Dolandırıldım :(

Şu an gerçekten çok kötüyüm para kolay kazanılmıyor bi hata yaptım instagramdan alışveriş yaptım. Bundan sonra yapabilecek bir hakkım var mı? Parayı geri alabilmek adına?
Sanmıyorum .İsterseniz eski konumu okuyun bir şey çıkmıyor .Fiş gönderdiler mi?

maliyeye ve tüketici hakem heyetine şikayet edin

Maliye ne yapsın. Konunun maliye ile ilgisi yok. En fazla faturamı göndermedi derseniz ilgilenirler.
Maalesef kargodan alırken attığınız imza malı gördüm aldım demek. Bu nedenle ürünü görmeden almayın, çoğu kargocu buna izin vermiyor. O zamanda ürünü almayacak veya cırlayıp kargocuyu sindirecek veya yanında kargo firmasını arayıp şikayet edeceksiniz.
Malı gönderen firma faturayı çorap diye kesmişse ve siz itirazsız aldıysanız işiniz zor.

Alakası var fiş göndermemek bir suçtur.

Ilk olarak sayfa adi verin ki basklari dusmesin bu tuzaga. Yani sayfa adi yazilinca durumu okur insanlar almaz oradan birseyler..

Bakalim o kadar kisi siparis verdi mi yoksa sizin gibi alma niyetlileri ikna cumlesi mi...

Elinizde fatura yok, para verdiginize dair kanit yok, makbuz varsa bile kime verdiniz mechul...

Ilk olarak Alo maliyeye sikayet edin. Sonra sikayet var a yazin. Burada da adini verdiniz mi zaten bu olumsuzluk sayfa kapattirir...

Gecmis olsun...

Vergisiz satis yapiyorlar, sosyal medya satisi ve reklami da vergiye tabi...

Flaseek diye bi sayfa

Ayrıca kargocuya cırlamaya gerek , kargo şirketlerinin şözleşmesinde aynen şu madde var : Satın aldığınız ürünün paketini kargo görevlisinin önünde açın. Eğer paketi içeri götürerek açarsanız, herhangi bir eksik olması halinde bunu ispat edemezsiniz. Bu sebeple ürününüzü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.

Buna izin vermedi ki. 90 tl ücret ödemesi var dedi parsyı almadan ürünü vermedi bana. Parayı verince de gitti zaten bekelyeyim açsın demedi. Zaten adres için beni aradı sanki arkadaşıymışım gibi telefonda azarlar gibi konuştu sesini yükseltti evi bulamadı sonra telefonu suratıma kapattı

İg den daha önce hep alışveriş yaptım . Bir zararını görmedim . Hatta alıp iade ettiğim yerler de oldu . Ama zayıf gösteren çorap gibi bişi almadım. Daha mantıklı urunlerdi.

Benim anlamadığım kapıda ödemeyse ben içine bakmaadan almam, eğer üründe bi sıkıntı varsa anında zabıt tutuyosun kargocuyla paşa paşa karşı ödemeli göndermen gerekirdi orda kargo şirketinede bastırman gerekir sizdende şikayetçi olacam de kargo bilgilerinden kimin teslim ettiğine bak gözleri korksun ne anladım o zaman kapıda ödemeden

Valla öyle şeylere nasıl güveniyorsunuz hayret ediyorum.? Bir çorap nasıl inceltebilir?
Azıcık boğazınızı tutup spor yaparsanız kilo verir incelirsiniz.
Yorumlar da hepsi fakedir. Zor bir şey değil.

Kangren olurum korkusuyla bile giyemem ben bunu vallahi ehehe. Aliexpress'te satılıyor sanırım. Tabi işlevli mi o bilinmiyor.

Konu sahibi, geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…