Dolandırıldım :(

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
iyi akşamlar hanımlar.
Ben ilk defa instagramdan alışveriş yaptım. İncelten çorap diye bir şey gördüm. Yorumlarda da herkes memnun olduğunu yazmıştı. Ben de kapıda ödemeli sipariş verdim. Bana mesaj geldi 364 kişinin kargosu gecikmiştir özür dileriz tayt hediye ettik vs yazmış flaseek diye bi yer. Gelen sadece 5 tlye bulunan kısa bi şorttu. Resmen dolandırıldım. Yapmam gereken ne kızlar? Kargoyu aradım biz aracıyız satıcıyla görüşün dedi ama satan beni her yerden anında engelledi

Valla öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hayret ediyorum.? Bir çorap nasıl inceltebilir?
Azıcık boğazınızı tutup spor yaparsanız kilo verir incelirsiniz.
Yorumlar da hepsi fakedir. Zor bir şey değil.
İnce gösteren çorapmış zayıflatmıyor düğün için aldım bilmiyorum nasıl güvendim ama şıan yapmam gerekn ne onu soruyorum

İnce gösteren çorapmış zayıflatmıyor düğün için aldım bilmiyorum nasıl güvendim ama şıan yapmam gerekn ne onu soruyorum
İşte öyle bir şey olması mümkün değil zaten onu diyorum. Maalesef yapacak bir şeyiniz yok. Geçmiş olsun.

Malesef pek bişey yapamazsınız gibi.
Çok para verdiyseniz peşine düşün ama bişey çıkar mı bilmiyorum.
İnstagram üzerinden hesabı da şikayet edin

P Piremsesim11
Kapıda ödemeli alışverişte, ürünü görüp istediğiniz ürün olmamasına rağmen ödeme neden yaptınız ki?
Umarım ciddi maddi kaybınız yoktur.
Edit: imlâ

İşte öyle bir şey olması mümkün değil zaten onu diyorum. Maalesef yapacak bir şeyiniz yok. Geçmiş olsun.
Var ya yeni çıktı ya reklamları dönüp duruyor hatta erkekler tarafından baya ti ye alınıp capsler yapıldı kullanmadım ama bi çorap firması çıkarmıştı galiba

Kapıda odemenin esprisi zaten urunu görüp sahteyse ,istediğiniz ürün degilse dolandirilmamak.
Gecmis olsun .

o zaman dolandırılmışsınız evet.kapıda odeme de kargo parayı almadan ürünü vermez çoğunlukla onların suçu yok.size ürünü satan dolandırıcı şikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…