- 17 Mart 2018
- 162
- 180
- 23
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Sanmıyorum .İsterseniz eski konumu okuyun bir şey çıkmıyor .Fiş gönderdiler mi?Şu an gerçekten çok kötüyüm para kolay kazanılmıyor bi hata yaptım instagramdan alışveriş yaptım. Bundan sonra yapabilecek bir hakkım var mı? Parayı geri alabilmek adına?
189 u arayınMaliye nerde oluyor
Fiş yoktu sadece kargonun üstünde fatura no gönderen biligileri varSanmıyorum .İsterseniz eski konumu okuyun bir şey çıkmıyor .Fiş gönderdiler mi?
maliyeye ve tüketici hakem heyetine şikayet edin
Fatura var işte. Faturada malın cinsi olarak ne yazıyor ona bakın.Fiş yoktu sadece kargonun üstünde fatura no gönderen biligileri var
Alakası var fiş göndermemek bir suçtur.Maliye ne yapsın. Konunun maliye ile ilgisi yok. En fazla faturamı göndermedi derseniz ilgilenirler.
Maalesef kargodan alırken attığınız imza malı gördüm aldım demek. Bu nedenle ürünü görmeden almayın, çoğu kargocu buna izin vermiyor. O zamanda ürünü almayacak veya cırlayıp kargocuyu sindirecek veya yanında kargo firmasını arayıp şikayet edeceksiniz.
Malı gönderen firma faturayı çorap diye kesmişse ve siz itirazsız aldıysanız işiniz zor.
Kargnun üstünde fatura varmış. Konu sahibi öyle diyor. Fişe ne gerek var.Alakası var fiş göndermemek bir suçtur.
Mesajı atan kargo şirketiyse o başka kişilerdir. Çorabı alanlar drğil364 kişi almış 30 milyar küsür para kazandılar yani bu hafta sadece.
Gelen mesajda yazıyordu 364 kişinin kargosu gecikti vs diye
Ilk olarak sayfa adi verin ki basklari dusmesin bu tuzaga. Yani sayfa adi yazilinca durumu okur insanlar almaz oradan birseyler..iyi akşamlar hanımlar.
Ben ilk defa instagramdan alışveriş yaptım. İncelten çorap diye bir şey gördüm. Yorumlarda da herkes memnun olduğunu yazmıştı. Ben de kapıda ödemeli sipariş verdim. Bana mesaj geldi 364 kişinin kargosu gecikmiştir özür dileriz tayt hediye ettik vs yazmış flaseek diye bi yer. Gelen sadece 5 tlye bulunan kısa bi şorttu. Resmen dolandırıldım. Yapmam gereken ne kızlar? Kargoyu aradım biz aracıyız satıcıyla görüşün dedi ama satan beni her yerden anında engelledi
Şunlara baktıkça ruhum daralıyor benim o nasıl bi sıkmaktırBundan galiba dimi madur olanlarda varmış orjinal satanlarda iyi araştırsaydınız keşke
O fatura değil başıma aynı durum geldiği için biliyorum.Onunla hakem heyetine şikayette bile bulunulmuyor.Kargnun üstünde fatura varmış. Konu sahibi öyle diyor. Fişe ne gerek var.
Maliye ne yapsın. Konunun maliye ile ilgisi yok. En fazla faturamı göndermedi derseniz ilgilenirler.
Maalesef kargodan alırken attığınız imza malı gördüm aldım demek. Bu nedenle ürünü görmeden almayın, çoğu kargocu buna izin vermiyor. O zamanda ürünü almayacak veya cırlayıp kargocuyu sindirecek veya yanında kargo firmasını arayıp şikayet edeceksiniz.
Malı gönderen firma faturayı çorap diye kesmişse ve siz itirazsız aldıysanız işiniz zor.
Flaseek diye bi sayfaIlk olarak sayfa adi verin ki basklari dusmesin bu tuzaga. Yani sayfa adi yazilinca durumu okur insanlar almaz oradan birseyler..
Bakalim o kadar kisi siparis verdi mi yoksa sizin gibi alma niyetlileri ikna cumlesi mi...
Elinizde fatura yok, para verdiginize dair kanit yok, makbuz varsa bile kime verdiniz mechul...
Ilk olarak Alo maliyeye sikayet edin. Sonra sikayet var a yazin. Burada da adini verdiniz mi zaten bu olumsuzluk sayfa kapattirir...
Gecmis olsun...
Ayrıca kargocuya cırlamaya gerek , kargo şirketlerinin şözleşmesinde aynen şu madde var : Satın aldığınız ürünün paketini kargo görevlisinin önünde açın. Eğer paketi içeri götürerek açarsanız, herhangi bir eksik olması halinde bunu ispat edemezsiniz. Bu sebeple ürününüzü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.Maliye ne yapsın. Konunun maliye ile ilgisi yok. En fazla faturamı göndermedi derseniz ilgilenirler.
Flaseek diye bi sayfa
Buna izin vermedi ki. 90 tl ücret ödemesi var dedi parsyı almadan ürünü vermedi bana. Parayı verince de gitti zaten bekelyeyim açsın demedi. Zaten adres için beni aradı sanki arkadaşıymışım gibi telefonda azarlar gibi konuştu sesini yükseltti evi bulamadı sonra telefonu suratıma kapattıAyrıca kargocuya cırlamaya gerek , kargo şirketlerinin şözleşmesinde aynen şu madde var : Satın aldığınız ürünün paketini kargo görevlisinin önünde açın. Eğer paketi içeri götürerek açarsanız, herhangi bir eksik olması halinde bunu ispat edemezsiniz. Bu sebeple ürününüzü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.
Valla öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hayret ediyorum.? Bir çorap nasıl inceltebilir?
Azıcık boğazınızı tutup spor yaparsanız kilo verir incelirsiniz.
Yorumlar da hepsi fakedir. Zor bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?