Dolandırıldım :(

Popo göbek ve yanları incelten coraptan bahsediosnz sanırım. Çok gereksiz zaten kaça almistnz

çorap mı inceltiyor?
neyse ders olsun size bu. fatura vermeyen hiç bir yerden alışveriş yapmayın.
yinede peşine düşücem derseniz savcılığa gidip şikayet dilekçesi verin.

Faturasi varsa tuketici haklari dernegine sikayette bulunabilirsiniz ya da savciliga sikaywtte bulinabilirsiniz. sikayetimvar.com'a da yazabilirsiniz.

hiç bişiy yapamazsın yani sonuç çıkmaz kargo poşetin üzerinde gönderşci adresi varsa savcılağa şikayet edersin

Aklinizda bulunsun seffaf kargo isteyin. Kurye paket actirmayabilir ama seffaf olsaydi gorup almazdiniz.

Bu asamadan sonra paranizi geri almaniz zor faturasizdir buyuk ihtimalle. Ama instagram sayfalarini kapattirip islerine balta vurabilirsiniz

Vergisiz satis yapiyorlar, sosyal medya satisi ve reklami da vergiye tabi...

Bunu en iyi bilen benim. Ama, firma kargoya sevk irsaliyesini eklemişse zaten 7 günlük fatura etme süresi var. Konu sahibi açıkladı mı bilmiyorum, açıkladıysa da ben kaçırmış olabilirim. Kargonun üzerinde fatura veya sevk irsaliyesi olup olmadığını tam bilmiyorum.
Ayrıca maliyenin konu sahibine bir yararı olmaz. Çünkü ödediği parayı maliye geri iade etmez. Sadece fatura düzenlememe fiili ilgilendirir maliyeyi. Tabi ki yapılan usulsüzlük varsa o kısmı da çözülsün ama önemli olan para iadesi şu anda.

O kanuni hak tabi ki var ama maalesef kargocular buna müsaade etmiyorlar. Onların çirkefliklerine aynı şekilde karşılık vereceksiniz.
Bakın konu sahibi arkadaş da olayı bilmediği için dolandırılmış. Bu durumda kargo ben malı tam teslim ettim diyor, firma da malı eksiksiz aldığına dair alıcının imzası var diyor. Yani her halükarda olan müşteriye oluyor. Bu yüzden ya malı almayacaksınız yada cırlayıp kargocunun yanında paketi açacaksınız.

İnstagram yazışmalarınız duruyorsa onları kanıt göstererek ve kargo üzerindeki adresle birlikte savcılığa başvuruda bulunsanız? İnşallah bir sonuç elde edebilirsiniz.

Bundan sonra once kargo paketine bakip ona gore odeme yapin.
Yapilacak pek birsey yok hesabi sikayet edin. Ne kadardi fiyat? Esinizden falan arayin.

Kargo firması ücreti tahsil ettirmeden ya da imza atmadan kesinlikle açtırmıyor paketi.

Güvenilir olmayan yerden sipariş vermemek lazım.

Ben bazen güvenilir bir yer olsa bile, gelen eşya değerli birşeyse (telefon/tablet/Ziynet eşyası vs) kargoyu şubeden teslim almaya gidiyorum ve orada açıyorum. Çünkü firma güvenilir olsa bile kargo firması pakete müdahale edebiliyor. Özellikle üzerinde fatura olduğu için paketin içinde ne var görüyorlar. En azından kamera kaydı olur içinden ne çıktığının...

Ağlamak istiyorum ya
Allah bin katını çıkarır ondan inşalah

Çıkarmıyor arkadaşım. Günde 1 kişiyi dolandırsa böyle kar. Şirket değil bir şey degil. Siz söylediğimi yapın farklı adresler ve isimlere her gun 2 sipariş verin. Adam zarar etsin. Telefon dogrulama falan istiyorlarsa arkadaslarinizdan yardim isteyin.

İyide kapida ödemenin mantığı bu değil. Olan olmuş. 6-7 arkadaşlarınız adına kapıda ödeme ile sipariş verin. Onlar reddetsinler ürünü. Bari satıcı zarar etsin. Kargo parasını ödüyor

Bir firma için biz de benzerini yaptık. Arkadaş internet sitesinden birşeyler aldı. Sitede ödeme aşaması falan yok zaten. Direkt kapıda ödemeye yönlendiriyor. Sonra telefona mesaj geldi, kargonuz yola çıktı diye. Unutmuş bu siparişi, nereden geliyor diye araştırırken bir sürü şikayet gördük. Paketin içine alakasız ucuz ürünler koyup gönderiyorlarmış. Almadık biz de paketi. En azından milleti dolandıracağız derken kargo ücreti ödemek zorunda kaldılar.

Fatura, kargo fişi , instagram gorusmelerinizi v.s toplayın tüketici heyetine gidin, onlar sizi yönlenditeceklerdir.

Şikayet sitelerine de bu sitenin adını yazıp şikayet etmeyi unutmayın.

Maliye tabi parayi geri vermez :)

Maliyeye sikayetin amaci faturasız vergisiz islem... Git maliye parani versin demedim...

İnstagramdan alışveriş yapmayın diyorlar .kaç paraya dolandırıldın? Dolandırıcılara yeni bir kapı açıldı İNCELTEN ÇORAP tamda kadınların can alıcı yerinden dolandırıyorlar. Bilmem piyasada var mı bu Japon icadı.. yoksa da bir süre sonra piyasaya düşer.

Fatura, kargo fişi , instagram gorusmelerinizi v.s toplayın tüketici heyetine gidin, onlar sizi yönlenditeceklerdir.

Şikayet sitelerine de bu sitenin adını yazıp şikayet etmeyi unutmayın.

Bencede bu yolları izleyin.

Şikayet sitelerine falan da yazın ki başka insanların canı yanmasın.
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm.
Ürünü bilmiyorum hiç duymamışım ama 90 tl çorap için çokmuş üzülmeniz normal.

Instagramdan bende alışveriş yapıyorum ama Güvenilir siteler genelde .
Seni engelledi ise bir arkadasından yaz ya da şikayet et .
Ne kadar vermiştin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…