- 11 Aralık 2018
- 41.457
- 257.709
- 598
Bi de şey var bence aşağılık kompleksinin bir değişik versiyonu. Çocukluğunda sıkıntı çekmiş, birilerine özenmiş, istediklerini elde edememiş insanlar büyüyüp biraz durumlarını toparladıklarında kendilerini olduklarından daha varlıklı gösterme eğiliminde oluyorlar.Zengin koca bulmaya çalışma ve kendi etraflarında kendini ezik gördüğü insanlara kendini kabullendirmeye çalışma. 1000e çakma çanta alan kız mesela aşırı zengin erkeklerle görüşüyordu ama 2. Görüşme olmuyordu.
Erkekler temsili:
Eki Görüntüle 2991095
Ben kalite severim mesela. Alabileceğimin en iyisini alırım özellikle ayakkabı ve çantada. Yıllarca kullanıyorum çünkü. Ama 10 bin liralık çantanın bin liralık çantadan kalite olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum mesela. O iki çanta arasındaki 9 binliralık tek fark üzerine konulan marka. O markayı göstere göstere gezmek için veriliyor o para. Ben vermem. Sahtesine ya da ikinci eline de vermem. Çünkü hem maddi durumum o çantaya o parayı verebilecek seviyede değil hem de bulunduğum sosyo-ekonomik statüyle bir problemim yok.