Dolandırıldım sanırım:(

Arkadaşlar anneme İnternet'ten elektronik sigara aldırdım,kırık ve eksik çıkmış ve sitenin telefon numaralarına ulaşılamıyor. Çok bişey değil 59 TL ama param Boşa gitti..
Biz perpadan aldık bende bir kere 165 e parfüm aldım sahte çıktı

Arkadaşlar anneme İnternet'ten elektronik sigara aldırdım,kırık ve eksik çıkmış ve sitenin telefon numaralarına ulaşılamıyor. Çok bişey değil 59 TL ama param Boşa gitti..
Doğubanktan da alabilirsin yüz yüze al bence

bende buna benzer durum yaşadım. şirket adı, telefon numarası olduğu halde uğraştım 1 ay. o yüzden arkadaşlar hepimize ders olsun. bilindik 3 site dışında alışveriş ya yapmayın ya da tüm önlemleri alın.

Bizde dolandirilmistik 100 tl ye 2 adet deri ayakkabı yerine bir tane kagitimsi bir ayakkabı geldi üstelik kontrol etmemi beklemeden bilinmeyen kargo parayi alıp çekti gitti essoglu
Arada oluyor en dikkatlı ben bile sahte parfüm aldım Ada'mı aradım biraz göz boyadı sonuç su gibi esas koymuş one million un içine

Bizde dolandirilmistik 100 tl ye 2 adet deri ayakkabı yerine bir tane kagitimsi bir ayakkabı geldi üstelik kontrol etmemi beklemeden bilinmeyen kargo parayi alıp çekti gitti essoglu
Ya aynisi geldi basima sanirim ayni yerden bahsediyoruz. Guya indirimdeymis esim gorunce alalim dedi , 2 deri ayakkabi almistik ikisi 100 tl ydi ama keten ayakkabi geldi. Paketi gorunce suphelendim acmak istedim ama kargocu izin vermedi. Mecbur parayi verdim gitti. Acinca kucuk capli bi sok yasadim. Aldigimiz firmaya guc bela ulastik biz sizi ariycaz dediler halaa ariycaklar.

Internetten elektronik sigara almak buyuk cesaret.. ben sahsen doktora danismadan boyle birseyi asla almam.. bazi siteler guvenilir degil maalesef.. kartinizi kontrol edin..

Bende korse aldım kart geçirdim ertesi gün bankadan bir mesaj bize acil ulaşın diye 3 bin liralık alış veriş yapılmış 10 binlik kartın limiti açık artırma sitesine girip 5 bin liralıkda antika almaya kalkınca banka şüphelenmişgünlerce uğraşdan sonra haloldu ama stresi yetti bide gelen korse iğrençççdi hiç ordaki gibi değildi ikinci kancasına takarken çırtttt yırtıldı ayşe teyzeee reklamı gibi olduo oldu bir daha yapmıyorum kandırıyorlar kesinlikle geçmiş olsun konu sahibi peşini bırakma şikayette bulun mutlaka

Bende bir kuru temizleme firmasından bilgileri vererek temizlik paketi aldım işteyim çok yoğunum kredi kullandıracağım acil işim var telefonu açmış bulundum sudabatmaz hanım size biraz daha yüklene tapalım avantajı şu bu sonra eşime sorucağım işim var dedim kartından çekiyorum dedi hayır dedim kapadım ertesi gün aradı o kadar anlattık hakkımı yiyorsun dedi sonra ben ekstreyi inceledim bunlar meğerse ara ara para çekmişler hemen şikayet ettim
Sizde edin sanal posları usülsuzten ellerinden alınır

Sizede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…