Dolandırılıp parasını alan var mı

Zengin koca bulmaya çalışma ve kendi etraflarında kendini ezik gördüğü insanlara kendini kabullendirmeye çalışma. 1000e çakma çanta alan kız mesela aşırı zengin erkeklerle görüşüyordu ama 2. Görüşme olmuyordu.
Erkekler temsili:

Eki Görüntüle 2991095
Bi de şey var bence aşağılık kompleksinin bir değişik versiyonu. Çocukluğunda sıkıntı çekmiş, birilerine özenmiş, istediklerini elde edememiş insanlar büyüyüp biraz durumlarını toparladıklarında kendilerini olduklarından daha varlıklı gösterme eğiliminde oluyorlar.

Ben kalite severim mesela. Alabileceğimin en iyisini alırım özellikle ayakkabı ve çantada. Yıllarca kullanıyorum çünkü. Ama 10 bin liralık çantanın bin liralık çantadan kalite olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum mesela. O iki çanta arasındaki 9 binliralık tek fark üzerine konulan marka. O markayı göstere göstere gezmek için veriliyor o para. Ben vermem. Sahtesine ya da ikinci eline de vermem. Çünkü hem maddi durumum o çantaya o parayı verebilecek seviyede değil hem de bulunduğum sosyo-ekonomik statüyle bir problemim yok.

Bi de şey var bence aşağılık kompleksinin bir değişik versiyonu. Çocukluğunda sıkıntı çekmiş, birilerine özenmiş, istediklerini elde edememiş insanlar büyüyüp biraz durumlarını toparladıklarında kendilerini olduklarından daha varlıklı gösterme eğiliminde oluyorlar.

Ben kalite severim mesela. Alabileceğimin en iyisini alırım özellikle ayakkabı ve çantada. Yıllarca kullanıyorum çünkü. Ama 10 bin liralık çantanın bin liralık çantadan kalite olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum mesela. O iki çanta arasındaki 9 binliralık tek fark üzerine konulan marka. O markayı göstere göstere gezmek için veriliyor o para. Ben vermem. Sahtesine ya da ikinci eline de vermem. Çünkü hem maddi durumum o çantaya o parayı verebilecek seviyede değil hem de bulunduğum sosyo-ekonomik statüyle bir problemim yok.
Çocukluğun acısı çıkıyor olabilir benim tanıdığım çocukluğunda çok fakir olan bir kız var öğretmen oldu mesela. Ödü kopuyor para harcarken. Kendi aldığı ilk mont için başkasının olmayan benim olan bana ait olan ilk şey demişti 🥲 doz ayarlamakta biraz problem olabiliyor.
Ben çantalara bayılırım alırım da ama vasat şeyleri eve doldurmam 10 çanta parasına bir çanta alırım sağlam alırım. 10 bine almam tabi henüz psikolojim buna hazır değil 🤪 bütçesi olan gitsin alsın statüsünü belli etmek istesin ama olmayan öyleyim ayağı yapmasın biz çok gülüyoruz. Benim yan komşum 13 pro aldı geçen krediyle 😆😆

Zengin koca bulmaya çalışma ve kendi etraflarında kendini ezik gördüğü insanlara kendini kabullendirmeye çalışma. 1000e çakma çanta alan kız mesela aşırı zengin erkeklerle görüşüyordu ama 2. Görüşme olmuyordu.
Erkekler temsili:

Eki Görüntüle 2991095
bi arkadasim baskentte okuyordu cakma herbag takiyordu, ama bilkente takilmaya gelirken takmiyordu. cakmasina da baya para vermisti yani 10 bin civari taa kac sene once. dedim o kadar canta aldin niye takmiyorsun centera gelirken. burada anlarlar demisti. 😂 kiyafetler h&m kolundaki hermes olunca insan cakar haliyle.

ayrica artik erkekler de her seyi anliyor dedigin gibi. mesela nike pro tayta kafayi takmislar. kizlardan da alamayan onun cakmasini aliyor. dandik tayt yani ama erkek etkilemek icin bunu bile yapan var.

Çocukluğun acısı çıkıyor olabilir benim tanıdığım çocukluğunda çok fakir olan bir kız var öğretmen oldu mesela. Ödü kopuyor para harcarken. Kendi aldığı ilk mont için başkasının olmayan benim olan bana ait olan ilk şey demişti 🥲 doz ayarlamakta biraz problem olabiliyor.
Ben çantalara bayılırım alırım da ama vasat şeyleri eve doldurmam 10 çanta parasına bir çanta alırım sağlam alırım. 10 bine almam tabi henüz psikolojim buna hazır değil 🤪 bütçesi olan gitsin alsın statüsünü belli etmek istesin ama olmayan öyleyim ayağı yapmasın biz çok gülüyoruz. Benim yan komşum 13 pro aldı geçen krediyle 😆😆
Telefonum 6 s plus. Yanılmıyorsam 2016 ya da 2017’de aldım. O zaman param buna yetebilmiş bunu almışım 5-6 senedir kullanıyorum işte. Kullanım alışkanlıklarımı göz önüne alınca yetiyor bana. Şarjı moku yedi bu ara o yüzden ya değiştircem ya tamire falan verecem, kararsızım o konuda. Ama değiştirirsem gidip son model iphone almayacam muhtemelen. Alabilirsem düşük model bi iphone isterim çünkü evdeki diğer aletler hep apple, kolaylık oluyor. Alamazsam da android bişey bakarım artık. Telefonuma göre statüm değişmiyor sonuçta.

bi arkadasim baskentte okuyordu cakma herbag takiyordu, ama bilkente takilmaya gelirken takmiyordu. cakmasina da baya para vermisti yani 10 bin civari taa kac sene once. dedim o kadar canta aldin niye takmiyorsun centera gelirken. burada anlarlar demisti. 😂 kiyafetler h&m kolundaki hermes olunca insan cakar haliyle.

ayrica artik erkekler de her seyi anliyor dedigin gibi. mesela nike pro tayta kafayi takmislar. kizlardan da alamayan onun cakmasini aliyor. dandik tayt yani ama erkek etkilemek icin bunu bile yapan var.
Çakma çantaya 10 bin vermek mi ki o zamanın parası şu an 25bindir… biz burdan devam ya;;;

https://ty.gl/36rop4rsbs
Sjdjdjfdjkd

Kadıköy pazarında 50 liraya bulurum ben onu, üstünde de mike falan yazar ama anlaşılmaz herhalde 🥲

Kadıköy pazarında 50 liraya bulurum ben onu, üstünde de mike falan yazar ama anlaşılmaz herhalde 🥲
Ay ben bi kere pazardan çanta aldım ne akla hizmet bilmiyorum. Tipi hoşuma gitti arada kullanırım deyip aldım. Üstüne, markasına dikkat etmedim. Meğersem nango yazıyormuş üstünde 😂😂😂 insan neden mango’nun çakmasını yapar diye düşünmüştüm uzunca bir süre 😂 kullanamadım çantayı 🙄

Ay ben bi kere pazardan çanta aldım ne akla hizmet bilmiyorum. Tipi hoşuma gitti arada kullanırım deyip aldım. Üstüne, markasına dikkat etmedim. Meğersem nango yazıyormuş üstünde 😂😂😂 insan neden mango’nun çakmasını yapar diye düşünmüştüm uzunca bir süre 😂 kullanamadım çantayı 🙄
Ben de geçen gün bir butikte zarra etiketli sweat gördüm hahahwsxd

Bu arada S sassyassyy kızlar nike pro alıyor demişsin de bu sene tüm erkeklerde de the north face mont vardı çoğu da çakma :KK70:

Çakma çantaya 10 bin vermek mi ki o zamanın parası şu an 25bindir… biz burdan devam ya;;;

https://ty.gl/36rop4rsbs
Sjdjdjfdjkd
zuahhsjshajshahah ya sen bunlari hazirda mi bekletiyosun nasil bi anda atiyosun dunden beri gulmekten geberdim

Bu arada S sassyassyy kızlar nike pro alıyor demişsin de bu sene tüm erkeklerde de the north face mont vardı çoğu da çakma :KK70:
onu hic gormedim ya yani kendi arkadaslarimin dilinde bu ara nike pro tayt. cakmasini da gorunce anlarim :D ama kizlar north face montu var diye erkeklere yurumuyodur dimi yapmiyolardir oyle bisey🙈

zuahhsjshajshahah ya sen bunlari hazirda mi bekletiyosun nasil bi anda atiyosun dunden beri gulmekten geberdim

onu hic gormedim ya yani kendi arkadaslarimin dilinde bu ara nike pro tayt. cakmasini da gorunce anlarim :KK70: ama kizlar north face montu var diye erkeklere yurumuyodur dimi yapmiyolardir oyle bisey🙈
Geyik profuyum diyorum kızım sana yaşlanmak istemiyorsan adres belli…

Kocam Colombia ve TNF montlarını giyiyor genelde acaba doğum gününde alsam mı diye nette bakınıyordum iş yerimden biri keriz misin pazarda 250₺ bunlar dedi sonra dolabından çakmasını çıkardı dçgöflfkd

niye ikinci el bir telefona 7 bin verilir
sadece iphone olduğu için risk bile alınmış çok ilginç
fiyat/performans oranına göre sıfır telefon alın belki adam suç işledi o telefonla ?

Kocam Colombia ve TNF montlarını giyiyor genelde acaba doğum gününde alsam mı diye nette bakınıyordum iş yerimden biri keriz misin pazarda 250₺ bunlar dedi sonra dolabından çakmasını çıkardı dçgöflfkd
Colombia ne acaba cahil cahil✍🏻 columbia olacaktı bebekler…

İkinci el teknolojik aleti görüp incelemeden kimse almamalı. Maalesef dolandırıcılar çoğu zaman bozuk satıyor. Ayrıca güvenli satışı kabul etmeyen satıcıdan da bir şey almamalı. Etraf dolandırıcı kaynıyor.

Bizim ulkemizde ikinci el telefona guvenilir mi allah askina! Ya calintiysa? Ya daha once bi suca karistiysa o telefon? Bizim tum eski telefonlar evde bekliyor. Satmiyoruz ki aileme bile vermiyorum! Dunyanin hali malum. Yuzde yuz silinmiyor hicbisey baskasinin yedigi haltlardan neden ben sorumlu tutulayim. Ayrica ne kadar iyi de olsa ideal omurleri 4-5 sene bu telefonlarin.sonra sarj gidiyor ekran kayiyor. Elimdeki 5 yillik model ama gittigi yere kadar devam. İkinci el elektronik bile bile ladestir benim gozumde. Ayrica evimdeki her alet appledir ama ben bundan sonra apple telefon alabilecegime inanmiyorum.(kari koca iyi maaslara calisiyoruz) ama o parayi vermek artik enayilik geliyor bana. Yani gucum buna yetti bunu aldim demek ne zamandir utanc kaynagi bu ulkede hayret!

ya ikinci el telde ya klozete düştüyse falan diye düşünüp tiksinip almayan sadece ben miyim? çünkü tanıdığım bi kişi aynen o sebeple sattı telefonunu da, midem kaldırmıyor yani.

telefonla bir işler de karıştırılmış olması da olabilir.

Benimde eşiminde bir sürü columbia kıyafeti ayakkabısı var ama yıllar önce yurtdışında bir outletten öyle ucuza almıştıkki. Dolarda şimdiki gibi değil tabi. Bir kombinlerimiz var herkes çakma olduğuna emindir. Napalım yani.

Bodrum’daki çantacılardan herkes markaları dizerdi, ünlüler dükkan falan kapatıyordu orada. Adamlarla muhabbetimiz oluyordu kim veriyor çakma çantaya 30 bin diye sorunca, abla biz orijinal markalardan daha kaliteli deri kullanıyormuşuz amerikadan gelen bi abla söyledi diyordu.

Back
X