen . .

Keşke o paraya birkaç kitap alıp okusaydiniz daha faydalı olurdu sizin için azıcık yazmayı falan öğrenirdiniz... Yazık olmuş.

ciddi ciddi merak ediyorum bu fal işlerinden ne anlıyorsunuz?
yani tarot falı baktırdınız, kadın geçmişe dair bişeyler bildi diyelim bu ne işinize yarayacak? geleceği bileceğini zaten düşünmüyorum yani insanüstü varlık mı bu tarot veya başka çeşit fal bakanlar?
aklı olan insanın bulaşacağı şeyler değil.

Astroloji haritanıza baktırmak daha güvenilir ve mantıklı vedik astrolojisi kadersel konularla ilgilidir .

Reactions: H M
Adamın başına ne gelirse ya meraktan....
Derler ya,o hesap olmus bu birazda.
Cidden kimse bilemez geleceği,atıyordur,tutuyordur yada yukarıda fal bakan arkadaşın dediği gibi sizi ikna ediyordur bir şekilde,bunlara inanarak paranizı kaptırmayin.
Arkadaş arasında,eğlencesine vs tamam da fala para ödemek bana hep tuhaf gelmiştir. Asla anlamayacağım sanırım bu kafayı.

Reactions: H M
Ben fala bin tl den fazla.odemistim bi ara.
Bir tanesinin gercekten enteresan bi sekilde cikiyordu.ama param yok buna verecek
Hatta kadinin dedigi seye olmaz canim öyle sey ben boyle yapmayacagim vs dedigim ne varsa onun dedigi gibi oldu

Valla eline sağlık böyle ottan çöpten şeylere bel bağlayanlara az bile

Fal baktırarak Allahın sizin için yazdığı güzel şeyleri erteledigini biliyor musunuz?

Ben fala bin tl den fazla.odemistim bi ara.
Bir tanesinin gercekten enteresan bi sekilde cikiyordu.ama param yok buna verecek
Hatta kadinin dedigi seye olmaz canim öyle sey ben boyle yapmayacagim vs dedigim ne varsa onun dedigi gibi oldu
Bu da imtihanın bir parcasi.
Allah deniyor.
Bakalım bu kulum bu fal baktirma işine devam edecek mi etmeyecek mi diye.
Falciyi da imtihan ediyor.
Bakalım daha ne kadar ilahlık taslayacak diye.
Gelecekten bilmesi durumuna da istidrac deniliyor.
Her neyse.
Boş işler.

ınsanlar paralarını nereye harcadıgını, hesabını bılsın.
bende sımdı desem kı sıze uzaydan daıre alıcam su kadar para verın bıletınızı vereyım baglarım 30 kısı buna para verecek ınsan bulurum fala para veren buna da verır ne farkı var.

şu fala ınanan ve buna para verenlerı anlamıyorum hayır ılla o yolda para harcayacaksan barı loto oyna en azından zoruna gıtmez

Valla ben bilincaltima etki edip ben istemeden davranislarimi yonlendirmeme yordum.yani fikir zehirlidir derler ya..aynen oyle....soyledigi absurd sey bilincaltima yer ediyor ve onu gerceklestirecek seyler yapiyorum farketmeden bence.
O nedenle biraktim fal isini.param da yok zaten o.paralarla guzellesmem.lazim.

Geleceği görseydin , başına gelecek olan olumsuzlukları hatta öleceğin zamanı ve şeklide görüp , pskolojin bozulur intihar ederdin.
O kadar eminsin yanietmezdim ya hu niye edeyim.kendime bakmazdim.cunku gelecegim degisecek
Cok zengin olcam sayisal loto sonucunu bil gelecekte olacaklari bil.wuhuuu unlu medyum yasemin.hey yavrum hey

geçmişi, bugunu çözdunuz gelecek mi kaldı kurban olayım?
fal merakı neden, öğrenip ne yapacaksınız?
insana verilen en buyuk ödul geçmişin unutturulması, geleceğin bildirilmemesi.
gelecekte başınıza kötu birşey gelecek dese nasıl başa çıkacaksınız? ne gerek var şimdiden uzulmeye.

Valeriaaaa ya burada fal baktırmak için açtığınız konular yüzünden banlanıyorsunuz veya bir fal sitesinin adını yazarak mahkemelik olmanın kapısını aralıyorsunuz.
Dolandırıldığınızı iddia ederken fal sitesi, falcı ismi vb şeyler yazmayın, karşı taraf ticari itibarımızı zedeliyor deyip dava açar, iyiliğiniz için isim vermeden anlatın olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…