Dolandırıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi tarsum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Instagram , Facebook gibi amacı sosyal ağ olan stelerden alışveriş yapabilenlere hayret ediyorum.
Geçmiş olsun.
Alışveriş sitesi olmayan hatta ismi çok yaygın olan 2 taneden başka hiç bir yerden almam sonuç ortada

Kamu Spotu : Insta ve Faceden alışveriş yapmayın 3-5 lira bile olsa böyle hesabınız boşaltılabilire örnek olmuşsunuz.

Her bankanın tutar aşama kısmının sıralaması başkadır mesele ziraat bankası ile iş bankası para gönderme kısmı sıralama başka yani sıralamayı tutturarak ve karşı tarafın başlıkları okumayacağından nasıl emin oldular cidden korkunç

Yok yazdın da aklım almıyor ndnffn daha kendisi nasıl olduğunu anlatamiyor online bankacılık kullanmayı bıraksın bence.ü
Üzüntüden ne yazacağımı bilmezken sizin yorumunuz kırıcı gerçekten.
Bi geçmiş olsun demek zor değil akıl vermekten kolay

Gerçekten yıl olmuş 2025 hatta 2026 hala insanlar instagramdan bir de ibanla alışveriş yapıyor.

Ben nakitle alışveriş yapmam, kredi kartıyla bile sanal kart oluşturdum.

İsmi bin kere değişen ama bilmem kaç yüz bin takipçisi var diye. Ne bileyim değişim ve iade bie yok. Bir tane site var. Elealeme niye ekran görüntüsünü atıyorsunuz zaten. Dekont diye bir şey para gönderdiğini göstermek için. Yani bankacılıktan internet alışverişinden anlamıyorsanız lütfen kullanmayın gidin butik gezin. Mağaza gezin.

Bu paralar kırk kere el değiştiriyor. Geçmiş olsun bir bardak su için.

Üzüntüden ne yazacağımı bilmezken sizin yorumunuz kırıcı gerçekten.
Bi geçmiş olsun demek zor değil akıl vermekten kolay
Bacım elinle girmişsin göndermissin yıl olmuş 2026 instadan bir şey almayin dolandırıcılar her yerde deniliyor yıllardır. Sen 3 bini geri almak için 40 bini nasıl yanlışlıkla gönderiyorsun? Akıl vermek lazım demek ki. Sil banka uygulamalarını ciddiyim. Basvurdun mu hemen bankaya diyorum cevap yok anca sitem var

Ekran görüntüsü atıyorsun dekont yerine. Kullanma deyince de bozuluyorsun.

Gerçekten yıl olmuş 2025 hatta 2026 hala insanlar instagramdan bir de ibanla alışveriş yapıyor.

Ben nakitle alışveriş yapmam, kredi kartıyla bile sanal kart oluşturdum.

İsmi bin kere değişen ama bilmem kaç yüz bin takipçisi var diye. Ne bileyim değişim ve iade bie yok. Bir tane site var. Elealeme niye ekran görüntüsünü atıyorsunuz zaten. Dekont diye bir şey para gönderdiğini göstermek için. Yani bankacılıktan internet alışverişinden anlamıyorsanız lütfen kullanmayın gidin butik gezin. Mağaza gezin.

Bu paralar kırk kere el değiştiriyor. Geçmiş olsun bir bardak su için.
Okumadan yazmisim sizi tekrar etmis gibi oldum ama aklın yolu bir 🥰

Okumadan yazmisim sizi tekrar etmis gibi oldum ama aklın yolu bir 🥰
Ay estağfirullah olur mu ☺️ 2016’da falan instagram butikleri çok popülerdi ve işte kirli atlet, salatalık falan yolluyorlardı. Karşınızda kurusaml bir yer bile yok, öyle sürekli isim değiştirme. İnsanlar takipçisi çok diye güveniyor da takipçi ve bot yorumdan kolay bir şey yok bu devirde.

Şu an Türkiye’de her şeyinizi alabileceğiniz tüm markaların olduğu iki büyük pazar yeri var. Her markanın internet sitesi ve uygulaması da var. Yani bulamadığınız ne buluyorsunuz bu İnstagram butiklerinde de aklınıza oralar geliyor.

Gerçekten dolandırıcıların cirit attığı memleketimizde bilindik olmayan hiçbir yerden çöp dahi almayın

Back
X