- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Eki Görüntüle 2139792
Kangren olurum korkusuyla bile giyemem ben bunu vallahi ehehe. Aliexpress'te satılıyor sanırım. Tabi işlevli mi o bilinmiyor.
Konu sahibi, geçmiş olsun bu arada.
Vergisiz satis yapiyorlar, sosyal medya satisi ve reklami da vergiye tabi...
Ayrıca kargocuya cırlamaya gerek , kargo şirketlerinin şözleşmesinde aynen şu madde var : Satın aldığınız ürünün paketini kargo görevlisinin önünde açın. Eğer paketi içeri götürerek açarsanız, herhangi bir eksik olması halinde bunu ispat edemezsiniz. Bu sebeple ürününüzü kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın.
Buna izin vermedi ki. 90 tl ücret ödemesi var dedi parsyı almadan ürünü vermedi bana. Parayı verince de gitti zaten bekelyeyim açsın demedi. Zaten adres için beni aradı sanki arkadaşıymışım gibi telefonda azarlar gibi konuştu sesini yükseltti evi bulamadı sonra telefonu suratıma kapattı
Bundan sonra once kargo paketine bakip ona gore odeme yapin.
Yapilacak pek birsey yok hesabi sikayet edin. Ne kadardi fiyat? Esinizden falan arayin.
İyide kapida ödemenin mantığı bu değil. Olan olmuş. 6-7 arkadaşlarınız adına kapıda ödeme ile sipariş verin. Onlar reddetsinler ürünü. Bari satıcı zarar etsin. Kargo parasını ödüyorAdam direk parsyı istedi verdim kargoyu verdi gitti
Ağlamak istiyorum ya
Allah bin katını çıkarır ondan inşalah
İyide kapida ödemenin mantığı bu değil. Olan olmuş. 6-7 arkadaşlarınız adına kapıda ödeme ile sipariş verin. Onlar reddetsinler ürünü. Bari satıcı zarar etsin. Kargo parasını ödüyor
Bunu en iyi bilen benim. Ama, firma kargoya sevk irsaliyesini eklemişse zaten 7 günlük fatura etme süresi var. Konu sahibi açıkladı mı bilmiyorum, açıkladıysa da ben kaçırmış olabilirim. Kargonun üzerinde fatura veya sevk irsaliyesi olup olmadığını tam bilmiyorum.
Ayrıca maliyenin konu sahibine bir yararı olmaz. Çünkü ödediği parayı maliye geri iade etmez. Sadece fatura düzenlememe fiili ilgilendirir maliyeyi. Tabi ki yapılan usulsüzlük varsa o kısmı da çözülsün ama önemli olan para iadesi şu anda.
O kanuni hak tabi ki var ama maalesef kargocular buna müsaade etmiyorlar. Onların çirkefliklerine aynı şekilde karşılık vereceksiniz.
Bakın konu sahibi arkadaş da olayı bilmediği için dolandırılmış. Bu durumda kargo ben malı tam teslim ettim diyor, firma da malı eksiksiz aldığına dair alıcının imzası var diyor. Yani her halükarda olan müşteriye oluyor. Bu yüzden ya malı almayacaksınız yada cırlayıp kargocunun yanında paketi açacaksınız.
İnstagramdan alışveriş yapmayın diyorlar .kaç paraya dolandırıldın? Dolandırıcılara yeni bir kapı açıldı İNCELTEN ÇORAP tamda kadınların can alıcı yerinden dolandırıyorlar. Bilmem piyasada var mı bu Japon icadı.. yoksa da bir süre sonra piyasaya düşer.iyi akşamlar hanımlar.
Ben ilk defa instagramdan alışveriş yaptım. İncelten çorap diye bir şey gördüm. Yorumlarda da herkes memnun olduğunu yazmıştı. Ben de kapıda ödemeli sipariş verdim. Bana mesaj geldi 364 kişinin kargosu gecikmiştir özür dileriz tayt hediye ettik vs yazmış flaseek diye bi yer. Gelen sadece 5 tlye bulunan kısa bi şorttu. Resmen dolandırıldım. Yapmam gereken ne kızlar? Kargoyu aradım biz aracıyız satıcıyla görüşün dedi ama satan beni her yerden anında engelledi
Fatura, kargo fişi , instagram gorusmelerinizi v.s toplayın tüketici heyetine gidin, onlar sizi yönlenditeceklerdir.
Şikayet sitelerine de bu sitenin adını yazıp şikayet etmeyi unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?