Dolandırıldım

tarsum

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
115
67
303
Osmaniye
Çok üzgünüm kullanmaya kıyamadığım hesabımda beklettiğim 42 binliram dün vicdansız pislikler tarafından çekildi.
instadan bir butkten sipariş oluşturdum IBAN atın gönderim sağlayalım dediler iban attim açıklama kısmına sipariş kodu verdiler girin diye bu şekilde 3750 TL'lik ödeyemeyi yaptım.
Sonra beni instagram mesajlaştığumız yerden aradı kodu yanlış girmişsinşz tekrar kod göderiyorum bunu girin dedi o arada hesap hareket sayfasınınekran görüntüsünü istedi aktarım olmuş mu bakalım bizsize parayı iade edecez tekrar gönderin siz yeniden diye .
Daha sonra kodu verdi açıklama kısmına yaz dedi bana aynı zamanda tutar kısmınada yaz onayla derken beyin tutulması mı panikmi oldum bir anda hesabım boşaldı o anda konuşmayı kapattı ulaşamadım tekrar .
Polise gittim bankaya git hesaplarını komple kapat dedi savcılığa suç duyurusu yap dediler.o kadar zoruma gitti ki kıyamadığın Parana elin vicdansız merhametsiz pisliklerinin eline geçmesi .içim yanıyor

Geçmiş olsun butiğin adınıda verin ifşa olsun bizlerde aynı tuzağa düşmeyelim

Çok geçmiş olsun, üzmek istemem ama paranın size geri geleceğini hiç sanmıyorum çok var böyle malesf ama umarım ki sizin paranız size geri ödenir

Çok geçmiş olsun , gidenin geri gelmesi zor. Bankaya da bildir şikayetçi de ol. İnternette de yaz sitelere şikayetvara.
Ama ablacım yani instagram butiğinden neden alışveriş yapıyorsun güvenilir site dolu ortalık? Adamlar dolandırıcı olmasa bile IBAN’dan para istiyor vergi kaçırıyor. Resmi bir fişin makbuzun yok. Hak nasıl iddia edeceksin sorduklarında? Yapmayın sunu ya

Siz niye IBAN gonderiyorsunuz ürün alacağınız yere? Instagram'dan alışveriş yapmayın dolandırıcı kaynıyor diye yazıyor herkes hiç denk gelmediniz mi? Ben dolandirilma şeklinizi anlamadım. Para gelmedi bir daha atın falan mı dediler? Açıklamaya ne yazdınız?

Iyide siz para odeyecek tarafken niye iban bilgilerinizi yolluyorsunuz?

İban verince nasıl dolandırıldınız anlamadım? İban para göndermek için. Fake link mi doldurdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…