- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
İnce gösteren çorapmış zayıflatmıyor düğün için aldım bilmiyorum nasıl güvendim ama şıan yapmam gerekn ne onu soruyorumValla öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hayret ediyorum.? Bir çorap nasıl inceltebilir?
Azıcık boğazınızı tutup spor yaparsanız kilo verir incelirsiniz.
Yorumlar da hepsi fakedir. Zor bir şey değil.
Adam direk parsyı istedi verdim kargoyu verdi gittiNe kadar odemistiniz? Kapida kargoya bakip sonra odeme yapmiyor musunuz?
İşte öyle bir şey olması mümkün değil zaten onu diyorum. Maalesef yapacak bir şeyiniz yok. Geçmiş olsun.İnce gösteren çorapmış zayıflatmıyor düğün için aldım bilmiyorum nasıl güvendim ama şıan yapmam gerekn ne onu soruyorum
Hiç yapmadım ilk kez yaptım olan olduİnstagramdan güvenip alışveriş yapmak
İnce gösteren çorapmış zayıflatmıyor düğün için aldım bilmiyorum nasıl güvendim ama şıan yapmam gerekn ne onu soruyorum
Var ya yeni çıktı ya reklamları dönüp duruyor hatta erkekler tarafından baya ti ye alınıp capsler yapıldı kullanmadım ama bi çorap firması çıkarmıştı galibaİşte öyle bir şey olması mümkün değil zaten onu diyorum. Maalesef yapacak bir şeyiniz yok. Geçmiş olsun.
Hyr kapıdadiğer ürün fiyatı neydi kartla mı ödeme yaptınız
kapıdaki kargocu direk parayı istedi uzattım parayı almadan kargoyu vermedi 90 tlP Piremsesim11
Kapıda ödemeli almanıza rağmen, ürünü görüp istediğiniz ürün olmamasına rağmen ödeme neden yaptınız ki?
Umarım ciddi maddi kaybınız yoktur.
Bundan sonra once kargo paketine bakip ona gore odeme yapin.Adam direk parsyı istedi verdim kargoyu verdi gitti
Fyatı 90 dı beni engelledi direk telefondan instagramdan tüketici hakeme başvuru yap dedilerBundan sonra once kargo paketine bakip ona gore odeme yapin.
Yapilacak pek birsey yok hesabi sikayet edin. Ne kadardi fiyat? Esinizden falan arayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?